Horoskoopit

Leijonan rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Teksti: Anna.fi

Leijonat rakastavat rakkautta ja romantiikkaa. Anteliaat, rakastavat ja huolehtivaiset leijonat saattavat olla myös hyvin itsetietoisia. Leijona näyttää tunteensa niin helposti ja vuolaasti, että se saattaa jopa tuntua tukahduttavalta. Suhteessa leijonasta saattaa tulla pomotteleva määräilijä.  Tämä leijonan sietämätön piirre on kuitenkin sulatettavissa ja hallittavissa viisaalla imartelulla.

Leijonan rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Kesäkuu

Kesäkuu on täynnä rakkautta, seikkailuja, salaisuuksia ja aistillisia hetkiä.  Rohkea ja iloinen Jupiter haluaa patistaa leijonatkin kokeilemaan oman mukavuusalueensa ulkopuolelta löytyviä romansseja. Pyri tutustumaan sinua kiehtoviin tuntemattomiin. Pyri tapaamaan sankareina pitämiäsi ihmisiä. Sekä vakiintuneet että sinkut hyötyvät uusien suhteiden tuomasta itsetunnon kohotuksesta. Älä arastele jakaa jännittäviä ja erikoisia videoita, kirjoja ja nettisisältöjä. Puhu rakkautta ja seksiä koskevista tarpeistasi avoimesti ja rehellisesti. Nyt on aika panostaa intomielisyyteen. Iloinen asenne palkitaan hyvillä hetkillä. Välillä rakkaus voi vaikuttaa vuoristorata-ajelulta. Älä yritä hypätä kyydistä, jos nautit menosta. Luvassa voi olla todella taianomaisia tapahtumia.

Heinäkuu

Kuulut piintyneimpiin ja parhaisiin romantikkoihin. Osaat luoda innostavia tilanteita ja tunnelmia. Kumppanillasi on tarve tuntea olonsa turvalliseksi ja huolehdituksi ja että hän voi puhua avoimesti mistä tahansa aiheesta ja pyytää mitä tahansa. Jos joudut vastaamaan kielteisesti, tee saman tien vastaehdotus. Näin vältät loukkaamasta kumppaniasi. Jos haluat häneltä enemmän vastakaikua, ole myös itse valmis tarjoamaan vastavuoroisesti enemmän. Varaa lastenhoitaja kaitsemaan perheen pienimpiä hieman useammin. Vie kumppanisi kauniille piknikille rauhalliseen paikkaan.  Elävöitä tunnelmaa musiikilla. Pidä kumppaniasi kädestä. Silitä hänen hiuksiaan julkisesti, jos hän pitää siitä. Näytä että välität. Uudet kokemukset odottavat erityisesti sinkkuja. He oppivat, miten pidetään ohjakset käsissä tiukasti mutta hellästi. 

Elokuu

Olet aloittamassa uuden kauniin ystävyyssuhteen – itsesi kanssa. Sinusta tuntuu silta, kuin kaikki toiveesi ja tarpeesi paljastuisivat näkemistä estäneen verhon takaa. Venus pölläyttää yllesi runsain miton rakkaustomua. Uskallatko uneksia? Tottakai uskallat! Vakiintuneiden yhteiselo kulkee parempaan suuntaan, vaikka muutokset eivät ole välittömiä. Leijona on hyvin energinen ja viehättävä. Oletko odottanut rakastumisen hurmaavaa tunnetta? Varaudu siihen, että se oikea voi pelmahtaa eteesi iloisen äkillisesti. Tee parhaasi esitelläksesi viehättävän lämmintä persoonallisuuttasi. Etsi erikoisia ihmisiä tavanomaisista paikoista ja tavallisia ihmisiä erikoisista paikoista. He todennäköisesti etsivät sinua. 

Parhaat kumppanit

Oinas, jousimies ja leijona

Kuumat deittailukaverit

Vesimies ja jousimies

Katso kaikkien horoskooppimerkkien kesän rakkaushoroskoopit!

Lue myös:

Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan
Lue millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Vastakkaiset horoskooppimerkit – vetovoimaa ja tahtojen taistoa

Horoskoopit: Cassandra Nye
Suomentanut: Suvi Ruotsi

Kuva: Colourbox

X