Horoskoopit

Neitsyen rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Teksti: Anna.fi

Neitsyitä pidetään itsetietoisina, hiljaisina ja kainoina. Tämä ei välttämättä pidä laisinkaan paikkaansa. Neitsyt ei ole yksiselitteinen. Hän ei välttämättä hurmaa ketään ensisilmäyksellä mutta lujittuu tämän mieleen vähitellen pieninä annoksina. Pian neitsyen onnekas kumppani voi ihmetellä, miten luuli koskaan rakastaneensa ennen kuin tapasi neitsyensä. Rakastunut neitsyt tekee kaikkensa suhteensa eteen. Mikään siihen liittyvä ei tunnu vaivalloiselta, ja yhteiselo kukoistaa kauniina ja jännittävänä.

Neitsyen rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Kesäkuu

Neitsyen kesä on täynnä romantiikkaa. Venus rakkauden ja harmonian tuoja kehrää taikojaan yhteistyössä seikkailuja ja edistystä tukevan Jupiterin. Eikö kuulostakin hyvältä? Sitä se juuri on. Vakiintuneet suhteet vahvistuvat entisestään ja sinkut saattavat löytää sen erityisen suloisen oikean.  Optimismin ja virikkeiden täyttämä tunnelma kannustaa kulkemaan kohti suuria odotuksia. Intohimot syttyvät jo kesäkuussa ja kuumenevat entisestään heinäkuussa. Vapaaehtois- tai hyväntekeväisyystyöhon liittyvät tapahtuvat tarjoavat runsaasti tilaisuuksia tavata ystäviä ja rakastajia. Yllätyt iloisesti siitä, kuinka hauskaa tämä kaikki voi olla.

Heinäkuu

Työpaineista johtunut kevätväsymys on tiessään. Mielikuvituksesi laukkaa, kun kehittelet uusia tapoja virkistää seksielämääsi. Näet kertaheitolla, miten voit yhdistää rakkaus- ja seksielämän tavalla, jota et pitänyt mahdollisena.  Kuun puolivälissä leikkisyytesi auttaa sinua nauttimaan enemmän ja monipuolisemmin seuraelämästä, johon osallistut kumppanisi kanssa osana suurempaa ryhmää. Kyse saattaa olla jälleen vapaaehtoistoiminnasta. Hyväntekeväisyystyö antaa hyvän mielen ja on erityisen hyödyllistä sinkuille. Se oikea saattaa löytyä nimenomaan näistä ympyröistä. Pysy avoimena, pidä hauskaa ja nauti. Et välttämättä kaipaa pitkää suhdetta mutta se mitä tuleman pitää kohottaa varmasti itsetuntoasi. Aikainen lintu saa madon, joten mene reippaasti ja hyvissä ajoin kaikkiin uusiin paikkoihin ja tilaisuuksiin, joihin kutsutaan.

Elokuu

Tässä kuussa keskustelut ovat tärkeässä asemassa. Kesä pyörähtää käyntiin romantiikan ja vilkkaan seuraelämän merkeissä. Jos salaat jotakin kumppaniltasi, varaudu siihen, että paljastut. Ilmassa on edistyksen makua.  Pitkäaikaiset kumppanit syventävät suhdettaan tai hankkivat perheenlisäystä.  Molempia tapahtumia sopii juhlistaa oikealla hetkellä. Sattumanvarainen tapaaminen ihailijasi kanssa voi johtaa syvempiin seuraamuksiin. Kuun puolivälissä sinua hemmotellaan erilaisilla houkutuksilla. Eksoottisena pitämäsi henkilö koskettaa sekä sydäntäsi että mieltäsi. Jos haluat tietää enemmän kumppanisi tarpeista, aloita puhumalla siitä, mistä itse nautit seksissä. 

Parhaat kumppanit

Kauris, härkä ja neitsyt

Kuumat deittailukaverit

Kalat ja kauris

Katso kaikkien horoskooppimerkkien kesän rakkaushoroskoopit!

Lue myös:

Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan
Lue millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Vastakkaiset horoskooppimerkit – vetovoimaa ja tahtojen taistoa

Horoskoopit: Cassandra Nye
Suomentanut: Suvi Ruotsi

Kuva: Colourbox

X