Horoskooppimerkit

Hyvää energiaa ja tukea henkiseen kasvuun – näistä kivistä horoskooppimerkkisi saa voimaa

Luonnonkivien sanotaan värähtelevän hyvää energiaa, jonka avulla ihminen voi löytää elämässään tasapainon. Kivet voivat myös auttaa ihmistä löytämään yhteyden sisäiseen itseensä. Lue, mistä kivistä sinun horoskooppimerkkisi saa parantavaa energiaa.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Istock

Luonnonkivien sanotaan värähtelevän hyvää energiaa, jonka avulla ihminen voi löytää elämässään tasapainon. Kivet voivat myös auttaa ihmistä löytämään yhteyden sisäiseen itseensä. Lue, mistä kivistä sinun horoskooppimerkkisi saa parantavaa energiaa.

Jalokivissä uskotaan olevan parantavaa voimaa. Jokainen kivi värähtelee omanlaistaan energiaa ja jokaisella on oma tarinansa kerrottavanaan. Kivet ovat täynnä tuhansien, jopa miljoonien vuosien viisautta, jonka valjastaminen voi auttaa ihmistä löytämään yhteyden sisäiseen itseensä.

On tärkeää ymmärtää, että kivet eivät yksinään muuta ihmistä vaan ovat muutoksen katalysaattoreita. Ne muistuttavat ihmistä halustaan elää elämäänsä täysillä, koko potentiaalinsa hyväksi käyttäen.

Oletko kiinnostunut luonnonkivien voimasta, mutta et tiedä, mikä olisi oikea kivi itsellesi? Horoskooppimerkkisi kertoo, mitkä kivet täydentävät persoonallisuuttasi ja auttavat sinua löytämään oman polkusi maailmassa.

Vesimies

Smaragdi ja granaatti: Vesimiehen kivet tukevat tietämystä, syvällisyyttä ja näkemystä. Smaragdi on inspiraation kivi, joka auttaa totuuden löytämisessä. Granaatti tasapainoittaa, tuo mielenrauhaa ja lisää tyyneyttä.

Kalat

Ametisti ja verikivi eli heliotrooppi: Kalan kivet tukevat mielikutuksellisuutta, reaktiokykyä ja syvällisyyttä. Ametisti on henkisen kasvun kivi, joka avartaa tietoisuutta. Verikivi suojelee ja auttaa päätöksenteossa.

Oinas

Akvamariini ja jade: Oinaan kivet tukevat määrätietoisuutta, energisyyttä ja intohimoa. Akvamariini tuo rohkeutta ja terävöittää vaistoja. Jade on unien kivi, joka kanavoi intohimoa ja luo harmoniaa.

Härkä

Timantti ja opaali: Härän kivet tukevat varmuutta, vahvuutta ja kärsivällisyyttä. Timantti on valon kivi, joka lisää näkemystä ja kirkastaa ajatuksia. Opaali kasvattaa elämänhalua, tuo esiin sisäistä kauneutta ja auttaa löytämään inspiraation.

Kaksoset

Smaragdi ja safiiri: Kaksosten kivet tukevat kommunikaatiota, älykkyyttä ja uteliaisuutta. Smaragdi ilmentää yhtenäisyyttä, myötätuntoa ja ehdotonta rakkautta. Safiiri on viisauden kivi, joka rohkaisee avaamaan mielen kauneudelle ja intuitiolle.

Rapu

Kuukivi ja helmi: Ravun kivet tukevat diplomaattisuutta ja kiihkeyttä. Kuukivi suojelee, avaa sydämen rakkaudelle, rauhoittaa ja rohkaisee. Helmi poistaa epätasapainoa ja auttaa arvostamaan itseä.

Leijona

Rubiini: Leijonan kivi tukee sydämellisyyttä, anteliaisuutta ja uskollisuutta. Rubiini on inhohimon, vaurauden ja turvan kivi. Se yhdistetään rakkauteen  – erityisesti uskolliseen ja intohimoiseen sitoutumiseen ja läheisyyteen.

Neitsyt

Peridootti ja timantti: Neitsyen kivet tukevat käytännöllisyyttä, havaintokykyä ja mietteliäisyyttä. Peridootti suojelee, poistaa henkisiä taakkoja ja edistää henkistä kasvua. Timantti puhdistaa, luo harmoniaa ja kirjastaa ajatuksia.

Vaaka

Safiiri, akaatti ja kuukivi: Vaa’an kivet tukevat tasapainoa, oikeudenmukaisuutta ja totuutta. Safiiri on viisauden kivi, joka symboloi rehellisyyttä. Akaatti lisää sisäistä tasapainoa, malttia ja itsevarmuutta. Kuukivi rauhoittaa ja auttaa ymmärtämään elämän rytmiä.

Skorpioni

Opaali ja jaspis: Skorpionin kivet tukevat järkeä ja itsenäisyyttä. Opaali auttaa ymmärtämään elämää ja edistämään itsevarmuutta. Japsis tunnetaan parantavana kivenä, joka rauhoittaa, tarjoaa turvaa ja lisää voimaa.

Jousimies

Topaasi, sitriini ja helmi: Jousimiehen kivet tukevat liikettä, kokeilunhalua ja optimismia. Topaasi on voiman kivi, joka auttaa saavuttamaan tavoitteita. Sitriini kantaa mukanaan auringon voimaa ja tuo mukanaan energiaa. Helmi auttaa löytämään yhdeyden omiin tunteisiin.

Kauris

Turkoosi, onyksi ja rubiini: Kauriin kivet tukevat päättäväisyyttä, sinnikyyttä ja käytännöllisyyttä. Turkoosi on taivaan kivi, joka auttaa löytämään tarkoituksen elämälle. Onyksi antaa voimaa ja kestävyyttä, sekä auttaa kuuntelemaan sisäistä ääntä. Rubiini vahvistaa elinvoimaa ja rohkaisee intohimoon.

Lähteet: Chrystal VaultsEnergiakeskus IndigoMind Body Green

Lue myös:

Tiedätkö, minkä värinen aura sinulla on ja mitä se kertoo sinusta? Testaa!

Henkisen kasvun horoskooppi – näin kehität luonnettasi horoskooppimerkkisi mukaan

Testaa, ovatko chakrasi tasapainossa

X