Leijona haluaa säihkyä jouluna kilpaa jouluvalojen kanssa.
Leijona haluaa säihkyä jouluna kilpaa jouluvalojen kanssa.
Horoskooppimerkit

Jouluhoroskooppi – tällainen jouluihminen olet horoskooppimerkkisi mukaan

Yksi rakastaa joulumusiikin kuuntelemista, toisen joulutunnelmaan johdattaa jouluinen sisustus. Horoskooppimerkkisi paljastaa, millainen jouluihminen olet!
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: iStock

Joulussa eri asiat ovat tärkeitä eri horoskooppimerkeille. Listasimme, millaisia jouluihmisiä eri horoskooppimerkit ovat.

Oinas (20.3.–19.4.) nauttii joulutunnelmasta

Menevä oinas rakastaa joulun energistä ja optimistista tunnelmaa. Ihmisestä toiseen tarttuvan joulumielen takia oinaan askel on joulun aikaan vielä tavallistakin kepeämpi. Oinas valmistautuu jouluun huolella, mutta on silti jopa aattona valmis kaikenlaiseen spontaaniin tekemiseen. Hänen hymynsä ei hyydy hetkeksikään.

Härkä (20.4.–20.5.) panostaa jouluherkutteluun

Härkä haluaa viettää omannäköistään joulua – eli hemmotella itseään ja läheisiä herkullisilla joulupöydän antimilla. Härälle joulun tärkein hetki on siis luonnollisesti runsas ja laadukas jouluateria yhdessä rakkaiden kanssa. Härkä näkee punaista, jos joku muu yrittää sanella hänelle, miten hänen pitäisi joulunsa viettää.

Kaksonen (21.5.–20.6.) on loistava lahjojen antaja

Kaksonen rakastaa paitsi lahjojen saamista myös lahjojen antamista. Ja hän on loistava hankkimaan lahjoja, jotka todella ilahduttavat saajaa. Kaksonen ei ahdistu jouluruuhkista, joten hän voi hyvin tehdä myös viime hetken ostoksia. Lukeminen on kaksoselle suuri nautinto, ja osa kaksosen joulusta sujuukin nenä kiinni kirjassa.

Rapu (21.6.–22.7.) haluaa viettää joulun läheistensä kanssa

Ravulle tärkeintä on viettää joulu rakkaimpiensa ympäröimänä. Siksi rapu usein varmisteleekin jo hyvissä ajoin aikatauluja ja sitä, että kaikki varmasti pääsevät hyvissä ajoin paikalle. Rapu ei tarvitse jouluun erityisiä aktiviteetteja ollakseen onnellinen, läheisten läsnäolo riittää. Jos mahdollista, rapu haluaa jouluna tavata myös sukulaisia, joita hän ei näe kovin usein.

Leijona (23.7.–22.8.) pukeutuu näyttävästi jouluna

Leijona haluaa jouluna erottautua muista. Sen hän tekee pynttäytymällä viimeisen päälle. Luultavasti leijona valitsee aattoiltana ylleen jotain hyvin kimaltelevaa, jota ei voi olla huomaamatta. Kimaltavat ja näyttävät vaatteet saavat leijonan olon miellyttävän itsevarmaksi. Leijona jatkaa kimaltavalla linjalla aina uuteenvuoteen asti.

Neitsyt (23.8.–22.9.) kiinnittää huomiota jouluisiin yksityiskohtiin

Yksityiskohtiin huomiota kiinnittävä neitsyt rakastaa joulutunnelman vaalimista jouluisella sisustamisella ja joulukuusen koristelulla. Neitsyelle voi tarjota apua joulun askareisiin. Ei kannata kuitenkaan väkisin tyrkyttää apuaan neitsyelle. Jos hän kieltäytyy avusta, hän arvostaa sitä, että hänet todella jätetään rauhaan.

Vaaka (23.9.–22.10.) pääsee joulutunnelmaan musiikin avulla

Vaaka on alkanut kuunnella joulumusiikkia jo marraskuun alussa ja viettää aikaa paikoissa, joissa joulumusiikki soi. Vaaka osaa takuulla valita aatoksi kaikista osuvimmat ja joulutunnelmaan kuuntelijat hetkessä siivittävät kappaleet. Jos siihen vain tarjoutuu mahdollisuus, vaaka maustaa mielellään joulunsa ripauksella romantiikkaa.

Skorpioni (23.10.–21.11.) rakastaa joulua salaisesti

Skorpioni rakastaa joulua, vaikka ei suostu myöntämään asiaa muille. Tyypillisesti skorpioni jää jouluksi kotiin mukavaa ja kodikasta joulua viettämään. Ihmiset saapuvat skorpionin luo, vaikka pitävätkin tätä hieman epäsosiaalisena joulun viettäjänä – ja tämänkin mielikuvan luominen on osa skorpionin suunnitelmaa. Hän nauttii joulusta rakkaidensa lähellä ja haluaa jouluna viettää aikaa kumppaninsa kanssa käsi kädessä.

Jousimies (22.11.–20.12.) haluaa hauskan joulun

Jousimies rakastaa hauskaa ja aktiivista joulua. Hän pukeutuu mielellään mahdollisimman rumaan jouluvillapaitaan ja esittelee sitä pilke silmäkulmassa kaikille kanssajuhlijoille. Jousimies saattaa intoutua naurattamaan muita esittämällä klassikkojoululaulun itse tekemillään sanoilla. Hän lähtee jouluna mielellään pulkkamäkeen tai hiihtämään. Joulu ulkomaillakaan ei kuulosta joulumiehen korviin huonolta idealta.

Kauris (21.12.–19.1.) suuntaa jouluna katseensa tulevaan

Kauris haluaa jouluna suunnata katseensa jo tulevaan vuoteen. Hän haluaa keskustella jouluna uudenvuodenlupauksestaan ja ensi vuoden tapahtumista. Kauris odottaa joulussa erityisesti klassikkojouluelokuvien katselemista. Muutkin lapsuudesta tutut jouluperinteet ovat kauriin mieleen.

Vesimies (20.1.–18.2.) haluaa aidon kuusen

Luontoa rakastava vesimies haluaa joka jouluna aidon joulukuusen kotia koristamaan. Joulukuusen ulkonäkö ja sen joulua henkivä tuoksu siivittävät vesimiehen oitis joulutunnelmaan. Herkkä vesimies saattaa silloin tällöin kaivata pientä hetkeä yksin kaiken jouluhulinan keskellä.

Kala (19.2.–19.3.) arvostaa joulun tuomaa taukoa velvoitteista

Kala arvostaa sitä, että joulu tuo paljon kaivatun tauon ja tarjoaa rentoutumishetken kaikista arjen velvoitteista. Joulun jälkeen kala tunteekin itsensä kuin uudeksi ihmiseksi. Kala haluaa vain tietyt, tarkkaan valitut henkilöt luokseen jouluna. Hän ei kaipaa jouluna yllätysvieraita.

Lähteet: iHeartRadio, Sweety High, Yoga Journal

X