Horoskooppimerkit

Kesä 2022 – rakkaushoroskooppi: rapu (21.6.-22.7.)

Muista kultainen keskitie – rapu voi tohkeissaan olla yli-innokas tai sanoa väärän sanan väärässä paikassa!

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Muista kultainen keskitie – rapu voi tohkeissaan olla yli-innokas tai sanoa väärän sanan väärässä paikassa!

Saat hurjan määrän energiaa, joka kirkastaa tavoitteitasi suureksi osaksi kesää. Tähtäät selvästi asemasi kohottamiseen, oli kyse sitten päivätyöstä, asuntosi tai mökkisi sisustuksesta tai vaikkapa kasvien hoidosta puutarhassa.

Tässä hulinassa suhteesi ylläpitämiseen voi tulla haasteita, sillä tahtojen taistelut ovat voimakkaita. On myös mahdollista, että riitojen jälkeinen sopiminen on sitäkin intohimoisempaa.

Jos olet pitkään ihaillut ihmistä kaukaa, uskaltamatta tehdä lähestymisyrityksiä, tulee siihen muutos uuden rohkeutesi myötä! Muista kuitenkin kultainen keskitie yrityksessäsi, sillä voit tohkeissasi olla yli-innokas tai sanoa väärän sanan väärässä paikassa!

Isompi juhla tai festivaali voi olla otollinen kohtauspaikka pienelle vipinälle.

Kesäkuun lopusta lähtien rakkaus väistyy taustalle, kumppanisi on omissa oloissaan tai rakkauden tarpeesta tule vaikeasti hahmotettava. Silloin voi paljon jäädä sanomatta, mutta ehkä tyydyt siihen ja kaipaat itsekin rauhaa. Veden äärellä on parhaimmat oltavat, laineiden liplatusta kuunnellen. Silloin voit kokea tunteita varattua ihmistä kohtaan.

Kuuntele horoskooppi tästä:

 

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2022 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X