Horoskooppimerkit

Kesä 2022 – rakkaushoroskooppi: kaksoset (21.5.-20.6.)

Rakkaudessaan tasapainossa olevat kaksoset pitävät alkukesästä suhdetta vakan alla, rauhassa ja hiljaisuudessa.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Rakkaudessaan tasapainossa olevat kaksoset pitävät alkukesästä suhdetta vakan alla, rauhassa ja hiljaisuudessa.

Kesä lähtee käyntiin hyvinkin aktiivisissa ja aloitteellisissa merkeissä. Aika monipuolista menoa on luvassa ja varsinkin isoissa ympyröissä. Olet monien erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä ja innostuneena yhteisestä päämäärästä, ja siihen voi hukkua romantiikka – et edes muista sitä!

Sen verran kun rakkaus ajoittain kutsuu, toimii sekin niin, että uuden ihmisen tapaaminen onnistuu parhaiten iloisessa ryhmässä, aivan kuin oheistuotteena aktiivisuudelle tai ryhmähengelle. Todennäköisimmin pieni kipinä herää, joka voimistuu myöhemmin, tai sitten ei.

Tasapainoisessa suhteessa olevat pitävät kesäkuussa suhdetta vakan alla, rauhassa ja hiljaisuudessa. Kannattaa kuitenkin kuunnella alitajuisia tarpeita, sillä jokin niistä ryöpsähtää esiin toisella viikolla. Ihotuntumaa ja saunan lämpöä kannattaa pitää yllä!

Saat todellisen tuntuman tarpeisiisi ja suhde-elämääsi kesäkuun viimeisellä viikolla, ja tunne syttyy oikeanlaisen keskustelun ja toisen huomioon ottamisen avulla. Sielunkumppanin löytyminen on mahdollista!

Nauti tästä vielä heinäkuun alussa. ja muista, että Venus on merkissäsi 18.7. saakka.

Kuuntele horoskooppi tästä:

 

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2022 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X