Horoskooppimerkit

Lapsihoroskoopin avulla selvität, millainen lapsesi on luonteeltaan

Lapsihoroskooppi kertoo, mitä tähtimerkit viestivät lapsesi luonteesta. Onko lapsesi vilkas, uhkarohkea, järjestelmällinen tai herkkä? Lue Kaksplussan lapsihoroskoopit.

Teksti:
Anna.fi

Lapsihoroskooppi kertoo, mitä tähtimerkit viestivät lapsesi luonteesta. Onko lapsesi vilkas, uhkarohkea, järjestelmällinen tai herkkä? Lue Kaksplussan lapsihoroskoopit.

Lapsihoroskooppi kertoo, mitä tähtimerkit sanovat lapsesi luonteesta. Katso, mitkä persoonallisuuden piirteet korostuvat kullakin tähtimerkillä ja ymmärrät ja osaat tukea häntä paremmin.

Lue myös: Ikuinen isosisko vai huoleton kuopus? Tällaisia eri horoskooppimerkit ovat sisaruksina

 

Oinas 20.3–19.4.

Lapsihoroskooppi: Oinas

Energinen oinaslapsi on temperamenttinen touhuaja, joka nauttii taiteesta ja tekemisestä. Oinaslasta ei kannata käskyttää liikaa.
Lue lisää!

 

Härkä 20.4–20.5.

Lapsihoroskooppi: Härkä

Tunnollinen härkälapsi voi vaikuttaa ujolta, mutta oikeastaan häntä ei vain kiinnosta olla huomion keskipisteenä. Hän tarvitsee paljon fyysistä läheisyyttä ja aikaa edetä rauhassa.
Lue lisää!

 

Kaksoset 21.5–20.6.

Lapsihoroskooppi: Kaksonen

Älykäs kaksoslapsi on puhelias ja sosiaalinen, ja oppii usein lukemaan ja kirjoittamaan ennen ikätovereitaan. Hänelle pitää tarjota monipuolisia aktiviteetteja, mutta myös selkeitä rajoja ja ohjausta.
Lue lisää!

 

Rapu 21.6.–22.7.

Lapsihoroskooppi: Rapu

Herkkä rapulapsi luo ehjiä ihmissuhteita ja on pidetty ja lojaali ystävä. Hänellä on taipumusta tunnesyöpöttelyyn, joten vierottaminen imetyksestä voi olla haastavaa. Visuaalinen rapulapsi kannattaa ottaa mukaan keittiöpuuhiin.
Lue lisää!

 

Leijona 23.7.–22.8.

Lapsihoroskooppi: Leijona

Energinen ja ulospäinsuuntautunut leijonalapsi on kaikkien kaveri, joka voisi leikkiä koko ajan. Hän pitää vapaudentunteesta, mutta tarvitsee silti jämptiä mutta hienovaraista ohjausta vanhemmiltaan.
Lue lisää!

 

Neitsyt 23.8.–22.9.

Lapsihoroskooppi: Neitsyt

Järjestelmällinen neitsytlapsi pitää rutiineista ja aikatauluista. Vaikka hän viihtyy aikuisten seurassa, on neitsytlasta hyvä totuttaa varhain myös ikäistensä seuraan.
Lue lisää!

 

Vaaka 23.9.–22.10.

Lapsihoroskooppi: Vaaka

Oikeudenmukainen vaakalapsi on hyvä solmimaan ystävyyssuhteita ja toimii riidoissa usein sovittelijana. Hänelle sopii teatteri tai muu luova harrastus, mutta tarvitsee apua ajanhallinnassa.
Lue lisää!

 

Skorpioni 23.10.–21.11.

Lapsihoroskooppi: Skorpioni

Skorpionilapsi on karismaattinen ja sosiaalinen, mutta piilottaa omat tunteensa. Hänellä on kiinnostus yliluonnolliseen, joten kummitustarinat ja scifi sopivat iltalukemiseksi.
Lue lisää!

 

Jousimies 22.11.–20.12.

Lapsihoroskooppi: Jousimies

Seikkailunhaluinen jousimieslapsi on suloinen hassuttelija, joka ei saa tarpeeksi uusien asioiden tutkimisesta. Jousimieslapselle kannattaa ehdottaa fyysisiä ja energisiä harrastuksia.
Lue lisää!

 

Kauris 21.12.–19.1.

Lapsihoroskooppi: Kauris

Käytännönläheinen ja suunnitelmallinen kaurislapsi suorittaa tehtävänsä tunnollisesti. Vanhemman kannattaa muistuttaa, että joskus voi ottaa myös rennosti.
Lue lisää!

 

Vesimies 20.1.–18.2.

Lapsihoroskooppi: Vesimies

Älykäs vesimieslapsi on uhkarohkea havainnoija, jolla on erittäin tarkka vaisto. Vesimieslapsi on tottelevainen, mutta voi kapinoida, jos hänen vapauttaan rajoitetaan. Hän toivoo vanhemmilta kunnioitusta.
Lue lisää!

 

Kalat 19.2.–19.3.

Lapsihoroskooppi: kalat

Tunteellinen ja rakastava kalalapsi on herkkä taiteilijasielu, joka viettää aikaa mielikuvitusmaailmassaan. Hän tarvitsee rauhallisen ja rutinoituneen päiväohjelman.
Lue lisää!

 

Lue myös: Kiinalainen lapsihoroskooppi – onko lapsesi aktiivinen apina vai herkkä vuohi?

X