Estoton leijona haluaa rakastella ikkunan edessä.
Horoskooppimerkit

Horoskooppimerkki paljastaa: Tämä on sinulle paras tapa harrastaa seksiä

Estoton leijona haluaa rakastella ikkunan edessä valot päällä. Kauris vapautuu vain syrjäisessä erämökissä. Lue, millainen seksi – ja missä – sopii parhaiten eri horoskooppimerkeille.
Teksti: Janica Brander Kuvat: iStock

Kymppikerho kiihottaa oinasta

Oinas on erittäin seksuaalinen horoskooppimerkki. Sarvipää pursuilee alkuvoimaista intohimoa, jonka tyydyttäminen on hänelle elinehto. Oinaan halu ei katso aikaa eikä paikkaa. Raju pikaseksi julkisella paikalla kiihottaa häntä enemmän kuin tanrasessiot makuuhuoneessa.

Oinas haluaa päästä kymppikerhoon lentokoneen vessassa. Hän livahtaa rakastelemaan vaatekomeroon kesken juhlien eikä pane pahakseen, vaikka joku kuulisi intohimon äänet. Ajatus kiinni jäämisestä, pimeys ja ahtaus saavat hänen himonsa hyrräämään.

Luksushotelli herättää härän himot

Myös härkä on aistillinen tähtimerkki, mutta toisin kuin oinas, hän inhoaa pikaseksiä. Sisustus, tuoksut ja äänet ovat tälle nautiskelijalle yhtä tärkeitä kuin itse akti. Härän lämmittely kannattaakin aloittaa kynttiläillallisella hyvässä ravintolassa.

Härkä rakastaa silkki- ja satiinilakanoita, suitsukkeita ja hämärää valaistusta. Ylelliset hotellihuoneet ja oma, turvallinen koti ovat hänelle ihanteellisia rakastelupaikkoja. Ympäristön siisteys merkitsee härälle paljon, joten likaiset sukat kannattaa piilottaa pyykkikoriin.

Sohva sopii kekseliäälle kaksoselle

Kaksonen kaipaa sängyssäkin vaihtelua ja älyllistä kiusoittelua. Viettely alkaa vihjailulla ja tuhmilla viesteillä, ja seksipaikassa tärkeintä on monipuolisuus. Kaksonen haluaa kokeilla eri asentoja ja muokata niitä tyynyillä, tuoleilla ja tangoilla.

Kaksonen rakastelee miellellään olohuoneessa, sillä asentoja on helppo varioida sohvalla. Myös portaikko saa hänen mielikuvituksensa lentämään. Ratsastus ja koira-asento saavat uusia ulottuvuuksia rappusissa. Jos kerrostaloasunnossa ei ole portaikkoa, kaksonen livahtaa hihittäen rappukäytävään.

Rapu fantasioi seksistä rannalla

Ravun elementti on vesi ja hallitseva planeetta kuu. Ne tekevät ravusta aistillisen ja turvallisuushakuisen tunneihmisen. Pikaseksi hälyisässä paikassa ei ole häntä varten. Rapu haluaa nautiskella luonnosta, hiljaisuudesta ja kauneudesta.

Rannalla kuun valossa rakastelu on ravun unelmien täyttymys. Hän takertuu kumppaniinsa rajusti ja kierii tämän kanssa aaltojen syleilyyn. Rapu pitää myös vesiseksistä. Jos ette rohkaistu lähtemään yöllä rannalle, kokeilkaa kylpyammeessa, suihkussa tai saunassa rakastelua.

Leijona antaa palaa ikkunan edessä

Leijona haluaa olla tähti myös makuuhuoneessa. Hän nauttii katseiden kohteena olemisesta eikä arastele paljastaa vartaloaan. Strippausesitykset ja tirkistely kiihottavat leijonaa. Hän sekä katselee mielellään muita että tarjoilee heille silmänruokaa.

Kotona leijona rakastelee peilin ja heijastavien pintojen edessä. Verhoja ei tarvitse sulkea eikä valoja sammuttaa. Leijona rakastaa myös hotellihuoneita, joissa on valtavat maisemaikkunat. Kissavaltias kiihottuu ajatellessaan, että tuntemattomat silmäparit seuraavat häntä.

Neitsyt rakastelee puhtaassa paikassa

Neitsyt on neuroottinen horoskooppimerkki. Hänen on mahdotonta keskittyä rakasteluun kaoottisessa tai likaisessa ympäristössä. Neitsyt haluaa käydä suihkussa ja vaihtaa puhtaat lakanat ennen kuin hän voi edes ajatella seksiä.

Neitsyt muhinoi missä tahansa – kunhan paikka on puhdas. Kiiltäväksi kuurattu parketti, laventelin tuoksuiset vuodevaatteet ja suihku hemmottelevat häntä. Lian lisäksi kovat äänet ja kirkkaat valot rasittavat neitsyttä. Jos rakastelette olohuoneessa, sammuta televisio ennen kuin kellistät neitsyen.

Vaaka heittäytyy pianon päälle

Leijonan tavoin vaaka nauttii seksin visuaalisuudesta. Tuhmat valokuvat ja seksi peilin edessä sytyttävät hänet. Vaaka haluaa kuitenkin nautiskella erotiikasta kumppaninsa kanssa eikä kaipaa ulkopuolisia tirkistelijöitä.

Vaaka rakastaa ylellisyyttä. Seksi pianon päällä, limusiinissa, suihkulähteen reunalla tai iltapuvussa konsertin jälkeen kiihottaa häntä. Myös elokuvista tuttu takan edessä taljalla rakastelu hivelee hänen aistejaan. Rakastelun jälkeen vaaka korkkaa pullon laatusamppanjaa.

Skorpioni rietastelee vanhassa linnassa

Tämä horoskooppimerkki rakastaa seksiä ja nauttii erotiikan ja mystiikan yhdistämisestä. Mikä tahansa ympäristö kiihottaa skorpionia, jos ilmassa väreilee kielletyn tuntu. Esimerkiksi seksi työpaikalla tai toisten kodissa saa skorpionin halut hyrräämään.

Skorpionit ovat kiinnostuneita historiasta ja roolileikeistä. Jylhät vanhat rakennukset, kuten linnat ja jugendtalot kiehtovat heitä. Linnahotelli pylvässänkyineen, samettiverhoineen ja kynttelikköineen vapauttaa skorpionin eläimelliset halut, ja tiedossa on pitkä yö.

Jousimies villiintyy luonnossa

Jousimiehet ovat seikkailijoita ja ulkoilmaihmisiä. Eksoottinen luonto virittää heidän halunsa. Jousimies haaveilee seksistä paratiisirannan valkoisessa hiekassa, riippumatossa palmun alla, trooppisessa puutarhassa ja vuoriston näköalapaikalla.

Kotosallakin luontoseksi piristää jousimiestä. Hän rakastelee mielellään puistonpenkillä tai metsässä puuta vasten. Tikut ja risut eivät häiritse jousimiestä, sillä jän heittäytyy seksiin täysillä. Kun lähdette kävelylle, on kuitenkin viisasta pakata laukkuun pehmeä viltti.

Kauris muhinoi salaisessa erämökissä

Kauris on sulkeutunut persoona. Hän ahdistuu ajatellessaan, että ulkopuoliset kuulisivat tai näkisivät hänen harrastavan seksiä. Kauris on intohimoinen ja tuhma rakastaja, mutta hän tarvitsee yksityisyyttä ja rauhaa. Hän voi suuttua, jos kumppani hyväilee häntä julkisella paikalla.

Kauris rakastelee mieluiten tutussa paikassa, jonka turvallisuuden hän voi varmistaa. Oma koti, äänieristetty hotellihuone ja syrjäinen korpimökki ovat täydellisiä miljöitä. Kauris haluaa sulkea ovet ja verhot, vaikka lähin asutus olisi kymmenien kilometrien päässä.

Vesimies tarvitsee tilaa ja tyynyjä

Vesimies on enemmän henkinen kuin fyysinen horoskooppimerkki. Hän etsii rakastelusta sisäistä valoa ja tajunnan laajentumista. Jooga ja idän uskonnot kiehtovat vesimiestä. Hän haaveilee useita tunteja kestävästä tanraseksistä veden tai nuotion äärellä.

Vesimies rakastelee mielellään lattialla tyynyjen ja mattojen päällä. Taustalla pitää olla rauhallista musiikkia ja kynttilöitä. Vesimies inhoaa henkistä ja fyysistä ahtautta. Raivatkaa turhat tavarat sivuun, jotta voitte kieriskellä vapaasti huoneen päästä toiseen ja vaihtaa helposti asentoa.

Hääsviitti sytyttää kalojen kipinän

Tämäkin vesimerkki kiihottuu loiskeesta ja aalloista. Villi ja leikkisä kalat haluaa kokeilla seksiä uima-altaassa jopa silloin, kun paikalla on muita. Hän ei kuitenkaan halua jäädä kiinni, vaan yrittää huijata silminnäkijöitä ovelasti.

Kikattavan kuorensa alla kalat on vanhanaikainen romantikko. Hän rakastaa ruusun terälehdillä koristeltuja lakanoita, suklaarasioita ja samppanjaa. Poreammeella varusteltu morsiussviitti hedelmäkoreineen ja kuohuviineineen on varma keino vietellä kalat.

Lähteet: The Bustle, Thought Catalog

Lue myös:

Seksiä vain makuuhuoneessa? Testaa nämä joka kodin yllättävät seksipaikat

Seksihoroskooppi – Tällainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Asentohoroskooppi – Lue, mikä seksiasento sopii sinun horoskooppimerkillesi

Horoskooppi paljastaa salaiset fetissit – Tästä hän fantasioi!

X