Rakkaushoroskooppi kaksoset.
Horoskooppimerkit

Kesä 2020 – rakkaushoroskooppi: kaksoset (21.5.–20.6.)

Alkukesä on saattanut tuntua aikamatkalta menneisyyteen, mutta heinäkuun puolesta välistä alkaen kaksosille puhaltaa uudet tuulet. Silloin voit huomata suhtautuvasi rakkauteen odottavasti sekä avoimin mielin.
Teksti: Kirsi Halla-Seppälä Kuvat: MVPhotos

Kesä alkaa kohdallasi kummallisissa merkeissä, kun elämä marssittaa eteesi jo kertaalleen nähtyjä tilanteita ja aikaa sitten koettuja asioita.

Koko kesäkuu voi tuntua siltä kuin olisit tehnyt aikamatkan menneisyyteen. Kannattaa olla tarkkana kaiken sen suhteen, mitä tänä aikana kohtaat.

Rakkauselämä

Se, että ovella kolkuttelee vanha rakastettu, ei välttämättä tarkoita paluuta yhteen, vaan ennemminkin kesken jääneiden asioiden kohtaamista, jotta voisit todella olla vapaa ja päästä eteenpäin elämässäsi.

Tarvitset joidenkin langanpäiden päättelyä ja uutta näkökulmaa vanhoihin ratkaisuihin. Tietyt tunteet eivät kuole vain siksi, että olet päättänyt niin. Tämä täytyy ymmärtää, jotta on oikeasti valmis uuteen.

Heinäkuun puolivälin jälkeen alkavat uudet tuulet puhaltaa. Silloin tunnet suhtautuvasi rakkauteen odottavasti ja avoimin mielin.

Rakkaudelle otollisin ajankohta – ja koko kesän onnekkain jakso – on 26.7.–6.8. välisenä aikana.

Uskalla päästää irti vanhasta ja heittäytyä elämän käsivarsille, kun myötätuuli puhaltaa suuntaasi sydämen asioissa.

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2020 ennustaa muille horoskooppimerkeille!

X