Horoskooppimerkit

Horoskooppimerkkien pahimmat pelot – Nämä asiat aiheuttavat tähtimerkillesi ahdistusta

Kauris pelkää menettävänsä työnsä, kalat boheemin vapautensa. Pelkomme voivat olla niin voimakkaita, että teemme paniikissa hätiköityjä ja hölmöjä ratkaisuja. Lue, mikä on sinun horoskooppimerkkisi pahin pelko, ja miten helpotat ahdistustasi.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Kauris pelkää menettävänsä työnsä, kalat boheemin vapautensa. Pelkomme voivat olla niin voimakkaita, että teemme paniikissa hätiköityjä ja hölmöjä ratkaisuja. Lue, mikä on sinun horoskooppimerkkisi pahin pelko, ja miten helpotat ahdistustasi.

Oinas pelkää joutuvansa epäsuosioon

Oinas on luonteeltaan soturi, ehkäpä pelottomin kaikista horoskooppimerkeistä. Et arastele ottaa sitä, minkä uskot kuuluvan sinulle. Nautit haasteista, ja esteet on mielestäsi tehty kaadettaviksi.

Vaikka olet ulkoisesti voittamaton, sinussakin on heikko kohtasi. Pelkäät, että joudut sosiaaliseen paitsioon työpaikalla tai järjestöissä, joissa vaikutat. Johtajaa ei ole olemassa ilman alaisiaan, ja sisimmässäsi olet erittäin riippuvainen muista.

Omistushaluinen ja aggressiivinen käytöksesi pelottaa ihmisiä, joten anna läheisillesi omaa tilaa. Muiden kunnioittaminen maksaa itsensä takaisin arvostuksena.

Lue myös: Pomohoroskooppi – Tällainen oinas on esimiehenä

Härkä stressaa kaikkia muutoksia

Härkä on eläinradan peruskallio. Haaveilet turvallisesta, vakaasta ja mukavasta elämästä. Ponnistelet tärkeiden päämääriesi eteen, mutta sinua on mahdotonta painostaa tekemään mitään, mistä et ole kiinnostunut.

Härkä pelkää eniten muutoksia – kaikkia muutoksia. Liittyi muutos sitten parisuhteeseen, asuinpaikkaan tai työhön, välttelet sitä viimeiseen asti. Mukavuudenhalusi voi kuitenkin kääntyä sinua vastaan. Roikut huonoissa ihmissuhteissa ja työpaikoissa, koska kammoat uusia alkuja. Muutoksia ei saisi pelätä, sillä vaikka ne ovat vaivalloisia, ne voivat antaa valtavasti hyvää.

Lue myös: Pura tunnelukkosi – Näin vapautat mielen ja kehon jännitystiloja

Kaksonen kammoaa paikoilleen jämähtämistä

Kaksosen mieli käy hurjilla kierroksilla. Rakastat opiskelua, älykkäitä keskusteluita, matkustelua ja seurapiirejä. Ahnehdit virikkeitä ja pelkäät, että aika loppuu kesken.

Pahin painajaisesi on jämähtäminen. Ajatus siitä, ettet pääsisi hyödyntämään kaikkea potentiaaliasi, kauhistuttaa. Vaihdat suunnitelmia, maita ja työpaikkoja vikkelästi.

Liikkuvaisen elämäntyylisi ansiosta yleissivistyksesi on laaja, mutta sinun kannattaa opetella myös pysähtymään. Jos haluat kehittyä jossakin taidossa huippuammattilaiseksi, sen opettelu vaatii lukemattomia toistoja ja tylsää puurtamista.

Lue myös: Pitäisikö sinun vaihtaa työpaikkaa? Nämä 10 merkkiä paljastavat sen

Rapu hermoilee rakkaidensa puolesta

Rapu kiintyy syvästi perheeseensä ja kotiinsa. Arastelet vieraita ihmisiä ja viihdyt paremmin kotona kuin iltatilaisuuksissa. Aikuinenkin rapu on usein riippuvainen vanhemmistaan. Omia lapsiaan hän suojelee tukahduttavuuteen asti.

Pahin painajaisesi on se, että läheisillesi tapahtuu jotakin pahaa, tai että menetät suvullesi tärkeän paikan. Pelot voivat halvauttaa sinut niin pahasti, että eristäydyt ja takerrut rakkaisiisi, kunnes he uupuvat. Sinun on hyväksyttävä, ettet voi hallita maailmaa ja muita. Älä kiinny liikaa materiaan, sillä ihmiset luovat muistot, eivät seinät ja tavarat.

Leijona pelkää tulevansa sivuutetuksi töissä

Ylväs leijona elää ihailusta. Haluat olla kokkareiden viihdyttäjä ja oman alasi guru. Teet lujasti töitä, mutta välillä odotat kiitosta asioista, joiden eteen et ole nähnyt juurikaan vaivaa.

Kaikkein hirvittävin tilanne on se, että suuret saavutuksesi ohitetaan. Tyrmistyt ja ahdistut, jos joku yrittää varastaa kunnian työstäsi. Vielä pahemmalta tuntuu, jos tekemisesi eivät kiinnosta ketään.

Vaikka olet ulospäin varma ja kopea, egosi on yllättävän herkkä. On tärkeää, että opit luottamaan itseesi etkä elä saavutustesi kautta. Pelkosi hellittävät ja huomionkipeytesi tasoittuu, kun itsetuntosi vahvistuu.

Lue myös: Työntekijähoroskooppi – Tällainen leijona on alaisena

Neitsyt ahdistuu menettäessään kontrollin

Neitsyt on yksi perusteellisimmista ja tarkimmista horoskooppimerkeistä. Käytät valtavasti aikaa tulevaisuuden suunnitteluun ja Excel-taulukoiden täyttämiseen. Välillä tarpeesi ennakoida on pakkomielteistä, sillä arkinen kaaos ahdistaa sinua.

Pelkäät, että työt kaatuvat päällesi, jos et tee jatkuvasti varasuunnitelman varasuunnitelmia. Inhoat myös likaa ja bakteereja. Neitsyt kärsii usein tautipeloista ja pesee pakonomaisesti käsiään. On hyvä olla tarkka, mutta kontrollifriikkitytesi vie sinulta valtavasti voimia. Lisäksi olet usein niin hermostunut, että teet mokia, joita et tekisi rentoutuneena.

Vaaka pelkää riitoja ystäviensä kanssa

Vaaka on äärimmäisen sosiaalinen tähtimerkki. Toisin kuin leijona ja oinas, et kaipaa alamaisia vaan kumppaneita. Ihannemaailmassasi kaikki tulevat keskenään toimeen, ja ilmapiiri on harmoninen.

Ihmisten väliset konfliktit ahdistavat sinua valtavasti. Pahin pelkosi on joutua niin pahaan riitaan, että menetät ystäväsi. Et ota keskusteluun kantaa, jos olet eri mieltä kuin muut. Luulet pysyväsi tällä taktiikalla väleissä kaikkien kanssa. Ylidiplomaattisuutesi muuttuu kuitenkin välillä pelkuruudeksi. Ihminen, joka ei uskalla puolustaa muita, ei ole turvallinen ystävä. Avaa siis rohkeasti suusi oikealla hetkellä.

Lue myös: Näin riitelet rakentavasti parisuhteessa

Läheisen petollisuus romahduttaa skorpionin

Skorpioni on ehdoton ja intohimoinen vesimerkki. Rakastat läheisiäsi kiihkeästi, vaikka ulkokuoresi on varauksellinen. Onnellisuutesi on vahvasti riippuvainen rakkaus- ja ystävyyssuhteistasi.

Suurin pelkosi on petos. Olipa kyse parissuhteen, kaveruuden tai ammatillisen kumppanuuden rikkomisesta, olet armoton. Haudot petturille katkeraa kostoa vuosikausia. Olet välillä vainoharhainen ja kuvittelet muiden juonittelevan selkäsi takana.

Epäluuloisuutesi loukkaa läheisiäsi, joten ole luottavaisempi ja anna heille tilaa. Juuri menettämisen pelkosi voi karkottaa rakkaasi.

Tiukat säännöt ahdistavat jousimiestä

Jousimies saa voimaa seikkailuista ja elämyksistä. Olet perusluonteeltasi positiivinen tulimerkki. Jos et pääse kiipeämään vuoren huipulle, järjestät vuoren luoksesi. Rohkeutesi ansiosta olet loistava innovaattori, mutta säännöt, rajoitukset ja byrokratia ahdistavat sinua.

Suurin pelkosi on se, että luovuutesi kahlitaan ja joudut tekemään kompromisseja. Irtisanoudut mielenkiintoisestakin työstä jos koet, että sinua valvotaan liikaa. Maailma tarvitsee oman tiensä kulkijoita, mutta teet välillä hätiköityjä ratkaisuja. Suuret projektit tarvitsevat sääntöjä, jotta lopputulos ei olisi sähläystä.

Lue myös: Työntekijähoroskooppi – Tällainen jousimies on alaisena

Kauris pelkää työttömyyttä ja rahattomuutta

Kauris on vakava, kunnianhimoinen ja oikeamielinen maamerkki. Työ, raha ja uralla eteneminen ovat sinulle tärkeitä asioita. Sinulla on jo nuorena selkeät päämäärät.

Suurin pelkosi on se, ettet pääse tavoitteisiisi tai menetät työsi. Huonot talousuutiset ja työpaikan yt-neuvottelut saavat sinut pois tolaltasi. Olet velvollisuudentuntoinen ja häpeät, jos et pysty tarjoamaan perheellesi hyvää elintasoa. Emme kuitenkaan voi aina vaikuttaa talouden heilahduksiin ja organisaatiomuutoksiin. Korkea työmoraalisi on kunnioitettava piirre, mutta älä rakenna onneasi pelkän uran varaan.

Lue myös: Työttömyys ahdistaa – miten päästä irtisanomisesta yli?

Vesimies on huolissaan ympäristön tilasta

Vaikka vesimies on itsenäinen luonne , hänellä on voimakas oikeudentunto. Et voi sulkea silmiäsi nälänhädältä tai ympäristökatastrofeilta.

Kannat harteillasi globaaleja pelkoja. Pelkäät, että tuhlaamme luonnonvaroja ja jätämme seuraavalle sukupolvelle saastuneen maapallon. Tunnet voimattomuutta, jos et ole koko ajan tapahtumien keskipisteessä ottamassa kantaa ja auttamassa. Olet välillä niin kiireinen humanitääristen projektiesi kanssa, että unohdat perheesi.

Muista, ettet voi ratkaista yksin koko maailman ongelmia. Iloitse läheisistäsi, sillä ihmissuhteisiisi voit vaikuttaa valtavasti.

Lue myös: Näin vähennät kemikaalikuormaasi – 10 helppoa vinkkiä

Kalat pelkää aikuiseksi kasvamista

Luova kalat uiskentelee syvällä mielikuvitusmaailmassaan. Tämä horoskooppi on ikuinen lapsi. Ideoit, maalaat ja piirrät ja hengästyttävällä tahdilla, mutta jätät sotkut muiden siivottaviksi.

Ajatus porvarillisesta elämästä ja rutiineista saa kalat kauhun partaalle. Jos elämässäsi on liikaa keskiluokkaistumisen merkkejä, järjestät hulluja tempauksia. Voit katkaista parisuhteesi kuin seinään tai muuttaa varoittamatta ulkomaille.

Vapaan mielen ei kuitenkaan tarvitse olla vastuuton. Pakeneminen ja oikuttelu aiheuttavat sinulle sydänsuruja, ja henkinen kypsymisesi jää puolitiehen.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – lue, millainen olet pahimmillasi

Testaa: Oletko sitoutumiskammoinen vai ripustautuja?

Lähteet: Astrology Marina, Your Tango, Zodiac Advice

X