horoskooppimerkki rakastunut
Rakastuneen ravun tunteiden kohde saa kokea olevansa maailman ainoa ja ihanin ihminen.
Horoskooppimerkit

Näin eri horoskooppimerkit käyttäytyvät rakastuneina – tunnista tähtimerkin todelliset tunteet

Rakastunut oinas yrittää hurmata lemmittynsä mahtailemalla saavutuksillaan. Rapu turvautuu ruusukimppuun. Tunteitaan säikähtävä härkä peittelee ihastustaan. Lue, millaiset merkit paljastavat eri horoskooppimerkkien rakastumisen.
Teksti: Janica Brander Kuvat: iStock

Oinas (21.3.–20.4.) on utelias ja mahtailee saavutuksillaan

Oinaan on vaikea peitellä tunteitaan, vaikka hän haluaisi. Hän on niin intohimoinen ja suoraviivainen, ettei rakastuminen jää kenellekään epäselväksi. Oinas ei tosin huomaa tätä itse.

Rakastunut oinas on vielä normaaliakin puheliaampi ja hyperaktiivisempi. Hän kyselee ihastukseltaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, koska haluaa selvittää tämän luonteen läpikotaisin. Hän yrittää tehdä vaikutuksen myös puhumalla itsestään ja mahtailemalla saavutuksillaan.

Piiritysvaihe on kiihkeä, mutta lyhyt. Kärsimätön oinas haluaa tietää, onko suhteella tulevaisuutta. Hän tekee kaikkensa valloittaakseen ihastuksensa, mutta ei roiku tässä, jos suhteella ei ole toivoa.

Härkä (21.4.–20.5.) kamppailee tunteidensa kanssa

Härkä on maamerkeistä intohimoisin. Kun sarvipää rakastuu, tunteet leimahtavat liekkiin. Härän rationaalinen ulkokuori peittää kuitenkin roihun.

Tunteiden ja järjen kamppailu synnyttää ristiriitaisia viestejä. Yhtenä päivänä härkä on villi ja vallaton kuin ihastunut teini. Toisena hän vetäytyy ja ottaa omaa aikaa. Tunteiden kohde on pyörällä päästään. Hän voi luulla, ettei härkä halua mitään vakavampaa.

Härkä ei kuitenkaan halua kiusata ihastustaan. Kyseessä on ennen kaikkea sisäinen kamppailu. Voimakkaat tunteet pelottavat härkää, joten hän yrittää uskotella itselleen, että kyse ei ole mistään vakavasta. Samalla hän kuitenkin piirittää ihastustaan härkämäisen itsepintaisesti.

Keskustele: Mistä tietää, että mies on ihastunut?

Kaksoset (21.5.–21.6.) vitsailee ja viestittelee tiuhaan

Rakastunut kaksonen leijuu kirjaimellisesti pari senttiä maanpinnan yläpuolella. Hänen on vaikea keskittyä, syödä ja nukkua. Lisäksi hän puhuu ihastuksestaan tauotta.

Tämä horoskooppimerkki hurmaa sanoilla. Hän lähettelee rakkaalleen viestejä, vitsailee ja viihdyttää. Kaksonen ei ole kuitenkaan imelä. Hän säilyttää älykkään, nokkelan ja sarkastisen tyylinsä myös rakastuneena.

Joskus rakastunut kaksonen tekee jotain järjetöntä: hän flirttailee muiden kanssa ihastuksensa seurassa. Hän haluaa nähdä, tuleeko tämä mustasukkaiseksi. Neuroottinen kaksonen nimittäin epäilee, onko ihastuksella lainkaan tunteita pelissä.

Lue myös: Saako ystävän puolison kanssa flirttailla

Rapu (22.6.–22.7.) on huomaavainen romantikko

Rakastunut rapu on klassinen romantikko. Hän yrittää valloittaa ihastuksensa huomaavaisuudella. Tunteiden kohde saa kokea olevansa maailman ainoa ja ihanin ihminen.

Rapu ostaa kullalleen kukkia ja lahjoja, kokkaa tämän lempiruokia, vie konsertteihin ja ravintoloihin. Koska hän on esteetikko, hän haluaa olla mahdollisimman viehättävä ihastuksensa silmissä. Rakastunut rapu kuluttaakin tuntikausia vaatekaupoissa ja peilin edessä.

Rapu on herkkä, ja välillä omat tunteet pelottavat häntä. Hän voi olla huolestuneen oloinen ja varmistelee toiselta koko ajan, onko kaikki hyvin. Tarkoitus on hyvä, mutta välillä tenttaaminen ja epäileminen on ärsyttävää.

Lue myös: Arjen romantiikka – vinkit romanttisempaan arkeen

Leijona (23.7.–22.8.) lahjoo ja puolustaa lemmittyään

Itsevarma ja suurieleinen leijona muuttuu rakastuessaan hiljaiseksi. Hän tarkkailee ihastustaan kuin vaaniva kissa. Vaaniskelun tarkoitus on pitää kilpailijat ja vaaratekijät kaukana rakkaasta.

Leijona on suojelevainen, laumakeskeinen horoskooppimerkki. Jos joku loukkaa leijonan rakasta, loukkaaja saa kuulla kunniansa. Leijona haluaa myös näyttää ihastukselleen olevansa erilainen kuin loukkaaja.

Vaikka leijona on yleensä tilanteen keskipiste, hän jakaa rakkaalleen anteliaasti huomiota. Hän on suorastaan ylitsepursuavan antelias, suojelevainen ja palvova. Kun leijona ostaa lahjoja lemmitylleen, senttejä ei laskeskella.

Neitsyt (23.8.–22.9.) uusii vaatekaappinsa ja analysoi

Rakastuminen on neitsyelle pelottavaa, koska hän ei voi hallita tunteitaan. Neitsyt on samaan aikaan hykerryksissään ja ahdistunut. Hän yrittää ratkaista ristiriidan kontrolloimalla itseään.

Rakastunut neitsyt uusii vaatekaappinsa, aloittaa kuntoilun tai leikkaa uudenlaisen kampauksen. Muokatessaan itseään hän kokee voivansa vaikuttaa edes ulkokuoreensa, vaikka tunteet myllertävätkin hallitsemattomasti.

Neitsyt analysoi ihastustaan loputtomasti. Hän haluaa olla varma toisen tunteista, sillä yksipuolinen rakastuminen ahdistaa häntä. Ystävät joutuvatkin kuuntelemaan neitsyen pohdintoja yötä myöten. Miksi hän kohotti vasenta kulmaansa oudosti?

Vaaka (23.9.–22.10.) muuttuu yllättävän villiksi

Hullaantunut vaaka pyörii rakkaansa ympärillä kuin herhiläinen. Hän rakastaa flirttailua ja tekee selväksi, että toinen miellyttää häntä.

Rakastuneen vaa´an rohkeus voi tuntua hätkähdyttävältä. Vaaka on nimittäin yleensä hyvätapainen, pehmeä ja hillitty. Kun tunteet ottavat vallan, hänestä paljastuu valloittaja. Vaaka voi ehdotella rohkeita yllättävissä tilanteissa ja tehdä hulluja tempauksia.

Vaa´assa on kuitenkin epävarma, tasapainoon pyrkivä puoli. Sisimmässään hän voi hävetä uskaliaisuuttaan. Ihastuksen seurassa pelko saa kuitenkin väistyä romantiikan tieltä.

Keskustelu: Ylianalysoin suhdettamme, koska en luota

Skorpioni (23.10.–22.11.) viettelee seksillä ja hellyydellä

Skorpioni ei kuuluta rakkauttaan, sillä hän pelkää, että paljastuminen tuhoaa kaiken. Hän saattaa yllättää ystävänsä ja esitellä rakkaansa näille vasta hääkutsun muodossa.

Skorpioni ei ole kuitenkaan kylmä. Hän käyttää kaikki viettelytaitonsa koukuttaakseen ihastuksensa. Skorpioni on samaan aikaan äärettömän hellä ja villi. Hän pitää toisen pihdeissään hoivalla ja seksillä ja sukeltaa syvälle tämän tunnemaailmaan.

Rakastunut skorpioni kokee muut usein uhaksi. Hän on piikikäs kilpakosijoille, jopa ihastuksensa ystäville ja työlle. Jokainen hetki, jonka lemmitty viettää muiden kanssa, on skorpionin mielestä häneltä pois.

Lue myös: Näin mustasukkaisuudesta pääsee eroon – 7 keinoa

Jousimies (23.11.–22.12.) muuttuu takeltelevaksi teiniksi

Rakastuminen saa jousimiehen tutisemaan. Tämä itsenäinen horoskooppimerkki häkeltyy tajutessaan, että toinen on lumonnut hänet. Jousimies on samaan aikaan kauhuissaan ja innostunut.

Jousimies yrittää olla hauska, mutta hänen päässään takoo, ”mitä kummaa sinä teet”. Hämmentyminen johtaa takelteluun ja omituisiin vitseihin. Ulkopuolisten silmissä jousimiehen kohellus on kuitenkin suloista. Kaikille on selvää, että hän on hullaantunut.

Jousimies yrittää tehdä vaikutuksen kertomalla seikkailuistaan. Hän myös järjestää niitä ihastukselleen. Hän saattaa varata ominpäin lentoliput, ja matkakohde paljastuu seuralaiselle vasta kentällä.

Keskustele: Muutun kauhean ujoksi, jos mies vastaa ihastukseeni

Kauris (22.12.–19.1.) tenttaa tulevaisuudensuunnitelmista

Kauris suhtautuu rakkauteen vakavasti. Hän ei rakastu helposti, ja hänelle on tärkeää, että suhteella on tulevaisuus ja molemmilla samanlaisia tavoitteita.

Rakastunut kauris on enemmän pohdiskelija kuin hullaantunut hurmuri. Hän kyselee ihastukseltaan tämän arvoista, haaveista ja suunnitelmista. Tarkoitus on selvittää, onko yhteinen elämä realistinen vaihtoehto. Suunnitelmat ja sitoutuminen ovat kauriille tärkeitä.

Kun kauris uskaltautuu näyttämään tunteensa, hän on yllättävän intohimoinen ja palvova. Tämä edellyttää kuitenkin luottamusta. Luottamus taas edellyttää sitä, että kauris tuntee rakkaansa läpikotaisin.

Lue myös: Kestävä rakkaus syntyy 5 tärkeästä elementistä – löytyvätkö ne suhteestanne?

Vesimies (20.1.–19.2.) paljastaa sisäisen maailmansa

Vesimies ei ole kovin suhdeorientoitunut persoona. Hän myös peittelee herkkyyttään viimeiseen asti. Se, että vesimies haluaa viettää toisen kanssa kiinteästi aikaa, on merkki suurista tunteista.

Rakastunut vesimies avaa maailmansa ihastukselleen. Hän esittelee projektejaan ja kertoo suunnitelmistaan. Ihastus tosin voi tulkita tämän itsekeskeisyydeksi. Kaikki eivät ymmärrä, että minäkeskeinen monologi on rakkaudentunnustus.

Vesimieheltä on turha odottaa rakkausrunoja, sillä hän osoittaa tunteensa teoilla. Sen lisäksi, että hän päästää toisen lähelleen, hän auttaa ja tekee tälle palveluksia.

Lue myös: Rakkauden 5 erilaista kieltä – kerrotko tunteistasi sanoilla vai teoilla?

Kalat (20.2.–20.3.) kirjaimellisesti sekoaa rakkaudesta

Kalojen rakastumista ei voi olla huomaamatta. Tämä romanttinen horoskooppimerkki söpöilee, kirjoittaa intohimoisia viestejä ja säveltää serenadeja. Hän nauraa, itkee, anelee ja torjuu.

Rakastuminen on kaloille valtava tunnemyrsky. Rakastunut kalat on samaan aikaan suloinen ja sietämätön. Hän höpsöttelee ja hemmottelee ihastustaan, mutta saattaa loukkaantua mitättömästä asiasta. Tällöin tiedossa on draamaa.

Rakkaus nielee kalat niin syvälle, että se voi häiritä hänen muuta elämäänsä. Työt hoidetaan vasemmalla kädellä, tapaamiset unohtuvat ja laskut kasaantuvat, kun rakkaus iskee.

Lähteet: Thought Catalog, Zodiac Fire

X