Horoskoopit

Kaksosten rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Teksti: Anna.fi

Suurenmoisella mutta ailahtelevaisella kaksosella on vahva maine loistavana rakastajana.  Kaksonen haluaa myös puolustaa tätä mainettaan pyrkimällä miellyttämään rakastettuaan kaikin keinoin. Kaksosen kanssa ei kannata kiistellä, koska vastalauseet muuttavat hänet mököttäjäksi. Joustava kumppani puolestaan saa kaksosesta viehättävän kumppanin. Kaksonen osaa olla niin rakastettava, että suhteen päättyminen voi satuttaa hänen kumppaniaan kipeästi. Muutamat kaksosiksi syntyneet saattavat ajautua miellyttämään kaikkia keinolla millä hyvänsä.

Kaksosten rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Kesäkuu

Aloitat kesäsi  haikailemalla menetettyjä mahdollisuuksia. Se on luonnollista mutta täysin turhaa ajanhukkaa. Hilaa ajatuksesi takaisin tähän hetkeen tässä ja nyt ja suhtaudu innostuneen toiveikkaana kesän tarjoamiin mahdollisuuksiin. Jupiter auttaa sinua laajentamaan horisonttiasi ja virkistää mielikuvitustasi. Venuskin aktivoituu innostamaan sinua suhtautumaan rakkauteen hieman kevyemmin ja iloisemmin. Ole oma itsesi ja löydä taas luontaiset rakastajan taitosi. Positiivinen innostuneisuus tarttuu myös muihin, joten panosta leikkisyyteen ja muista miten mukavaa oli saada olla vapaasti lapsenmielinen. Estoista vapautuminen saattaa hermostuttaa mutta kaksosena sinun kuuluu nauttia elämästä täysin siemauksin. Samalla voit kaunistaa ja syventää myös muiden kokemuksia.

Heinäkuu

Olet heinäkuussa viehättävimmilläsi ja vedät ihmisiä puoleesi joka suunnalta. Kannattaa kuitenkin miettiä tarkasti, kenen kanssa haluat flirttailla ja ketä haluat tavoitella. Kaikkia ihailijoita ei karisteta kannoilta niin helposti kuin voisi kuvitella. Kiusauksia on vaikea vastustaa, ja vakiintuneiden täytyy nyt olla tarkkana sen suhteen, että muistavat huomioida ensisijaisesti oman puolisonsa. Hemmottele valittuasi mielenkiintoisella ja teitä molempia innoittavalla hauskalla lahjalla.  Jos aiot kokeilla nettideittailua, kysy ensin neuvoa niiltä, jotka ovat jo ehtineet kerätä kokemuksia siitä. Kuuntele tarkasti ja tee sitten viisaita valintoja.  Nyt kannattaa pitää kiinni omasta vaatimustasostaan. Myös sinkkukaksosten kannattaa likkua laajalti, jotta voivat tarttua tilaisuuteen, kun sopiva kumppaniehdokas osuu kohdalle. Näin voi käydä aivan uudessa ja yllättävässäkin paikassa.

Elokuu

Jupiter ja Venus valaisevat ja ohjaavat rakkauselämääsi edelleen. Luvassa on vielä erityisen innoittavia tapahtumia ja tilaisuuksia. Eksoottinen ulkomaalainen vetää sinua puoleensa. Hän voi olla tavanomaista vanhempi kumppaniehdokas. Väliäkö sillä? Seuraat sydämesi ääntä, joka saattaa johdattaa sinut suuriin seikkailuihin. Vakiintuneet kaksoset matkustavat ja saattavat suunnitella perheen perustamista. Kaikkia kaksosia kiehtovat uudet alut ja mahdollisuudet luovaan toimintaan. Tässä kuussa mielipiteesi vaikuttavat vahvasti muihin ihmisiin. Älä lupaa mitään sellaista, mitä et aio toteuttaa. Saatat hämmentyä tietyn auktoriteetin osoittamasta kiinnostuksesta. Muista että voit itse vaikuttaa valinnoillasi kaikkiin elämäsi tapahtumiin.

Parhaat kumppanit

Vaaka, kaksonen ja vesimies

Kuumat deittailukaverit

Jousimies ja vaaka

Katso kaikkien horoskooppimerkkien kesän rakkaushoroskoopit!

Lue myös:

Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan
Lue millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Vastakkaiset horoskooppimerkit – vetovoimaa ja tahtojen taistoa

Horoskoopit: Cassandra Nye
Suomentanut: Suvi Ruotsi

Kuva: Colourbox

X