Rakkaushoroskooppi kauris.
Horoskooppimerkit

Kesä 2020 – rakkaushoroskooppi: kauris (21.12.–19.1.)

Kauriin kannattaa tänä kesänä harjoitella kapinallista asennetta: näin kesästä tulee varmasti ikimuistoinen. Kauriin rakkauden kesän teemoja ovat luopuminen, heittäytyminen sekä antautuminen.
Teksti: Kirsi Halla-Seppälä Kuvat: MVphotos

Kaipaat kesää ja sen lupausta lämmöstä ja levosta kuin janoinen aavikolla vaeltaja kaipaa vettä.

Olet ollut kevään aikana melkoisessa mankelissa, eikä aikaa tai jaksamista ole jäänyt itsellesi tärkeille asioille. Kesä on loistava ajankohta ladata akkuja ja ammentaa voimaa rakkaudesta.

Ainoa haaste on päästää irti sinulle niin tyypillisestä kontrollista ja ylivastuullisuudesta. Se on kuitenkin tärkeää, jotta voisit palautua ja ottaa vastaan sitä tukea, apua ja huolenpitoa, mitä muilla olisi sinulle annettavanaan.

Koko maailma ei ole sinun harteillasi, mutta elämäsi tuntuu siltä, ellet osaa höllätä otetta.

Rakkauselämä

Heinäkuu on loistava ajankohta harjoitella uutta asennetta ja heittää hetkeksi hyvästit kaikelle, mikä ei saa sydäntäsi sykkimään ilosta ja rakkaudesta.

Tee sisäinen kapina ja karkaa romanttiselle lomalle joko yksin tai rakastettusi kanssa. Jätä puhelin kotiin, äläkä kerro matkasta kenellekään.

Voit kokea elämäsi ihanimman kesäloman, mikäli uskallat toimia toisin kuin yleensä ja uskallat antautua elämän käsivarsille avoimin sydämin.

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2020 ennustaa muille horoskooppimerkeille!

X