rakkaushoroskooppi 2022
Horoskooppimerkit

Kesä 2022 – rakkaushoroskooppi: skorpioni (23.10.-21.11.)

Joku on kiinnostunut sinusta ja tunteiden esiintuominen voi tapahtua kesäkuun puolivälin kieppeillä täysin odottamatta.
Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Kesäkuussa planeetat pitävät sinua melko lailla kiinni arjen askareissa, ja toki niissä eteneminen tuo sinulle tyydytystä. Työn ja suhteen yhdistäminen tuo omat haasteensa, mutta aikaa jää myös suhde-elämään.

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla keskustelu voi tuntua rajoittavalta, älä odota silloin vapautunutta ilmapiiriä. Luovi ja tunnustele, äläkä mene riitaan mukaan! Tutustuminen uuteen ihmiseen voi tapahtua työn merkeissä.

Joku on kiinnostunut sinusta ja tunteiden esiintuominen voi tapahtua kesäkuun puolivälin kieppeillä täysin odottamatta. Suunnitelmiin voi myös tulla käänne tuolloin.

Parhaat ajat romantiikan kukoistukselle alkavat heinäkuun ensimmäisen viikon jälkeen. Ilmassa on enemmän suoruutta, rentoutta ja luonnonläheisyyttä, ja voit löytää luonnonmukaisen lomakohteen kumppanisi kanssa.

Tunteet roihahtavat liekkeihin ja syvenevät 18.7. jälkeen, ja suhdetta kannattaa vaalia matkalla, museovierailuilla tai perinteikkäissä paikoissa. Toisella paikkakunnalla oleva ihminen sytyttää erityisesti sinkkujen sydämet kesän loppupuolella. Samaan aikaan työt kutsuvat ja hermot ovat kireällä, joten tasapainoile!

Kuuntele horoskooppi tästä:

 

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2022 ennustaa kesäksi muille horoskooppimerkeille!

X