Horoskooppimerkit

Kesä 2022 – rakkaushoroskooppi: härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla on erittäin suuri mahdollisuus ihastua varattuun. Voit myös löytää taiteellisen tai kaukaisesta kulttuurista peräisin olevan ihmisen.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Sinulla on erittäin suuri mahdollisuus ihastua varattuun. Voit myös löytää taiteellisen tai kaukaisesta kulttuurista peräisin olevan ihmisen.

Olet useimmiten hidas syttymään rakkaudessa, mutta saatat tehdä siinä poikkeuksen kesäkuun alkupuoliskolla. Vaikket heti kunnolla menisikään mukaan, voit törmätä uuteen, kiinnostavaan ihmiseen, joka saa sinut reagoimaan. Todennäköisimmin tämä tapahtuu kesäkuun toisella viikolla.

Kesäkuussa rakkauden energiat ovat voimakkaimmillaan kaiken kaikkiaan, joten anna tilaa suhteelle ja kaikelle hyvälle, mitä siinä on! Vetäydy ja nauti piilopaikastasi hänen kanssaan!

Jos olet etsimässä suhdetta, sinulla on erittäin suuri mahdollisuus ihastua varattuun ihmiseen. Voit myös löytää eksoottisen, taiteellisen tai kaukaisesta kulttuurista peräisin olevan ihmisen.

Pinnan alla tai katseilta piilossa tapahtuu paljon heinäkuun toiselle viikolle saakka. Sitten loppukesäsi sujuukin tomerammin. Aikaa ei ehkä jää enää niin paljon rauhoittumiselle ja romantiikalle, kun menet tukka putkella. Jos toimit yhdessä kumppanisi kanssa saman aherruksen parissa, on rakkaudelle paremmat mahdollisuudet.

Venus tulee kuitenkin lempeämmäksi sinua kohtaan 18.7. lähtien, joten lämmin tunne herää uudestaan kauniin eleen, lahjan tai ihanan viestin myötä.

Kuuntele horoskooppi tästä:

 

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2022 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X