Horoskooppimerkit

Mitkä horoskooppimerkeistä ovat narsistisimpia, mustasukkaisimpia ja uskottomimpia? Katso listaus!

Listasimme horoskooppimerkit narsistisimmasta vähiten narsistisia piirteitä omaavaan, mustasukkaisimmasta vähiten mustasukkaiseen ja uskottomimmasta uskollisimpaan.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Kalat on uskottomin horoskooppimerkki.

Listasimme horoskooppimerkit narsistisimmasta vähiten narsistisia piirteitä omaavaan, mustasukkaisimmasta vähiten mustasukkaiseen ja uskottomimmasta uskollisimpaan.

Jokaisella horoskooppimerkillä on omat kauniit ja pimeät puolensa. Mutta millaisia horoskooppimerkit ovat suhteessa toisiinsa, kun puhutaan narsismista, mustasukkaisuudesta ja pettämisalttiudesta? Otimme selvää.

Härkä on horoskooppimerkeistä narsistisin

Härkä on kaikista horoskooppimerkeistä eniten taipuvainen narsismiin. Kaloilla sen sijaan on kaikista vähiten narsistisia piirteitä.

1. Härkä on horoskooppimerkeistä kaikista eniten narsistisia piirteitä omaava. Pahimmillaan härkä saattaa olla valmis menemään jopa todella äärimmäisyyksiin ja kävelemään surutta ihmisten ylitse, jotta saa haluamansa.

2. Leijona rakastaa valokiilassa olemista. Hänen on vaikeaa hyväksyä, että maailma ei pyöri hänen napansa ympärillä. Toisten älykkyys ja menestys saattavat olla kova pala leijonalle.

3. Skorpioni tuntee herkästi ylemmyydentunnetta ja voi toisinaan olla todella häikäilemätön oman edun tavoittelija. Saattaa olla, että hän ei edes katso niitä ihmisiä päin, jotka eivät nauti hänen arvostustaan.

4. Vesimies haluaa olla salaperäinen ja moniulotteinen henkilö. Hän ei voi sietää sitä, että muut tulkitsevat häntä ja hänen tekemisiään. Jos huomautat vesimiehelle hänen narsistisista piirteistään, hän raivostuu oitis.

5. Neitsyt uskoo aina olevansa seurueen älykkäin henkilö. Hänellä on oltava paras työ, kumppani, asunto… Hän ei kestä kritiikkiä.

6. Oinaan ego on suuri kuin Kiinan muuri. Oinaat saattavat tavoitella haluamaansa niin ahnaasti, että siinä sivussa he loukkaavat muita.

7. Jousimies saattaa olla itsekeskeinen ja itsepäinen, mutta narsistinen hän harvoin kuitenkaan on. Jousimies ei kykene kuuntelemaan muiden tunteita, koska hän keskittyy niin paljon omiensa pohtimiseen.

8. Rapu on enemmän takertuva ja tarvitseva kuin narsistinen. Rapu on luonteeltaan aivan liian herkkä ja tunteellinen toimimaan julmasti toisia ihmisiä kohtaan.

9. Kaksonen on aivan liian ystävällinen ja huomaavainen ollakseen narsistinen. Kaksonen ei kykene manipulointiin: hän ei tiedä, miten saisi ihmiset toimimaan oman mielensä mukaan.

10. Vaaka yrittää olla tilanteessa kuin tilanteessa miellyttävä. Se on myös hänen strategiansa saada tahtonsa läpi. Jos et satuta vaakaa, voit olla varma, että hän kohtelee sinua hyvin ja kunnioittavasti.

11. Kauris on kylmähermoinen ja moneen kykenevä mutta ei narsistinen. Hänen kanssaan ongelman kuin ongelman voi selvittää puhumalla.

12. Kalat on vähiten narsistinen horoskooppimerkki. Kalat elää omassa kuplassaan ja on mieluummin seuraaja kuin johtaja. Edes juoruilu ei ole häntä varten.

Mustasukkaisuus on skorpionille ominaisinta

Mustasukkaisuus piinaa skorpionia kaikista horoskooppimerkeistä eniten. Kaloille mustasukkaisuus on vieras tunne.

1. Skorpioni on horoskooppimerkeistä mustasukkaisin. Hän haluaa jatkuvasti tietää kumppaninsa olinpaikan ja piinaa tätä toistuvilla kuulusteluilla ja syytöksillä. Hän saattaa sortua jopa kumppaninsa vakoiluun.

2. Neitsyt syyttelee kumppaniaan muiden katselusta sillä silmällä. Jos kumppanin silmät eksyvät hetkeksikään muualle kuin neitsyeen itseensä, on neitsyt kateudesta vihreä.

3. Leijona on ulospäin itseluottamusta puhkuva. Sisältä leijona on kuitenkin kaikkea muuta. Epävarmuus voi saada leijonan vaatimaan kumppaniltaan esimerkiksi epäilyksiä herättävien ystävyyssuhteiden päättämistä.

4. Oinaan saa mustasukkaiseksi epäilykset omasta itsestä – siitä, riittääkö hän kumppanilleen. Oinas ei piinaa rakastaan jatkuvasti, mutta järjestää aika ajoin Oscarin arvoisen mustasukkaisuusshow’n.

5. Kaksosten mustasukkaisuus kumpuaa hänen omasta huonosta omastatunnostaan: hän ei ole luotettavin kumppani. Kun kaksoset on mustasukkainen, kumppanin on syytä kääntää katseensa kaksosten tekemisiin.

6. Vaaka on mustasukkainen, mutta ilmaisee sen jatkuvan keuhkoamisen sijaan passiivis-aggressiivisella tavalla. ”Jos tuo nainen on mielestäsi seksikäs, sinun täytyy tutkituttaa näkösi”, vaaka saattaa esimerkiksi tokaista kumppanilleen tämän katsoessa toista naista.

7. Kauris voi olla ajoittain äärimmäisen mustasukkainen. Hänen kumppaninsa ei kuitenkaan saa koskaan tietää sitä, sillä kauris hillitsee itsensä ja pitää epäilyksensä omana tietonaan. Voi jopa olla, että hän ei halua kuulla vastausta.

8. Härkä on itse varsin uskollinen kumppani. Hän uskoo samaa myös kumppanistaan. Jotta härän epäilykset kumppanin uskollisuudesta heräävät, kumppanin on annettava mustasukkaisuuteen kunnolla aihetta.

9. Jousimies ei ole luonnostaan mustasukkainen. Petetyksi tuleminen olisi hänelle todella kova pala, eikä hän antaisi selän takana peuhaamista luultavasti koskaan anteeksi.

10. Ravun rakkaus on sokea. Hän ei huomaa, jos häntä petetään – eikä siis ole mustasukkainen. Koska pettäminen tulee ravulle täytenä yllätyksenä, hän ei ole valmis antamaan sitä anteeksi asian paljastuessa.

11. Vesimies haluaa olla avoin ja suvaitsevainen, joten hän ei ole pienestä mustasukkainen. Hän hyväksyy kumppaniltaan jopa flirttailun muiden kanssa.

12. Kalat näkee mustasukkaisuuden rumana ominaisuutena, johon ei sovi alentua. Valitettavasti vähäinen mustasukkaisuus voidaan toisinaan tulkita merkiksi siitä, että uskottomuus ei olisi iso asia – ja siksi kaloja saatetaankin pettää helpommin kuin muita horoskooppimerkkejä.

Kalat pettää todennäköisemmin kuin yksikään muu horoskooppimerkki

Moni ei arvaisi, että juuri kalat on se horoskooppimerkki, joka todennäköisimmin syyllistyy uskottomuuteen. Kalat on kuitenkin todennäköisimmin uskottomuuteen haksahtava horoskooppimerkki.

1. Kalat on normaalisti herkkä ja tunteellinen horoskooppimerkki. Siksi voi olla yllätys, että juuri kala on todennäköisin pettäjä. Tunteet ovat kuitenkin pettämisen taustalla: kalat voi ajaa vieraan käsivarsille esimerkiksi suuttuminen kumppanille.

2. Kaksoset tarvitsee kumppaniltaan jatkuvaa huomiota. Jos kumppani ei voi sitä antaa, kaksoset kyllä löytää jonkun toisen, joka voi.

3. Vaaka rakastaa flirttailua. Vaikka yleensä vaa’an flirttailu on täysin harmitonta, se saattaa toisinaan mennä liian pitkälle.

4. Leijona haluaa olla aina huomion keskipisteenä. Jos et kiinnitä häneen huomiota, hän saattaa pettää sinua vain täydellisen huomiosi saadakseen.

5. Vesimies ei välttämättä petä fyysisesti, mutta saattaa lähetellä flirttailevia tekstiviestejä tai tahallaan antaa vaikutelman siitä, että on vapaa. Nämä asiat eivät varmasti ole kumppanin mieleen.

6. Skorpioni on rakastava ja sitoutunut kumppani, jos hänen kumppaninsakin on. Jos kumppani pettää mustasukkaisen skorpionin luottamuksen, on suhde tuhoon tuomittu.

7. Kauris vaatii kumppaniltaan paljon. Siksi sopivan kumppanin löydettyään hän ei hevin lähde horjuttamaan suhteen tulevaisuutta pettämällä.

8. Jousimiehellä on varsin korkea moraali. Pettämistä todennäköisemmin jousimies saattaa ehdottaa avointa suhdetta. Näin hänen ei tarvitse valehdella kenellekään.

9. Neitsyt ei petä. Jos hän ei ole onnellinen suhteessa, hän mieluummin kertoo asiasta kumppanilleen ja eroaa kuin alkaa pelailla kumppanin selän takana.

10. Härkä on luotettava kumppani, joka ei edes harkitse pettämistä. Hän ei jaksa alkaa keksiä tekosyitä ja käyttää energiaansa valehtelemiseen.

11. Rapu on hyvin perhekeskeinen ja haluaa tuntea olonsa mukavaksi ja turvalliseksi. Siksi hän ei voisi ikinä ajatella pettävänsä kumppaniaan. Valehtelu saisi hänet aivan liian ahdistuneeksi.

12. Oinas on uskollisin horoskooppimerkki. Hän osaa kuvitella, kuinka hirveältä petetyksi tuleminen tuntuisi – eikä ikinä halua tuottaa sellaista tuskaa rakkaalleen.

Lähteet: Her way, Thought Catalog, Your Tango

X