Horoskooppimerkit

Kesä 2022 – rakkaushoroskooppi: kalat (19.2.-19.3.)

Kovasti pukkaa kesärientoja. Entä, jos sijaa vapaalle romantiikalle ja rennolle vapaa-ajalle ei löydykään?

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Kovasti pukkaa kesärientoja. Entä, jos sijaa vapaalle romantiikalle ja rennolle vapaa-ajalle ei löydykään?

Kesän alkupuolella osaat viestitellä miellyttävästi ja siksi pisteesi voivat nousta läheisen tai potentiaalisen rakkaan silmissä.

Oikeilla hymiöillä oikeissa kohdissa on nyt merkitystä, ja näin luot myös parempaa pohjaa vakisuhteellesi. Syvällisempikin asian tai väärinkäsityksen selvittäminen voi tulla ajankohtaiseksi, ja lopputulos näyttää hyvältä. Kärsivällisyys on valttia kaikessa yhteydenpidossa!

Olosi on kinkkisempi 13.6. lähtien, jolloin välillä virtanaan vuotavat sanasi saattavat loukata kumppaniasi. Olet ärsyyntyneempi ja siksi kannattaisi tietoisesti harkita uutta tapaa kommunikoida. Myöhemmin kesäkuussa tiedossa on selvitettävää perhepiirissä ja kesäisiä suvun tapaamisia voi olla tiedossa. Sijaa vapaalle romantiikalle ja rennolle vapaa-ajalle ei juuri löydy.

Jokin kireyden aihe poistuu 6.7. ja olosi paranee kuun loppua kohden. Kaipaat yhä enemmän rauhallisia hetkiä ja romantiikassakin on rauhaisa sävy tunnelmallisissa tai tutuissa maisemissa. Uusien ihmisten kohtaaminen romanttisessa mielessä tapahtuu sekin parhaiten rauhallisessa, idyllisessä paikassa, veneilyn parissa tai veden läheisyydessä.

Kuuntele horoskooppi tästä:

 

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2022 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X