Horoskoopit

Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan

Miehen tähtimerkki kertoo paljon hänen seksuaalisuudestaan. Lue vinkit, millaiset viettelykeinot tepsivät eri horoskooppimerkkien miespuolisiin edustajiin!

Teksti:
Anna.fi

Miehen tähtimerkki kertoo paljon hänen seksuaalisuudestaan. Lue vinkit, millaiset viettelykeinot tepsivät eri horoskooppimerkkien miespuolisiin edustajiin!

Kauris

Oletko iskenyt silmäsi viileään ja hillittyyn kaurismieheen? Kaurismiehet osaavat olla kovan ulkokuorensa alla todellisia viettelyksen mestareita. Ei ole ihme, että olet langennut tähän maskuliiniseen mieheen.

Kaurismiehet ovat usein hyvin kunnianhimoisia ja työkeskeisiä. Oletkin luultavasti kiinnittänyt häneen huomiota työpaikalla, jossa hän on parhaimmillaan. Piinkovista neuvottelutaidoistaan huolimatta kaurismies voi kuitenkin olla ujo naisten suhteen.

Vietellessäsi tätä miestä voit unohtaa kaikki klassiset flirttailukeinot, mitkä yleensä tepsivät miehiin. Kauris on hyvin varautunut merkki, ja sinun täytyy ottaa se huomioon. Kaurismies pelkää ja inhoaa naurunalaiseksi joutumista, joten pienikin hänen kustannuksellaan vitsailu voi koitua kohtaloksesi. Liika vitsailu voi muutenkin olla kauriille vaikea pala. Hän joutuu epäilemään jatkuvasti, että ymmärtää sinut jotenkin väärin.

Aloita missiosi juttelemalla hänen kanssaan hieman vakavammista aiheista, kuten työstä ja politiikasta. Kiihkeän keskustelun seurauksensa kaurismies alkaa himoita myös jotain muuta kanssakäymistä.

Ujoudestaan huolimatta tai ehkä juuri sen takia kaurismies pitää rohkeista siirroista sängyssä, joten sinne asti päästyänne voit antaa palaa täysin siemauksin. Tyhjä toimisto on kauriin salainen haave, joten jos mitenkään mahdollista, avaa paitasi napit töissä muiden poistuttua. Kauris on työnarkomaani ja aina viimeisenä töissä, joten ei tule olemaan vaikeaa löytää häntä tyhjästä toimistosta.

Vesimies

Vesimiehellä on hallussaan runsaasti ihailua herättäviä ominaispiirteitä. Hän on dynaaminen, erittäin sosiaalinen, avoin, hauska ja johtamiskykyinen. Et siis luultavasti ole ainoa nainen, joka havittelee juuri tätä urosta seuralaisekseen.

Sinun kannattaa huomioida se, että vesimiehet pitävät aivan erityisesti valloitusten tekemisestä. He eivät koskaan lankea siihen ensimmäiseen naiseen, joka osoittaa näkyvästi kiinnostuksensa. Ystävyys ei ole ollenkaan huono keino lähestyä tätä miestä aluksi.

Vesimiehet ovat innostuneen ja iloisen ulkokuorensa alla melko lailla arvaamattomia. Se, mikä heitä milloinkin sattuu miellyttämään, riippuu kokonaan heidän tuulestaan. Vesimies ei kuitenkaan ole mikään tuuliviiri, ja hänen lupauksiinsa voi aina luottaa.

Vesimiehet ovat vapaamielisiä, eikä heitä kannata yrittää mustasukkaistaa tai hallita muillakaan kyseenalaisilla keinoilla. Tällaisille yrityksille he kohauttavat harteitaan ja valitsevat jonkun toisen.

Sen sijaan hän pitää suuresti yllätyksistä ja hieman vaikeasti saavutettavista naisista. Raota verhoa todellisen luonteesi edessä pikku hiljaa, ja voit olla varma, että hänen kiinnostuksensa yltyy koko ajan. Yhtäkkinen villi ehdotus rakastelusta julkisella paikalla tai vaikka rantahietikolla saa hänet varmasti lämpenemään. Tämä ilman hallitsema merkki on hyvin utelias ja luova, joten voit varautua kokeilemaan kaikenlaista muutakin uutta ja jännittävää hänen kanssaan vuoteessa.

Kalat

Kalat ovat boheemeja, herkkiä ja joskus vähän renttumaisia sieluja. He saattavat olla jopa vastuuttomia, ja menevät mielellään lauman johtajan perässä sinne mihin muutkin.

Kalat-merkkinen mies toivoo myös sängyssä syvällä sisimmässään sitä, että kumppani dominoi tilannetta. Varsinkaan mieskalat eivät mielellään myönnä tätä haavettaan kumppanilleen, hyvä jos itsekään täysin tiedostavat sen.

Tämä veden hallitsema merkki fantasioi mielellään ja usein erilaisista eroottisista skenaarioista. Hänen mielikuvitukselleen mikään ei ole liikaa. Ulkoapäin herkkä kaveri muuttuu aivan toiseksi mieheksi makuuhuoneen seinien sisällä.

Kalamiehen kohdalla kannattaa tiedostaa, että statussymbolit eivät tepsi häneen. Kimmeltävät korut, punainen huulipuna tai loistelias mekko eivät tee häneen kovin kummoista vaikutusta. Loppujen lopuksi kalamies tähyilee aina sielunkumppaniaan horisontissa, vaikka voikin sortua joskus yhden illan rientoihin.

Oinas

Tulinen oinasmies on aina menossa. Sinusta saattaa tuntua, että et ikinä pysy hänen vauhdissaan saadaksesi hänet kiinni.

Oinasmiehet innostuvat rohkeista, spontaaneista ja seikkailuhenkisistä naisista. Ole valmis näyttämään parastasi tämän miehen kohdalla, sillä hänen levoton mielensä unohtaa seinäruusut saman tien. Mitä rohkeammin uskallat flirttailla, sitä varmemmin hän syttyy sinusta.

Pukeutuminen ja asusteet ovat tärkeä tekijä oinaan viettelemisessä. Oinas rakastaa näyttäviä leninkejä, huumaavia hajuvesiä ja korkokenkiä. Hän on otettu, jos nainen laittautuu hänen vuokseen.

Voit varautua siihen, että oinas ei kerta kaikkiaan tajua hienovaraisia vihjeitä. Jos haluat viestin menevän perille, tee asiasi harvinaisen selväksi.

Onneksesi oinasta ei ole loputtoman vaikeaa vietellä. Hän rakastaa adrenaliinia ja ihastumisen ensihuumaa. Herätä hänen tulinen intohimonsa rohkeilla siirroilla, ja olet jo puolimatkassa hänen luoksensa.

Oinaan salainen fantasia on roolileikit. Pakkaa käsilaukkuusi mukaan poliisinasu, jos haluat tehdä todella lähtemättömän vaikutuksen.

Härkä

Härkäuros ihastuu helposti feminiiniseen ja vaatimattomaan naiseen, joka osaa pitää kodistaan hyvää huolta. Panosta pukeutumisessasi laatuun ja mukavaan materiaaliin seksikkyyden sijasta. Liian paljastavat vaatteet saattavat jopa inhottaa häntä.

Koti on yksi tärkeimmistä asioista härän elämässä. Jos haluat pelata varman päälle, kutsu hänet kylään luoksesi ja valmista hänelle rehellinen koti-illallinen. Voit olla varma, että mies myhäilee tyytyväisenä syödessään ruokiasi.

Yhteytenne syvenee, kun jatkatte illanviettoa syvällisen keskustelun parissa hyvää punaviiniä nautiskellen. Härkä keskustelee mielellään vakavista aiheista, kuten työstä, politiikasta tai uskonnosta.

Viettele mies illan päätteeksi hienovaraisilla vihjeillä ja lempeällä kosketuksella turvallisissa kotioloissa. Tarjoa hänelle vaikka sensuelli hartiahieronta. Julkiset viettely-yritykset eivät tätä sarvipäätä lämmitä, joten älä yritä kosketella häntä tarjoilijan silmän välttäessä ravintolassa ollessanne. Vihjaileva läheisyys ja intensiivinen katsekontakti vievät sen sijaan häneltä takuuvarmasti jalat alta!

Seksi on härkämiehelle todella tärkeää, mutta sen ei tarvitse olla maata järisyttävää tai yllättävää miellyttääkseen häntä. Tämä mies nauttii yksinkertaisista asioista: paljaasta kosketuspinnasta, suutelemisesta ja hellästä kosketuksesta.

Kaksonen

Kaksoset ovat kuin syntyneitä hurmaamaan onnettomia sieluja ympärillään. Miespuoliset kaksoset ovat kiiltokuvamaisen hyvännäköisiä ja lihaksikkaita. Hän on myös todella eloisa ja viihdyttävä seuralainen. Kaksosmies on aina täysillä mukana seurustelutilanteessa, sillä hän janoaa seuralaisensa ihastusta.

Kaksosmerkkiset miehet pitävät hyvällä maulla valituista, hieman tyyriimmistä vaatteista. Pue yllesi houkuttelevan värinen designvaate, etkä voi mennä pieleen. Kirkas keltainen tai vihreä toimii varmasti. Älä kuitenkaan prameile liikaa. Mahtailevat asusteet saavat luonnostaan tyylikkään kaksosmiehen hihittämään sinulle selkäsi takana.

Tämä uros on suosionkipeytensä lisäksi hieman kevytkenkäinen. Ei tule luultavasti olemaan vaikeaa houkutella häntä pieneen ilotteluun. Kaksosmies harrastaa paljon lyhyitä suhteita, eikä hän kanna niistä lainkaan huonoa omaatuntoa.

Nauru on taikasana kaksosmiehen kohdalla. Vitsaile runsaasti, flirttaile pilke silmäkulmassasi ja huvittele miehen kanssa niin paljon kuin mahdollista. Jos huumori säkenöi välillänne, kaksosmies ajautuu tahtomattaankin ajattelemaan, miten hauskaa teillä olisi myös vuoteen puolella.

Kaksosmies pitää usein sängyssä vähän kieroutuneista jutuista. Tuhmien puhuminen saa hänet varmasti kuumaksi. Hän saattaa myös ehdottaa asentoja, joista et ole koskaan kuullutkaan. Jos sinä ehdotat niitä ensin, kaksosmiehesi huomio on vain sinun. Kaksosmies on myös aina valmis pieneen eroottiseen hetkeen julkisilla paikoilla!

Rapu

Rapumerkkiset miehet ovat helliä ja huolehtivaisia, mutta myös hyvin intohimoisia. Rapumiehiä pidetään usein täydellisinä rakastajina, ja sitä he ovatkin, jos luonteenne sopivat yhteen.

Ravut voivat olla taipuvaisia mielialojen vaihteluille. Pahimmillaan he vajoavat synkkyyteen, josta heitä on vaikeaa kiskoa ylös. Tunteet ohjaavat kaikkea mitä he tekevät, joten myös sinun tulee olla voimakastunteinen ja intohimoinen, vaikka kyse olisi vain yhdestä yöstä. Tunnekylmyys ajaa ravun pois salamannopeasti.

Jos tavoitteenasi on vain kevyt suhde, tämä merkki ei ole todellakaan helpoin kohde sitä varten. Ravut lähtevät hyvin harvoin uuden naisen matkaan yökyläilylle.

Toisaalta syvällinen rapukin on välillä hummailutuulella. Jos osaat arvioida rapuystäväsi mielialoja oikein, voit hyvinkin onnistua houkuttelemaan hänet kahdenkeskiseen ilonpitoon. Drinkit, tanssiminen ja ystävien seura saavat ravun juhlatuulelle!

Tehokas niksi rapumiehen viettelyyn on leikkiä hieman avutonta. Valittele jostain käytännön ongelmasta, ja rapumiehesi syöksyy saman tien asunnollesi auttamaan sinua työkalupakki mukanaan.

Rapumies pitää feminiinisistä, kurvikkaista naisista. Pukeudu kurvejasi imartelevaan asuun ja suihkauta kaulallesi jotain tyttömäistä hajuvettä. Rapumies ei pidä naisista, jotka yrittävät olla mukana miesten jutuissa. Unohda raisut vitsit ja poikamainen käytös tämän miehen kanssa kokonaan, jos haluat todella hurmata hänet.

Leijona

Leijonamiehet ovat maskuliinisuuden ilmentymiä, joten ei ole ihme, että himoitset juuri häntä. He ovat hyvin intohimoisia ja vanhemmalla iällä myös sangen vaikutusvaltaisia. Vaikutusvalta ei välttämättä tarkoita työelämää, vaan valtaa leijonamiehen kulloisessakin seurassa. Muut miehet katsovat häntä monesti ylöspäin, eivätkä edes yritä päihittää häntä esimerkiksi naisten iskemisessä.

Kaikki naiset eivät pidä ollenkaan tästä hieman mahtailuun taipuvaisesta uroksesta. Se on sinun valttisi tässä pelissä! Kehu leijonamiehesi mielipiteitä ja luonnetta vuolaasti, niin olet jo ison askelen lähempänä tavoitettasi.

Leijonamiehet ovat kiistatta ulkonäkökeskeisiä. He iskevät silmänsä kauniisiin ja hyvin pukeutuneisiin naisiin. Tämä ei johdu siitä, että he eivät himoitsisi muitakin naisia. Leijonan sydämessä on tilaa monenlaisille naisille. Kuitenkin, jos suunnitelmissa on mennä tanssimaan ja juomaan drinkkejä suosittuun kuppilaan, he haluavat, että kainalossa on kaupungin kuumin kissa. Tämä nostaa leijonamiehen arvoa muiden miesten silmissä entisestään!

Tämä mies on myös todellinen herrasmies. Anna hänen suosiolla maksaa ravintolalaskusi. Hän pitää naisista, joista voi vähän pitää huolta. Leijonamies inhoaa naisia, jotka yrittävät pomotella. Pysy siis suosiolla kiltin tytön roolissa ainakin siihen asti, kunnes pääsette tositoimiin.

Neitsyt

Neitsytmiehet hipovat täydellisyyyttä melkein jokaisessa asiassa mitä he tekevät, mutta hyvin vaatimattomalla ja huomiota herättämättömällä tavalla. He panostavat asialliseen pukeutumiseen, hillittyyn käytökseen ja terveelliseen elämäntyyliin. Et varmasti löydä neitsytmiestä humalassa tanssilattialla.

Kurinalaisuus ja hillitty käytös on luonteenomaista neitsytmiehelle, mutta vastakkaisessa sukupuolessa häntä kiihottaa juuri päinvastainen käytös. Huvitteluseuraa etsiessään neitsytmies kiinnittää analyyttisen katseensa nauravaisiin, sosiaalisiin ja spontaaneihin naisiin.

He eivät kuitenkaan jaksa tuhlata aikaansa tyhmien naisten kanssa. Hölmöt ja ajattelemattomat kommentit puistattavat neitsytmiestä.

Neitsytmiehet ovat hyvin, hyvin ujoja ja hidasliikkeisiä naisten kanssa. Paras tapa lähestyä häntä on tekstiviestit tai vaikka Facebook-viestittely. Sanoilla flirttailu innostaa häntä, eikä pelästytä häntä tiehensä saman tien.

Hän voi kyllä suostua seksiin nopeastikin, mutta varaudu siihen, että hän on sängyssä hieman varautunut ja suorituskeskeinen. Se ei tietysti haittaa, jos sinä olet suorituksen keskipisteessä! On erittäin tärkeää, että huolehdit hygieniastasi ennen tätä hetkeä. Neitsytmies on armottoman tarkka omasta hygieniastaan, eikä salli lipsahduksia myöskään kumppanilleen.

Vaaka

Vaakamiehet eivät viihdy pitkään sinkkuina, sillä heillä on ovensa edessä jonossa innokkaita naisia. Yritä siis toimia nopeasti tämän miehen kanssa!

Vaa’at ovat iloisia, erittäin sosiaalisia ja huvittelunhaluisia miehiä. He viihtyvät juhlissa ystäviensä kanssa valomerkkiin asti ja käyttävät paljon rahaa ja aikaa hauskanpitoon.

Tämän miehen iskeminen ei ole vaikeaa, mutta se vaatii päättäväisyyttä. Joudut luultavasti kestämään sitä, että mies hymyilee ja juttelee saman illan aikana viiden muunkin naisen kanssa. Vaakamies ei arkaile pyytää naista ulos, joten jos hän pitää sinusta, treffipyyntö tulee varmasti.

Kauniit naiset ovat vaa’an heikko lenkki. Vaaka palvoo pitkiä hiuksia, sieviä mekkoja ja kurvikkaita muotoja. Panosta siis ulkonäköösi ennen treffejänne! Hän ei kuitenkaan pidä liian huomionkipeästä pukeutumisesta, joten pidä linjasi tyylikkäänä.

Vaaka inhoaa kaikenlaista vakavuutta ja tiukkapipoisuutta, joten voisi kuvitella, että hänet on helppo houkutella yhden yön suhteisiin. Tulet huomaamaan, että näin ei ole. Vaaka kuuluu niihin merkkeihin, jotka haluavat löytää sielunkumppaninsa.

Jos haluat mennä hänen kanssaan loppuun asti, joudut viekoittelemaan miestä hiukan enemmän kuin normaalisti. Vaakamies ei kuitenkaan ole mahdoton tapaus. Räpyttele ripsiäsi, kosketa häntä intensiivisesti eri puolilta kehoa ja kuiskaile hänen korvaansa kehuja. Näin vaaka on myyty!

Skorpioni

Skorpioni on synkkä, dramaattinen ja äärimmäisen seksuaalinen merkki. Skorpionimiehet ovat erittäin omistushaluisia kumppaniaan kohtaan, vaikka kyse olisi vain yhden illan seikkailusta. Skorpionin voimakastahtoinen ja itsevarma luonne koukuttaa ja kiehtoo vastakkaisen sukupuolen edustajia.

Skorpionimies sukeltaa lyhyessäkin suhteessa nopeasti syvälle kumppaninsa persoonallisuuteen. Sinä et välttämättä tiedä juuri mitään hänestä, mutta hän tuntuu tietävän kaiken sinusta.

Voit mainiosti tehdä ensimmäisen siirron tätä miestä kohtaan, mutta jätä hänelle lopullinen valta. Älä pyydä hänen numeroaan, vaan anna hänelle sinun numerosi ja odota soittoa. Voit olla varma, että hän soittaa, koska lähestyminen on jo imarrellut häntä riittävästi herättämään hänen kiinnostuksensa.

Kun etenette tapaamiseen asti, voit olla varma siitä, että skorpionimies on mustasukkainen jokaisesta huomion pisarastasi. Sulje puhelimesi äläkä vahingossakaan luo katseita muihin miehiin tapaamisen aikana. Skorpioni kiinnittää huomiota jokaiseen eleeseesi.

Pukeudu tyylikkäästi, mutta unohda ylimääräiset helyt ja liika meikki. Skorpionimies pitää vaatimattomasta tyylistä.

Treffeillänne tulet huomaamaan, että hänen yksi katseensakin saa polvesi veteläksi. Hän todella tietää, mistä naruista vedellä. On varmaa, että etenette sänkyyn asti, mutta ette välttämättä ensimmäisillä treffeillä. Kun siihen pisteeseen asti päästään, tulet kokemaan jotain unohtumatonta. Skorpionimies on rakastajien aatelia, jos ei jopa kruunaamaton kuningas.

Jousimies

Jousimies on avoin ja sosiaalinen maailmanmatkaajaluonne. Hän on usein seurueen keskipisteessä hyvän huumorintajunsa ansiosta. Joudut tekemään vähän töitä raivataksesi itsesi ihmisjoukon läpi hänen lähelleen.

Jousimiehet pitävät hauskanpidosta ja kevyistä keskustelunaiheista. Pidä mielessäsi, että he inhoavat naisia, jotka valittavat koko ajan jostain. Heidän mieliaktiviteettejaan ovat kaikki leikkimieliset pelit ja kilpailut, näytteleminen ja joukkuelajit.

Kuten kaikkien miesten kohdalla, ulkoiset tekijät ovat tärkeitä myös jousimiehen kanssa. Jousimiehet ovat erityisen heikkona raikkaisiin tuoksuihin. Suihkauta kaulallesi sitruksista tai kevyen kukkaista hajuvettä. Toisaalta jousimiehet ovat siitä harvinaisia miehiä, että he osaavat kiihottua ensisilmäyksellä myös muista kuin ulkoisista tekijöistä. Tietynlainen luonteenlujuus ja itsevarmuus houkuttelee jousimiestä kuin hunaja kärpäsiä.

Jousimiehellä on pettämätön vaisto ihmisten aitouden suhteen. He eivät voi sietää pelailijoita ja juonittelijoita ympärillään. Ole siis alusta asti rehellinen ja oma itsesi hänen seurassaan.

Tämä mies pitää aivan erityisesti kokeneemmista rakastajattarista. Jos sinusta tuntuu, että voisit opettaa hänelle jotain uutta, älä suotta piilottele taitojasi. Jousimies voi jopa haaveilla hieman vanhemmasta leidistä, joten älä pelästy pois, vaikka teillä olisi hieman ikäeroa.

Teksti: Nita Makkonen Kuvat: Thinkstock

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Miten eri horoskooppimerkkien edustajat suutelevat

X