Horoskoopit

Kauriin rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Teksti: Anna.fi

Kauriin näennäinen ujous ja pidättäytyvyys innostaa joitakin kumppaniehdokkaita tavoittelemaan häntä entistä innokkaammin. Ja kaurista pitääkin maanitella oikein kunnolla ennen kuin hän vapautuu esittelemään syvälle kätkettyjä intohimojaan. Luovana vastakaiun antajana olet taivaan lahja oikealle kumppanlle, joka kaipaa itsetunnon kohennusta. Kainosti leikittelevän kauriin väsytystaktiikkaa on vaikea vastustaa.

Kauriin rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Kesäkuu

Venuksen vauhdittama meno tuntuu ajoittain railakkaalta huvipuistoretkeltä. Nauti kiidosta, äläkä turhaan hidastele. Olet ansainnut kaiken hauskanpidon. Viime vuosi opetti, ettei mikään kestä ikuisesti. Elämä on täynnä muutoksia. Sinäkin olet muuttunut pidättäytyväisestä päättäväisemmäksi. Asetat perheasiat etusijalle tai etsit sielunkumppaniasi. Jotkut vakiintuneista päättävät hankkia perheenlisäystä. Toiset panostavat matkusteluun.  Kesä lupailee kaikille kauriille uusia tuulia ja uusia laajentumispyrkimyksiä. Vai tunnetko vieläkin olevasi jumissa? Analysoi tilannetta tarkemmin, ja yritä löytää vastauksia. Varaudu myös paljastuksiin. Olet myöhinyt mahdollisuuksien multaa vasta pintatasolla.

Heinäkuu

Saavutat mielenrauhan kuun alussa, kun hyväksyt, ettet voi muuttaa kaikkea. Tämä saattaa tuntua surulliselta mutta ehkäpä myös helpottavalta. Nyt vain reippaasti eteenpäin kohti horisontissa siintäviä seikkailuja. Siellä ne odottavat. Nautit vapaudentunteesta, joka täyttää olemuksesi. Lisää säpinää seuraelämääsi ja anna muidenkin nauttia säteilystäsi. Kun kumppanisi ehdottaa jotakin uutta, älä torju häntä automaattisesti. Voit toteuttaa hänen ehdotuksensa omaan tyyliisi sopivalla tavalla. Sinkut löyvät romantiikkaa matkoilta.  Eksoottiset aksentit ja vieraat maisemat osaavat tehdä taikojaan. Tartu tilaisuuteen ja nauti.

Elokuu

Olet hyvin intuitiivinen mutta henkiset tarpeesi kilpailevat nyt maallisten toiveidesi kanssa. Anna rakkauden tuoda tasapainoa elämääsi. Onni löytyy rakkaudesta, olit sitten etsivänä tai vastaanottavana osapuolena. Läheiset keskustelut auttavat sinua paljastamaan intohimosi ja fantasiasi. Mitään ei tapahdu ennenaikaisesti, mikä saattaa olla suuri helpotus kumppanillesi. Sinkkujen kannattaa uskoa unelmiinsa ja ryhtyä toteuttamaan niitä. Intohimon lisäksi ilmassa on myös apeutta. Älä anna sen synkistää rakkauselämääsi. Luota loppukuusta vaistoihisi. Jokin asia on saatettava päätökseen, joten ryhdypä tuumasta toimeen.

Parhaat kumppanit

Härkä, neitsyt ja kauris

Kuumat deittailukaverit

Rapu ja kauris

Katso kaikkien horoskooppimerkkien kesän rakkaushoroskoopit!

Lue myös:

Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan
Lue millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Vastakkaiset horoskooppimerkit – vetovoimaa ja tahtojen taistoa

Horoskoopit: Cassandra Nye
Suomentanut: Suvi Ruotsi

Kuva: Colourbox

X