Horoskoopit

Jousimiehen rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Teksti: Anna.fi

Jousimies kaipaa turvallisuutta mutta ei helposti luovu vapaudestaan. Käsityksesi sitoutumisesta saattaa olla jokseenkin vanhakantainen, ja siksi avioliitto ei välttämättä tunnu houkuttelevalta. Sinun täytyy vakuuttua siitä, että sitoutuminen toiseen todella kannattaa. Jousimiehen kanssa seurustelevat joutuvat usein tekemään töitä tottuakseen elämään tämän vapaudenhaluisen olennon kanssa. Kumppaniehdokkaat eivät aina tiedä, kannattaisiko hänet laskea menemään vai pitäisikö heidän vain yrittää roikkua mukana jousimiehen matkassa.

Jousimiehen rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Kesäkuu

Intohimot ja huimat unelmat sävyttävät jousimiehen kesäkuukausia. Sekä rakkauden ja harmonian tuoja Venus että muutoksen ja kasvun mahdollistaja Jupiter pyrkivät sulostuttamaan elämääsi. Lomapäivinä elämääsi saattaa tupsahtaa kiihkeä romanssi. Jos sinulla on jo kumppani, loma voi sytyttää rutiinirakkauden uuteen hehkuun. Luvassa on paljon iloa ja onnea. Pitääkö sen eteen myös ponnistella?  Eipä juuri. Pidä silmäsi kuitenkin auki, jotta huomaat, kun joku kutsuu sinua hiljaa katseellaan. Ujot kumppaniehdokkaat saattavat tarvita katseen kautta välittyvää rohkaisua. Joskus juuri ujohkot ihmiset saattavat syttyä kuuminpaan roihuun, kun saavat kannustavaa vastakaikua. Kun huomaat, että kumppanisi on väsynyt, helli häntä hartia- tai jalkahieronnalla. Huomaavaisuutesi saatetaan palkita moninkertaisesti. 

Heinäkuu

Elämä hymyilee heinäkuussa. Hyviä uutisia voi virrata joka suunnasta. Viihdyt mainiosti ystävien ja perheen seurassa. Vietä aikaa myös naapureidesi kanssa. Nämä saattavat esitellä sinkuille varteenotettavia kumppaneita. Voit tietenkin itse valita, miellyttävätkö tarjokkaat vai eivät. Älä silti tyrmää kaikkea suoralta kädeltä. Liiankin fiksulta älyköltä vaikuttava henkilö saattaa osoittautua todelliseksi kultakimpaleeksi. Lomalla  voit hurvitella mielin määrin mutta pidä silti kieli keskellä suuta. Rakastu pois, jos siltä tuntuu mutta pidä kiinni lompakostasi.  Ottajia riittää. Pidä hauskaa mutta älä unohda kotiin tervettä järkeäsi. Vietä myös rauhoittavia ja rentouttavia koti-iltoja kaikessa hiljaisuudessa.

Elokuu

Hymyilet leveästi, kun pääset lomalle tai voit muuten vain vaihtaa maisemaa tässä kuussa. Rakastat aktiivista hauskanpitoa. Sitä ei ole koskaan tarpeeksi talvella, joten ota nyt sananmukaisesti ilo irti kaikesta, mitä kesä tarjoaa.   Nosteinen asenteesi inspiroi myös vanhoja ja uusia ystäviäsi. Kovia kokenut kumppani ilahtuu myös taianomaisesta huumoristasi. Jos haluat piristää rakkauselämääsi fantasian avulla, tee se hellästi ja huumorilla höystäen. Kaikki eivät rentoudu samalle aaltopituudelle yhdessä hetkessä. Kaukainen ihastuksen kohde saattaa herättää toiveesi mutta pane merkille, että uusi etäsuhde saattaa kestää vain hetkisen.

Parhaat kumppanit

Oinas, leijona ja jousimies

Kuumat deittailukaverit

Kaksonen ja oinas

Katso kaikkien horoskooppimerkkien kesän rakkaushoroskoopit!

Lue myös:

Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan
Lue millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Vastakkaiset horoskooppimerkit – vetovoimaa ja tahtojen taistoa

Horoskoopit: Cassandra Nye
Suomentanut: Suvi Ruotsi

Kuva: Colourbox

X