Horoskooppimerkit

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – millainen olet pahimmillasi?

Jokaisella tähtimerkillä on pimeä puolensa, joka saa ihmisen käyttäytymään inhottavalla tavalla. Harjoita heikkouksiasi, ja saat mielenrauhaa, onnea ja parempia ihmissuhteita.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Colourbox

Jokaisella tähtimerkillä on pimeä puolensa, joka saa ihmisen käyttäytymään inhottavalla tavalla. Harjoita heikkouksiasi, ja saat mielenrauhaa, onnea ja parempia ihmissuhteita.

Oinas on raivoava jyrä

Oinaan huonot puolet: Oinaan tulisuus ja määrätietoisuus ovat sekä hänen parhaita että pahimpia puoliaan. Oinaan on vaikea sietää turhautumista. Jos asiat eivät etene toivomallasi tavalla, pakotat ne etenemään – oli ideasi toimiva tai ei. Turhautuneena saat raivokohtauksia ja kohtelet ihmisiä ala-arvoisella tavalla. Etenkin työkaverit joutuvat tulilinjallesi, koska et halua nähdä vikoja itsessäsi.

Näin harjoitat luonnettasi: Rankka treeni on turvallinen tapa purkaa raivoa ja selvitellä ajatuksia. Oinaalle sopivia lajeja ovat kuntonyrkkeily ja koreografiset jumpat, jotka pakottavat keskittymään. Lukeminen on hyvää vastapainoa liikunnalle ja rauhoittaa ennen nukkumaanmenoa.

Lue myös:    

Vihanhallinta – 4 askelta mielenrauhaan

Tällainen oinas on luonteeltaan

Härkä lihoo ja laiskistuu

Härän huonot puolet: Maanläheisen härän pimeä puoli on laiska ja piittaamaton. Härkä rakastaa ruokaa, kavahtaa liikuntaa ja väsyy kunnianhimoisten projektien ajattelusta. Pahimmillaan härkä on vetelä hedonisti, joka ei välitä terveydestään ja hukkaa lahjakkuutensa. Vuodet kuluvat, kilot karttuvat, opinnot jäävät kesken ja urasi jumittaa.

Näin harjoitat luonnettasi: Estä veltostuminen laatimalla välietappeja, jotka vievät sinua hitaasti mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Merkitse liikuntapäivät kalenteriin ja noudata niitä. Jos sinulle tarjotaan töissä lisää vastuuta, älä kieltäydy, vaikka joutuisit pois mukavuusalueeltasi.

Lue myös:

Työskentele tehokkaammin – 8 käytännön vinkkiä

Tällainen härkä on luonteeltaan

Kaksonen aloittaa mutta ei saa aikaan

Kaksosen huonot puolet: Parhaimmillaan kaksonen on joustava ja monipuolinen, pahimmillaan levoton ja pinnallinen. Kompastuskivesi on huono keskittymiskyky. Aloitat ja lopetat harrastuksia, työprojekteja ja ihmissuhteita. Mielenkiintosi lopahtaa, kun kiinnostava asia muuttuu hiukankaan vaikeaksi. Poukkoilu ei edistä uraasi ja kiukuttelet katkerana – olet kuitenkin hyvin älykäs.

Näin harjoitat luonnettasi: Kaksosen on harjoiteltava kärsivällisyyttä. Jooga ja meditaatio rauhoittavat levotonta mieltäsi. Puutarhanhoito vaatii pitkäjänteisyyttä, mutta on palkitseva harrastus. Se kirjaimellisesti palauttaa liihottelevan kaksosen maan pinnalle.

Lue myös:     

Meditaatiosta mielenrauhaa

Tällainen kaksonen on luonteeltaan

Rapu on mököttävä marttyyri

Ravun huonot puolet: Ravun herkkyys ja syvällisyys voivat kääntyä itsesääliksi ja oikutteluksi. Liika yksinäisyys ruokkii ikäviä piirteitäsi. Muutut marttyyriksi ja valitat, ettet kelpaa kenellekään. Teet muiden käytöksestä helposti negatiivisia tulkintoja, joissa ei aina ole totuuden häivää. Sen sijaan, että selvittäisit asian, vetäydyt kuoreesi hautomaan pahaa mieltäsi.

Näin harjoitat luonnettasi: On tärkeää, että rapu rikkoo välillä rutiinejaan ja tapaa muita ihmisiä. Harjoittele sosiaalisia taitojasi järjestötoiminnassa. Anna toisten haastaa ajatuksiasi, äläkä suhtaudu kritiikkiin loukkauksena. Varo piikikkyyttä, johon turvaudut ollessasi marttyyrituulella.

Lue myös:    

Näin pääset eroon katkeruudesta

Tällainen rapu on luonteeltaan

Leijona juhlii tilin nollille

Leijonan huonot puolet: Luksusta rakastavan leijonan pimeä puoli on holtittomuus. Haluat olla joukon näkyvin ja kuuluvin persoona. Tuhlailet surutta vaatteisiin ja samppanjaan, vaikka tilisi olisi nollilla. Et epäröi vietellä toisen miestä, jos olet päättänyt saada tämän. Pimeä puolesi kumpuaa epävarmuudesta. Pelkäät, että sinua ei rakasteta ja arvosteta, jos et loista jatkuvasti.

Näin harjoitat luonnettasi: Leijona tyyntyy vasta opittuaan rakastamaan itseään. Mindfulness auttaa sinua elämään tyytyväisenä tässä hetkessä, etkä janoa jatkuvasti materiaa. Vapaaehtoistyö on leijonalle hyvä harrastus, sillä se opettaa empaattisuutta.

Lue myös:

Stressi haltuun mindfulnessin avulla

Tällainen leijona on luonteeltaan

Neitsyt on neuroottinen perfektionisti

Neitsyen huonot puolet: Käytännönläheinen neitsyt on perfektionisti. Jos perfektionismi ottaa vallan, neitsyestä tulee neurootikko. Saat päähänpinttymiä puhtaudesta ja tavaroiden järjestyksestä. Lievimmillään olet nalkuttaja, joka valittaa vinossa olevista matoista. Pahimmillaan oireesi alkavat rajoittaa elämääsi, koska pelkäät bakteereja ja hellan päälle jäämistä.

Näin harjoitat luonnettasi: Neitsyen on rentouduttava ja opittava suhteellisuudentajua. Harjoittele ärsykkeiden sietämistä rajoittamalla siivouspäivät kahteen viikossa. Muista, että kontrollointi voi tyydyttää sinua, mutta se on uuvuttavaa läheisillesi.

Lue myös:

Perfektionismi ja virheiden pelko rasittavat

Tällainen neitsyt on luonteeltaan

Vaaka mielistelee päästäkseen porukkaan

Vaa´an huonot puolet: Diplomaattinen vaaka voi sortua mielistelyyn. Suurin pelkosi on hylätyksi tuleminen. Voit ajautua ääriliikkeisiin, koska haluat kuulua joukkoon, etkä uskalla kritisoida muiden mielipiteitä. Sinut voidaan houkutella epäeettiseen toimintaan ja jopa petoksiin. Ymmärrät alitajuisesti toimivasi väärin, ja sisäinen ristiriitasi voi purkautua raivona.

Näin harjoitat luonnettasi: Vaa´an on opittava vetämään omat rajansa ja pitämään niistä kiinni. Kasvata henkistä ja fyysistä voimaasi itämaisissa taistelulajeissa. Ne sopivat rauhalliseen luonteeseesi, mutta opit puolustamaan itseäsi konkreettisesti.

Lue myös:  

Oletko liian kiltti? Näin opit pitämään puolesi

Tällainen vaaka on luonteeltaan

Skorpioni on kostonhimoinen juonittelija

Skorpionin huonot puolet: Skorpionin pimeä puoli on kaikista tähtimerkeistä synkin. Skorpioni on epäluuloinen, ja pelko ajaa hänet kontrolloimaan muita. Inhottavimmillaan skorpioni muistuttaa narsistia. Olet tekopyhä, juonit ja yrität saada ihmiset sotajalalle keskenään. Sinulla on valtavasti seksuaalienergiaa, ja voit käyttää seksiä pettämiseen ja manipulointiin.

Näin harjoitat luonnettasi: Skorpionin on opittava, ettei hän voi omistaa muita. Elämä ei ole taistelu, jossa tehtäväsi on voittaa ja kostaa. Pyri tietoisesti irti negatiivisen ajattelun kehästä. Kun uskallat antaa rakkautta ja lämpöä muille, he antavat sitä vastavuoroisesti sinulle.

Lue myös:  

Narsistin pauloissa

Tällainen skorpioni on luonteeltaan

Jousimies keskittyy omaan napaansa

Jousimiehen huonot puolet: Vapauttava rakastavan jousimiehen pimeä puoli on vastuuton. Jousimies etsii itseään ja henkisyyttä, mutta ei jaksa kiinnostua muista. Olet ulospäin lempeä ja pehmeä, mutta ilkeimmillään viileä ja piittaamaton. Ihmisten on vaikea uskoa, miten kevyesti voit katkaista rakkaussuhteen ja lähteä vuoden vaellusmatkalle Aasiaan.

Näin harjoitat luonnettasi: Vanhemmuus on usein jousimiehen elämän suurin kasvun paikka. Kapinallinen jousimies ei kuitenkaan aina halua perhettä. Voit opetella epäitsekkyyttä ja vastuuta myös huolehtimalla eläimistä ja tarjoutumalla avuksi vanhuksille.

Lue myös:

Parisuhde-elämä on tylsää, miten aikuistun?

Tällainen jousimies on luonteeltaan

Kauris himoitsee mainetta ja mammonaa

Kauriin huonot puolet: Sosiaalinen status on kauriille tärkeä, ja voit olla melkoinen pyrkyri. Pisteytät ihmisiä ja pohdit, miten voit hyötyä heistä. Olet melko konservatiivinen, ja ulkoinen olemus on sinulle tärkeä. Pahimmillaan kauriista tulee jäykkä merkkilaukkujen keräilijä, jolla ei ole todellisia ystävyyssuhteita. Sisimmässäsi pelkäät olevasi yhdentekevä.

Näin harjoitat luonnettasi: Kauriin on opittava arvostamaan ihmisiä, ei heidän varallisuuttaan ja asemaansa. Lähde viinitastingien sijaan harrastuksiin, joissa tapaat eri ikäisiä, erilaisista taustoista tulevia ihmisiä. Mieti shoppaillessasi tuotteiden eettisyyttä, äläkä kohota itsetuntoasi tavaroilla.

Lue myös:   

Pyrkyri työpaikalla

Tällainen kauris on luonteeltaan

Vesimies uppoutuu töihin ja unohtaa muut

Vesimiehen huonot puolet: Vesimies omistautuu työlleen ja maailmanparantamiselle. Huonoja puoliasi ovat teoreettisuus ja urakeskeisyys. Puhut mielelläsi politiikkaa ja vedät töissä suurta kehitysprojektia, mutta et panosta ihmissuhteisiin. Voit paasata lasten oikeuksista ja parisuhteen psykologiasta – ja sivuutat oman perheesi.

Näin harjoitat luonnettasi: Vesimiehen on ymmärrettävä, että ihmissuhteet ovat vastavuoroisia. Et jaksa paahtaa töissä ilman ystäviäsi ja puolisoasi. Julista vähemmän ja kuuntele enemmän muita. Aloita muutos kysymällä joka päivä yhdeltä ihmiseltä, mitä hänelle kuuluu.

Lue myös:   

Mies puhuu vain työstään

Tällainen vesimies on luonteeltaan

Kaloja on helppo höynäyttää

Kalojen huonot puolet: Romanttinen kalat voi ajautua sotkuisiin suhteisiin. Pahimmillaan kalat on ajelehtija, joka ei ota vastuuta elämästään. Rakastut mielikuviin, etkä halua nähdä kumppanisi huonoja puolia. Kehnojen suhteiden lisäksi sinut on helppo houkutella epämääräisiin bisneksiin. Haaveilet rahasta ja menestyksestä, mutta et selvitä, ovatko ideasi kaupallisia.

Näin harjoitat luonnettasi: Kalojen suurin haaste on aikuistuminen. Älä mangu apua ystäviltäsi, vaan opettele järjestämään elämäsi itse. Selvitä faktat ja tee vähemmän päätöksiä tunteen vallassa. Tarkastele suhteitasi rehellisesti ja mieti, kohdellaanko sinua hyvin.

Lue myös:    

Oletko rakkausriippuvainen? Nämä merkit paljastavat vaarallisen takertumisen

Tällainen kalat on luonteeltaan

Lähteet: Astrotheme, Dark Horoscope Weekly, Philip Garcia

X