Horoskooppimerkit

Kesä 2022 – rakkaushoroskooppi: kauris (21.12.-19.1.)

Rakkaus ja riita sekoittuvat toisiinsa jonkin verran, joten tylsää ei ole ainakaan.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Rakkaus ja riita sekoittuvat toisiinsa jonkin verran, joten tylsää ei ole ainakaan.

Sinun kohdallasi kesän vauhdikkuus liittyy aktiivisuuteen ja raivaajahenkeen. Ehkä osallistut ennenkuulumattomalla tavalla muutoksiin tai järjestelyihin kodin, kesämökin tai perheen piirissä.

Vaikka ilmassa on kiirettä ja hikeä, voit saada oman osasi romantiikasta, jos otat kumppanisi touhuihisi mukaan. Aina välillä ehdit antaa hänelle aikaa, joten ota kaikki irti lyhyistä hetkistä! Ei pidä unohtaa, että rakkauden planeetta Venus on harmoniassa merkkiisi 24.6. saakka. Siihen saakka myös rakkaus ja riita sekoittuvat toisiinsa jonkin verran, joten tylsää ei ole ainakaan!

Rakkaudelle löytyy enemmän tilaa 5.7. lähtien, jolloin tulipalokiire väistyy. Naiset voivat saada joltain mieheltä poikkeuksellisen ritarillista kohtelua, mutta ei ole varmaa, johtaako se suhteeseen.

Heinäkuun loppupuolella ovatkin sitten loistavat planeetat romantiikassa! Osaat kuin taikaiskusta tarvittavat eleet, jotta flaksisi toimii pomminvarmasti. Jos tapaat uuden ihmisen, voi hänen kanssaan löytyä yhteisiä kiinnostuksenkohteita. Tavallista enemmän lämpöä, rauhallisia tilanteita ja sopivasti aistinautintoja näyttäisi olevan luvassa.

Kuuntele horoskooppi tästä:

 

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2022 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X