Horoskooppimerkit

Kesä 2022 – rakkaushoroskooppi: leijona (23.7.-22.8.)

Ehkä lähdet kunnon matkalle pitkästä aikaa, et vain hissuttelemaan, vaan toimimaan ja kokemaan.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Ehkä lähdet kunnon matkalle pitkästä aikaa, et vain hissuttelemaan, vaan toimimaan ja kokemaan.

Planetaarinen ilmapiiri on kannaltasi mitä mainioin aina pitkälle keskikesään saakka. Se tarkoittaa sitä, että heti alkukesästä lähtien sisäinen tulisuutesi pääsee esiin ja näytät itsestäsi parhaat puolet.

Henkilö, joka näkee itseluottamuksesi ja kuninkaallisen ylväytesi, omaa taatusti hyvän itsetunnon itsekin. Tällaisen ihmisen kanssa sinun on hyvä jatkaa, oli sitten kyseessä kumppanisi tai uusi tuttavuus.

Nyt sinun täytyisi löytää myös yhteinen sävel seikkailussa, sillä kaipaat sitä todella paljon. Ehkä lähdet kunnon matkalle pitkästä aikaa, et vain hissuttelemaan, vaan toimimaan ja kokemaan. Suhde voi syventyä matkalla, mutta makuasioista tulee myös kiistaa.

Venus tuo lähellesi myös ystäviä kesäkuun viimeisestä viikosta lähtien, ja kahdenkeskinen romantiikka jää vähäiseksi. Hoidat itse asiassa parisuhdettasi kutsumalla ihmisiä ja sukulaisia kylään, sillä liian tiivis tunnelma tai hiljaisuus ahdistaa. Voit tavata uuden, mielenkiintoisen ihmisen juhlahumussa tai näyttelyssä.

Myöhemmin heinäkuussa olet työn touhussa, ja kiireessä voi suhteeseen tulla hieman kitkaa. Johonkin tunteeseen voi silloin liittyä epäily.

 

 

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2022 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X