Horoskooppimerkit

Kesä 2022 – rakkaushoroskooppi: oinas (20.3.-19.4.)

Jos tapaat alkukesän aikana uuden ihmisen, on hän voi olla poikkeuksellisen seikkailullinen tai hänen elämänsä voi pyöriä korkeissa aatteissa.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Jos tapaat alkukesän aikana uuden ihmisen, on hän voi olla poikkeuksellisen seikkailullinen tai hänen elämänsä voi pyöriä korkeissa aatteissa.

Hyppäät kesäkauteen aktiivisena ja innostuneena, sillä energian planeetta Mars on merkissäsi aina heinäkuun toiselle viikolle saakka. Näin suuri energialataus voi merkitä sitä, ettet noin vain pääse irtautumaan lomailuun, vaan töitä voi olla rästissä.

Koska toiminnallisuus on kunniassaan, suosi aktiivilomailua kumppanisi kanssa. Veneily, lainelautailu, pyöräily tai jopa golf saavat tunteesi syttymään, joko lajia tai kumppaniasi kohtaan. Jos kumppanisi ei pysy mukana, olet armoton häntä kohtaan ja saatat jopa vilkuilla muualle.

Jos tapaat alkukesän aikana uuden ihmisen, on hän poikkeuksellisen seikkailullinen, yritteliäs tai sitten hänen elämänsä pyörii kansainvälisissä ympyröissä tai korkeissa aatteissa.

Osaat myös arvostaa maallisia nautintoja kesäkuussa, ja yllättävä sellainen piristää suhdettasi kesäkuun toisella viikolla. Miten olisi uusi elämys, kuten kahdestaan yöpyminen hotellissa, hieronta tai illallinen tunnelmallisessa rantaravintolassa?

Suhteissa on leikillisyyttä ja toveruutta kesäkuun viimeisestä viikosta lähtien, joten ota vaikka lautapelit esille!

Kuuntele horoskooppi tästä:

 

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2022 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X