Horoskooppimerkit 3.10.2016

Kostonhimoa, lohtuseksiä ja uhriutumista… Näin eri horoskooppimerkit selviytyvät erosta

Teksti: Janica Brander Kuvat: iStock
Mainettaan varjeleva neitsyt pitää kulissit pystyssä eron keskellä. Oinas taas antaa vastapuolen kuulla kunniansa naapureista välittämättä. Kalat kerjää jopa kehnoa eksää takaisin. Lue, miten sinun horoskooppisi selviytyy erosta.

Oinas antaa vastapuolen kuulla kunniansa

Oinas on yksi temperamenttisimmista horoskooppimerkeistä, ja hänen eronsa ovat sen mukaisia. Oinaan leimahtelu on usein yksi syy suhteen vaikeuksiin, eikä sarvipään eroja voi hyvälläkään tahdolla kuvailla diplomaattisiksi.

Oinas antaa vastapuolen kuulla kunniansa eikä välitä, vaikka naapurit kuulisivat huudon. Kiukkuisena hän voi rikkoa eksänsä tavaroita ja ajaa tämän riidan päätteeksi lumihankeen. Oinas ei kuitenkaan ole pitkävihainen. Vaikka erot ovat kipeitä, hän toipuu niistä nopeasti – varsinkin, jos hänen elämäänsä astuu rakkaus tai kiinnostava työ.

Loukattu härkä ei anna anteeksi

Rakkauden planeetta Venus hallitsee härkää. Hän on suhteissaan erittäin pitkämielinen, ja ystävien mielestä hän sietää kumppaneiltaan liikaa huonoa käytöstä. Härkä ei kuitenkaan ole tahdoton vässykkä. Kun hänen mittansa täyttyy, se täyttyy lopullisesti.

Härkä hoitaa eron tyylikkäästi, mutta pitää kiinni oikeuksistaan ja omaisuudestaan. Välit entisiin kumppaneihin säilyvät usein muodollisen kohteliaina. Rakkaudessa pettynyttä härkää on kuitenkin mahdotonta voittaa takaisin. Hänen mielipiteensä halpamaisesta eksästä ei muutu, vaikka erosta kuluisi vuosia.

Kaksonen hakee eksältään lohtuseksiä

Eloisa ja levoton kaksonen ihastuu ja kyllästyy nopeasti. Tämä horoskooppi kaipaa jatkuvaa älyllistä stimulaatiota, väittelyitä ja yllätyksiä pysyäkseen kiinnostuneena. Kaksonen ei riehu erotessaan. Hän luovii tilanteesta liukkaasti pois, sillä tunteiden kohtaaminen on hänelle vaikeaa.

Loukkaantunut kaksonen levittelee eksästään korkeintaan ilkeitä juoruja. Hän ei kuitenkaan kanna kaunaa pitkään, vaan piristää itseään juhlimalla ja shoppailemalla. Kaksonen voi myös jäädä epämääräiseen on–off-suhteeseen. Hän jättää kumppaninsa toistuvasti, mutta palaa retkiltään tämän luokse, ainakin yhdeksi yöksi.

Rapu pakenee vaikeuksia vetäytymällä

Rapu elää rakkaudesta ja kärsii syvästi, kun lempi kuihtuu. Ravun erot eivät ole dramaattisia, mutta eivät myöskään helppoja. Suuret tunteet myllertävät hänen sisällään, mutta rapu ei osaa kertoa, miksi hänellä on paha olla. Rapu vetäytyy kuoreensa ja syö suruunsa. Hänen vaikenemisensa aiheuttaa väärinkäsityksiä ja pahentaa eroriitoja.

Härän tavoin rapu sietää kumppaniltaan paljon, mutta kun rapua on loukattu syvästi, hänen päätään ei käännetä. Romanttinen saksiniekka löytää yleensä nopeasti uuden rakkauden, mutta luottamus rakentuu hitaasti.

Leijona haluaa voittaa erotaistelun

Leijonan ero ei ole kaunista katsottavaa, jos kumppani on loukannut leijonan ylpeyttä pettämällä häntä. Leijona käy äänekästä ja häikäilemätöntä taistelua, kunnes petturi on nujerrettu. Omaisuudenjako ei tapahdu sopuisasti, vaan lusikat jaetaan oikeudessa. Leijona haluaa kaikkien tietävän, että hän ei ole syypää eroon.

Tämä ei kuitenkaan johdu siitä, että leijona olisi ilkeä. Hän on rakastava kumppani, ja pettäminen on pahin mahdollinen tapa nöyryyttää häntä. Leijonan myrskyisät erot eivät kuitenkaan ole aina lopullisia. Petturikin voi voittaa kissavaltiaan takaisin hivelemällä hänen egoaan.

Neitsyt yrittää pitää kulissit pystyssä

Ero nostaa neitsyen neuroosit pintaan. Mitä muut ajattelevat? Mitä jos häntä pidetään syyllisenä eroon? Tyylilleen uskollisesti neitsyt hoitaa eron siististi ja purkaa ahdistuksensa työntekoon. Tunteista puhumisen sijaan neitsyt miettii, miten erosta pitäisi kertoa sukulaisille. Vastapuoli taas voi ärsyyntyä hänen halustaan pitää kulissit kiiltävinä.

Vaikka neitsyt hillitsee tunteensa, ero vaivaa häntä pitkään. Hän analysoi eron syitä loputtomasti ja pohtii, mitä hänen olisi pitänyt tehdä toisin, jotta suhde olisi pelastunut. Eron vatvominen hidastaa toipumista. Neitsyt kuormittaa myös uusia kumppaneitaan tilittämällä heille eksästään.

Vaaka ei halua alentua loanheittoon

Vaaka on rauhaa rakastava horoskooppimerkki. Hän ponnistelee rakkauden eteen, mutta jos suhde ei toimi, hän eroaa tahdikkaasti. Vaikka vaaka tuntisi vihaa eksäänsä kohtaan, hän pitää tunteensa kurissa. Negatiivisuuteen käytetty aika on vaa´an mielestä hukkaan heitettyä.

Hän yrittää löytää elämästään valoisia puolia eron keskellä. Vaaka hakee voimaa ystävistä, ruoasta ja musiikista. Hämmästyttävän moni vaaka säilyttää hyvät välit entiseen kumppaniinsa. Vaaka saattaa jopa ystävystyä eksänsä uuden rakkaan kanssa, eikä kuvio häiritse häntä.

Skorpioni kostaa eron pirullisesti

Sekä rakkaus skorpioniin että ero hänestä jättävät kumppaniin ikuiset jäljet. Skorpioni rakastaa hellästi, mutta erotessaan hän on julmuri. Skorpioni on taitava manipuloija ja valehtelija. Hän taivuttelee niin omat kuin eksänsä ystävät ja asianajajat puolelleen.

Loukattu skorpioni hautoo loputonta kostoa. Hän voi piinata eksäänsä vuosia uhkauskirjeillä ja oikeusjutuilla. Hän peittää jälkensä ovelasti, ja muiden silmissä skorpioni on traagisen eron uhri. Katkeruus voi kuihduttaa skorpionin henkisesti, jos hän ei päästä menneestä irti ja anna mahdollisuutta uudelle rakkaudelle.

Jousimies pakenee eroa toiseen maahan

Suorapuheisuus on jousimiehen hurmaavin ja raivostuttavin piirre. Erotilanteessa hän laukoo totuuksia toisen tunteita säästelemättä. Hän voi haukkua eksäänsä somessa niin railakkaasti, että ulkopuoliset nolostuvat.

Jousimies rakastaa matkustelua, joten hänellä on tapana ratkaista konfliktit vaihtamalla maata. Uusi ympäristö on virkistävä, mutta jousimies ei ymmärrä, ettei menneisyyttään voi paeta. Hän lääkitsee haavojaan myös hyppäämällä nopeasti uuteen suhteeseen, vaikka ero ja sen aiheuttamat traumat olisivat vielä käsittelemättä.

Kauris selviytyy erosta sarkasmilla

Kauris ei ole varsinainen tunneihminen. Hän on erotilanteessa viileä ja jäykkä, koska ei tiedä, miten hänen pitäisi toimia. Toisen tunnepurkaukset kauhistuttavat häntä, samoin oma suru ja viha. Kauris hoitaa eron kuivan asiallisesti ja keskittyy omaisuuden oikeudenmukaiseen jakamiseen. Sisimmässään hän voi kuitenkin olla syvästi masentunut.

Kuiva huumori on kauriin pelastusrengas. Hän näkee vaikeassa tilanteessa ironiaa ja käsittelee eroa veistelemällä siitä sarkastisia vitsejä. Uusi romanssi saa kuitenkin odottaa pitkään, ja kauris voi kärsiä luottamuspulasta vuosia.

Vesimies prosessoi eroa itsekseen

Vesimies näyttää selviytyvän erosta haavoitta. Hän on itsenäinen persoona, jolla on laajat verkostot. Nämä ovat usein myös osasyitä eroon. Vesimies on koko ajan menossa muiden kanssa ja uppoutuu omiin projekteihinsa. Hänen viileytensä ja tyyneytensä on kuitenkin pinnallista, ja vesimies prosessoi eroa perinpohjaisesti itsekseen.

Vesimies etsii sielunkumppania, ja ero koettelee hänen itsetuntoaan. Henkinen pettäminen horjuttaa hänen uskoaan rakkauteen pahemmin kuin satunnainen seksisuhde. Eron jälkeen vesimies voi elää vuosia yksin, sillä laastarisuhteet eivät kiinnosta häntä.

Kalat kerjää kehnoakin eksää takaisin

Kalat elää suurien tunteiden sävyttämässä fantasiamaailmassaan. Hänen eronsa ovat pitkiä tunteiden vuoristoratoja, jotka sisältävät loputtomia riitoja ja sovintoja. Kaloilla on taipumus tehdä itsestään eron uhri. Hän saa kumppanin kokemaan syyllisyyttä korostamalla, kuinka vaikeaa hänellä on. Hän onnistuu tässä silloinkin, kun on itse loukannut toista.

Kalat pelkää yksinäisyyttä. Hän voi kerjätä huonoakin kumppania takaisin ja uskoo naivisti, että tämä muuttaa tapansa. Aseinaan hän käyttää itsesääliä tihkuvia rakkauskirjeitä, joskus myös pelottavia uhkauksia.

Testaa:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella?

Lue myös:

Erohoroskooppi kertoo, miksi eksäsi ei ollut sinulle se oikea

Onnellisuushoroskooppi – Näin löydät kestävän onnen ja tasapainon

Ystävyyshoroskooppi – Mitkä merkit tulevat keskenään hyvin toimeen, kenellä ei synkkaa?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi