Horoskooppimerkit

Kesä 2022 – rakkaushoroskooppi: jousimies (22.11.-20.12.)

Viihteellä oloa näyttäisi olevan tavallista enemmän, ja silloin saatat iskeä silmäsi uuteen ihmiseen.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Viihteellä oloa näyttäisi olevan tavallista enemmän, ja silloin saatat iskeä silmäsi uuteen ihmiseen.

Mars ja Jupiter ovat suuren osan kesää oinaan merkissä ja vaikuttavat suotuisasti sinuun. Tässä kesässä on latausta, aktiivisuutta ja aloitteellisuutta, joka vetää sinua ihmisten ilmoille jatkuvasti.

Saat paljon tilaisuuksia seikkailuun eri muodoissa. Vakiintuneessa suhteessa olevat voivat keksiä uusia parisuhdetta lujittavia tapoja olla liikkeellä. Sekin voi yhdistää, jos annetaan tilaa toiselle tehdä asioita omien ystäviensä kanssa.

Viihteellä oloa näyttäisi olevan tavallista enemmän, ja silloin saatat iskeä silmäsi uuteen ihmiseen. Tai päinvastoin, sinua lähestytään estottomasti!

Kynnys uusiin kohtaamisiin on matalampi varsinkin 24.6. lähtien, jolloin Venus siirtyy vastapäätä merkkiäsi. Suhde voi myös alkaa kommellusten tai kiivaan keskustelun keskellä tai puolihuolimattomasti vaikka lenkillä.

6.7. lähtien olet jo enemmän kiinni arkisissa järjestelyissä, joiden ohella jää vähemmän aikaa suhteille. Heinäkuun lopulla tunteesi ovat salaperäisemmät. Ehkä nostalgisuus tuottaa tunteita kauan sitten tavattua ihmistä kohtaan. Haluat silloin matkalle enemmän kuin pitkiin aikoihin, ja matka voikin tasoittaa tunne-elämääsi.

Kuuntele horoskooppi tästä:

 

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2022 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X