Anna Kaksplus lapsihoroskooppi
Horoskooppimerkit

Lapsihoroskoopin avulla selvität, millainen lapsesi on luonteeltaan

Lapsihoroskooppi kertoo, mitä tähtimerkit viestivät lapsesi luonteesta. Onko lapsesi vilkas, uhkarohkea, järjestelmällinen tai herkkä? Lue Kaksplussan lapsihoroskoopit.
Teksti: Anna.fi

Lapsihoroskooppi kertoo, mitä tähtimerkit sanovat lapsesi luonteesta. Katso, mitkä persoonallisuuden piirteet korostuvat kullakin tähtimerkillä ja ymmärrät ja osaat tukea häntä paremmin.

Lue myös: Ikuinen isosisko vai huoleton kuopus? Tällaisia eri horoskooppimerkit ovat sisaruksina

 

Oinas 20.3–19.4.

Energinen oinaslapsi on temperamenttinen touhuaja, joka nauttii taiteesta ja tekemisestä. Oinaslasta ei kannata käskyttää liikaa.
Lapsihoroskooppi: Oinas

 

Härkä 20.4–20.5.

Tunnollinen härkälapsi voi vaikuttaa ujolta, mutta oikeastaan häntä ei vain kiinnosta olla huomion keskipisteenä. Hän tarvitsee paljon fyysistä läheisyyttä ja aikaa edetä rauhassa.
Lapsihoroskooppi: Härkä

 

Kaksoset 21.5–20.6.

Älykäs kaksoslapsi on puhelias ja sosiaalinen, ja oppii usein lukemaan ja kirjoittamaan ennen ikätovereitaan. Hänelle pitää tarjota monipuolisia aktiviteetteja, mutta myös selkeitä rajoja ja ohjausta.
Lapsihoroskooppi: Kaksonen

 

Rapu 21.6.–22.7.

Herkkä rapulapsi luo ehjiä ihmissuhteita ja on pidetty ja lojaali ystävä. Hänellä on taipumusta tunnesyöpöttelyyn, joten vierottaminen imetyksestä voi olla haastavaa. Visuaalinen rapulapsi kannattaa ottaa mukaan keittiöpuuhiin.
Lapsihoroskooppi: Rapu

 

Leijona 23.7.–22.8.

Energinen ja ulospäinsuuntautunut leijonalapsi on kaikkien kaveri, joka voisi leikkiä koko ajan. Hän pitää vapaudentunteesta, mutta tarvitsee silti jämptiä mutta hienovaraista ohjausta vanhemmiltaan.
Lapsihoroskooppi: Leijona

 

Neitsyt 23.8.–22.9.

Järjestelmällinen neitsytlapsi pitää rutiineista ja aikatauluista. Vaikka hän viihtyy aikuisten seurassa, on neitsytlasta hyvä totuttaa varhain myös ikäistensä seuraan.
Lapsihoroskooppi: Neitsyt

 

Vaaka 23.9.–22.10.

Oikeudenmukainen vaakalapsi on hyvä solmimaan ystävyyssuhteita ja toimii riidoissa usein sovittelijana. Hänelle sopii teatteri tai muu luova harrastus, mutta tarvitsee apua ajanhallinnassa.
Lapsihoroskooppi: Vaaka

 

Skorpioni 23.10.–21.11.

Skorpionilapsi on karismaattinen ja sosiaalinen, mutta piilottaa omat tunteensa. Hänellä on kiinnostus yliluonnolliseen, joten kummitustarinat ja scifi sopivat iltalukemiseksi.
Lapsihoroskooppi: Skorpioni

 

Jousimies 22.11.–20.12.

Seikkailunhaluinen jousimieslapsi on suloinen hassuttelija, joka ei saa tarpeeksi uusien asioiden tutkimisesta. Jousimieslapselle kannattaa ehdottaa fyysisiä ja energisiä harrastuksia.
Lapsihoroskooppi: Jousimies

 

Kauris 21.12.–19.1.

Käytännönläheinen ja suunnitelmallinen kaurislapsi suorittaa tehtävänsä tunnollisesti. Vanhemman kannattaa muistuttaa, että joskus voi ottaa myös rennosti.
Lapsihoroskooppi: Kauris

 

Vesimies 20.1.–18.2.

Älykäs vesimieslapsi on uhkarohkea havainnoija, jolla on erittäin tarkka vaisto. Vesimieslapsi on tottelevainen, mutta voi kapinoida, jos hänen vapauttaan rajoitetaan. Hän toivoo vanhemmilta kunnioitusta.
Lapsihoroskooppi: Vesimies

 

Kalat 19.2.–19.3.

Tunteellinen ja rakastava kalalapsi on herkkä taiteilijasielu, joka viettää aikaa mielikuvitusmaailmassaan. Hän tarvitsee rauhallisen ja rutinoituneen päiväohjelman.
Lapsihoroskooppi: kalat

 

Lue myös: Kiinalainen lapsihoroskooppi – onko lapsesi aktiivinen apina vai herkkä vuohi?

X