Horoskooppimerkit

Kenen ysärikomistuksen kanssa sinä kuuluisit yhteen? Horoskooppi paljastaa

Leonardo DiCaprio, Joshua Jackson vai kenties Jared Leto? Horoskooppi kertoo, kuka ysärikomistus on sinulle täydellinen match.
7.12.2017 Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Globe Photos, MVPhotos

Jos 1990-luvun romanttiset komediat ja teinidraamat ovat sinulle tuttuakin tutumpia, et ole voinut välttyä kuohkeilla hiuksilla ja väljillä farkuilla varustetuilta komistuksilta, joiden katseet ovat murskanneet sydämiä.

Lue, kuka ihana ysäritähti sopii sinulle parhaiten horoskooppimerkkisi mukaan!

Vesimies (20.1–19.2): Jared Leto

Vesimies on tunnettu itsenäisyydestään ja kapinallisuudestaan, mikä vie hänet joskus tiukkoihin paikkoihin, vaikka hänen aikeensa olisivatkin hyvät. Se kytkee vesimiehen Jared Letoon, joka näyttelee Jordan Catalanoa ysärisarjassa Niin sanottu elämäniMuut saattavat pitää Jordania epäkypsänä ja etäisenä, mutta vesimies näkee hänessä ajattelijan, joka arvostaa enemmän kuuntelemista kuin puhumista.

via GIPHY

Kalat (20.2.–20.3.): Will Smith

Mikään ei pidättele Will Smithin luovuutta. Hän on yhtä sitoutunut taiteellisiin pyrkimyksiinsä kuin tähtimerkki kalat. Smith on tehnyt uraa sekä elokuvan ja musiikin saralla eikä hänen elämäniloaan voi kuin ihailla. Kaloilla on samanlainen kutsumus itsensä ilmaisuun ja unelmointiin. Lisäksi Smith on ilmeisen omistautunut perheenisä sekä lempeä ja romanttinen luonne, joka on herättänyt ihastusta kaloissa 90-luvulta lähtien.

via GIPHY

Oinas (21.3.–19.4.): Mark-Paul Gosselaar

Saved by the Bell -nuorisosarjassa  Zack Morrisia näytellyt Mark-Paul Gosselaar on täydellinen match oinaalle. Itsevarma, ulospäinsuuntautunut ja päättäväinen Zack kuuluu sarjassa Bayside High -lukion suosituimpiin hahmoihin. Hänen itsenäinen luonteensa vetää puoleensa oinasta, joka myöskin tunnetaan kyvystään tavoitella innokkaasti päämääriään.

via GIPHY

Härkä (20.4.–20.5.): Leonardo DiCaprio

Muun muassa Romeossa ja Juliassa ja Titanicissa näytellyt Leonardo DiCaprio valloitti 90-luvun – ja härän sydämen – herkällä ja romanttisella luonteellaan. Härkää, joka arvostaa kauniita asioita, on aina vetänyt puoleensa Leon kyky tehdä arjesta juhlaa. Hän on  heti valmis lähtemään Leonardon kanssa lämpimille hiekkarannoille.

via GIPHY

Kaksoset (21.5.–20.6.): Jaleel White

Muutos ja kaksijakoisuus kuvaavat kaksosia. Ei siis ihme, että kaksosten suosikkihetki Family Matters –ysärikomediassa on se, kun nörtistä Stevesta tulee hurmaava Stefan. Jaleel Whiten näyttelemä hahmo puhuu kaksosten kieltä. Lisäksi Stefanin nokkela ja kirjaviisas luonne nostaa kaksosissa esiin rakkauden oppimista kohtaan.

via GIPHY

Rapu (21.6.–22.7.): James Van Der Beek

Dawson’s Creek -sarjan tähti, James Van Der Beekin näyttelemä uber-romanttinen Dawson Leery on ikoninen ysärikomistus kuohkeinen hiuksineen ja suloisine silmineen. Hänen herkkä ja ajatteleva luonteensa vetoaa rapuun, joka on välittävä ja tunteellinen tähtimerkki. Jos rapu olisi ollut sarjan Joey, hän ei olisi tuhlannut aikaansa kapinallisen Paceyn kanssa vaan olisi mielummin viettänyt leffailtaa Dawsonin kainalossa.

via GIPHY

Leijona (23.7.–22.8.): Joey Lawrence

Joey Lawrence varasti sydämiä Kullannuppu-nimisessä komediassa Joey Russon roolissa hellyttävällä hymyllään, hölmöllä huumorillaan ja hyvällä luonteellaan. Kuulostaako tutulta, leijona? Sekä leijona että Joey nauttivat huomiosta ja hauskanpidosta. Leijona on sosiaalinen, lämmin ja jalo persoona, joka johdattaa usein ystävänsä uusiin seikkailuihin. Joey olisi varmasti mielellään niissä mukana.

via GIPHY

Neitsyt (23.8.–22.9.): Usher

Neitsyt arvostaa hyvin pukeutuvaa ja huoliteltua persoonaa, jolla on kova työmoraali. Juuri tätä on laulaja-tanssija Usher, joka on 90-luvulta saakka valloittanut musiikkimaailmaa. Neitsyt hurmaantuu siitä, kun joku todella tekee töitä unelmiensa eteen. Usher osallistuu myös aktiivisesti hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaan ja on lahjoittanut suuria summia muun muassa koulutukseen ja luonnonkatastrofien urheille. Hyväntahtoisuus saa ihmisystävällisen tähtimerkin sydämen lepattamaan.

via GIPHY

Vaaka (23.9.–22.10.): Joshua Jackson

Vaikka Joshua Jacksonin näyttelemän Paceyn luonteessa on ripaus pahaa poikaa, hän myös toimii rauhanrakentajana sarjassa Dawson’s Creek. Diplomaattisuus vetoaa vaa’an harmoniseen sieluun, ja tummatukkainen hurmuri sopiikin täydellisesti vaa’alle. Joshua vaikuttaa vakaalta, lojaalilta ja ystävälliseltä mieheltä: juuri sellaiselta, jota vaaka arvostaa.

via GIPHY

Skorpioni (23.10.–22.11.): Luke Perry

Ei ole yllätys, että skorpionin pariksi sopii tyypillinen ysärin paha poika. Skorpionin mystinen, intohimoinen ja hieman pimeä puoli toistuvat Luke Perryssa. Luke tunnetaan parhaiten Dylanin roolista sarjassa Beverly Hills 90210, jossa Dylan nostatti kateutta ja kaunaa Kellyn ja Brendan välille. Hyvässä ja pahassa, nämä piirteet nousevat silloin tällöin myös skorpionissa esiin – etenkin, kun hän on todella kiinnostunut jostakusta.

via GIPHY

Jousimies (23.11.–21.12.): Joseph Gordon-Levitt

Jousimies on hauska tyyppi ja hauskaa seuraa. Hän arvostaa älykästä huumoria ja iloista luonnetta myös mielitietyissään, ja siksi omaperäinen ja söpö Joseph Gordon-Levitt vetää häntä puoleensa. Joseph on tuttu muun muassa ysäriklassikoista Kolmas kivi auringosta ja 10 thing I hate about you. Sekä Joseph että jousimies ovat molemmat vapaita sieluja, jotka viettävät aikaa sellaisten asioiden parissa, joita rakastavat.

via GIPHY

Kauris (22.12.–19.1.): Jonathan Taylor Thomas

Kauris arvostaa kovaa työntekoa – etenkin, jos siihen yhdistyy täydellinen tukka ja ihana hymy. Jonathan Taylor Thomas on hänelle nappivalinta. Jonathan vietti nuoruutensa näytellen Randy Tayloria 90-luvun suositussa sitcomissa Koti kuntoon. Samaan aikaan hän myös opiskeli ahkerasti ja loi vakaan pohjan tulevaisuudelleen. Koulutukseen panostaminen on kauriin mielestä ihailtavaa, kunnioitettavaa ja seksikästä.

via GIPHY

Lähteet: Brit+Co, Giphy

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme