Horoskooppimerkit

Nokkela, hellä, intohimoinen... Nämä ovat horoskooppimerkkien hurmaavimmat puolet

Kaksoset hurmaa seurueen kuin seurueen huumorintajullaan, jousimies aitoudellaan. Kalat puolestaan jaksaa hoivata heikkoja ja kuunnella ystäviensä murheita. Mikä on sinun horoskooppimerkkisi upein piirre, joka lumoaa muut?

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Kaksoset hurmaa seurueen kuin seurueen huumorintajullaan, jousimies aitoudellaan. Kalat puolestaan jaksaa hoivata heikkoja ja kuunnella ystäviensä murheita. Mikä on sinun horoskooppimerkkisi upein piirre, joka lumoaa muut?

Oinas (21.3.20.4.) on ikuinen optimisti

Oinasta iloisempaa ja valoisampaa horoskooppimerkkiä saa hakea. Hänellä on poikkeuksellinen kyky nähdä mahdollisuudet vaikeuksissa ja suhtautua niihin kiinnostavina haasteina. Elämä saa koetella oinasta todella kovalla kädellä ennen kuin hän masentuu.

Parasta oinaan positiivisuudessa on se, ettei se ole pinnistettyä, vaan inspiroivaa. Oinaan energisyys on luonnollista, eikä hän vaikuta teennäiseltä. Hän uskaltaa olla myös pahalla tuulella, ja etenkin muiden vitkastelu turhauttaa häntä.

Projektien hidastuminen ei kuitenkaan lannista oinasta. Hän jaksaa tsempata ja hauskuuttaa sekä itseään että muita, vaikka ärräpäät lentelisivätkin välillä.

Härkä (21.4.20.5.) puskee vaikeuksien läpi

Härkäeläin kuvaa tämän horoskooppimerkin luonnetta loistavasti. Härkä jaksaa vetää perässään raskasta taakkaa, ja myös härkäpersoona puskee elämässä eteenpäin vaikeuksista huolimatta. Jos härkä uupuu, hän lepää, mutta yrittää uudelleen heti latauduttuaan.

Härässä on myös laiska puoli, mutta parhaimmillaan se toimii sinnikkyyden polttoaineena. Härkä tietää, että väsyneenä ja pahantuulisena on turha tehdä töitä. Hän malttaa pitää taukoja ja suunnittelee niiden aikana uusia toimintatapoja.

Härkä on kärsivällinen myös muita kohtaan. Hän kestää puolisonsa ja lastensa kiukuttelua, ja ollessaan esimiesasemassa hän on pitkäpinnainen pomo.

Kaksoset (21.5.21.6.) on välkky vitsiniekka

Kaksoset on sosiaalinen, verbaalinen ja älykäs persoona. Kyky viihdyttää muita onkin hänen hurmaavin ominaisuutensa. Kaksoset sulattaa jään kankeissa tilanteissa, sillä hän keksii aina jotain nokkelaa sanottavaa.

Kaksoset on erittäin joustava ja muuntautumiskykyinen. Hän osaa hyödyntää näitä luonteenpiirteitä myös huumorissaan. Tilanteesta ja seurasta riippuen hän viljelee joko älykästä brittihuumoria tai pikkutuhmia letkautuksia. Tärkeintä on se, että seurue viihtyy.

Kaksosia syytetään joskus pinnalliseksi merkiksi, vaikka kepeytensä alla hän on avarakatseinen ja viisas ihminen. Kaksoset ei kuitenkaan saarnaa. Hän ottaa epäkohtiin kantaa mieluummin ironisella huumorilla ja yrittää yhdistää erilaiset ihmiset naurun avulla.

Rapu (22.6.22.7.) hemmottelee rakkaitaan hellyydellä

Rapu on erittäin tunteellinen ja uskollinen horoskooppimerkki. Hänen ihanin piirteensä on hänen kykynsä osoittaa rakkautensa. Rapu tekee kaikkensa, jotta hänen läheisillään olisi hyvä olla. Passaaminen ei ärsytä häntä, sillä hän saa voimaa nähdessään, että muut nauttivat.

Rapu paijaa ja hellii rakkaitaan estoitta. Hän osoittaa kiintymyksensä myös teoilla, etenkin kokkaamalla ja ostamalla lahjoja. Hän huolehtii siitä, että päivänsankarin juhlapöytä notkuu herkkuja, ja hän metsästää täydellistä lahjaa ympäri vuoden netistä ja huutokaupoista.

Vaikka rapu viihtyy kotona, hänen lentävä mielikuvituksensa tekee arjesta kiinnostavaa. Ravun kekseliäisyys ja rakastavuus saakin kumppanin sitoutumaan häneen erittäin syvästi.

Leijona (23.7.22.8.) puolustaa läheisiään pelottomasti

Säkenöivään leijonaan liitetään usein sanat itsekkyys ja hedonismi. Viidakon valtias rakastaa huomiota ja hemmottelua, mutta hän on kaukana kylmästä narsistista. Leijonan upein piirre on hänen lojaaliutensa perhettään, ystäviään ja kollegoitaan kohtaan.

Leijona ei koskaan unohda, jos häntä autetaan. Hän palkitsee auttajansa ruhtinaallisesti ja on aina valmis vastapalveluksiin. Leijona muistaa hyvät teot vielä vuosien päästä, ja hänen lähipiirinsä ulottuu niin naapurustoon kuin lempikahvilan myyjään.

Leijona ei siedä valehtelua ja panettelua. Jos hänelle tärkeistä ihmisistä puhutaan pahaa, hän katkaisee juoruilun heti, vaikka hänet suljettaisiin joukon ulkopuolelle.

Neitsyen (23.8.22.9.) ratkoo isot ja pienet pulmat

Neitsyen luonne on ihanteellinen yhdistelmä älyä ja käytännöllisyyttä. Hän on kätevä käsistään, tarkka, hyvämuistinen ja nokkela. Neitsyt on arkielämän MacGyver, joka auttaa ystäviään niin veroilmoituksen tekemisessä kuin talon maalaamisessa.

Neitsyen kyky pelastaa tilanne kuin tilanne ilmastointeipillä ja nippusiteellä lähentelee neroutta. Hän on suosittua seuraa matkoilla, sillä hän ei koskaan unohda pahoinvointilääkkeitä tai hukkaa puhelintaan. Hän on myös erittäin epäitsekäs ja tekee kaikkensa auttaakseen muita.

Vaikka neitsyt pelastaa läheisensä pulasta vähän väliä, hän ei rehentele teoillaan. Ystävien on muistettava hemmotella neitsyttä, sillä epäitsekkyys voi uuvuttaa hänet vaivihkaa.

Vaaka (23.9.22.10.) on sopuisa sillanrakentaja

Vaaka on tähtiradan tasapainottaja, joka luo kaikkialle harmoniaa. Rauhallisuus ja ymmärtäväisyys ovat hänen luonteensa hurmaavimpia puolia. Tämä diplomaatti rauhoittaa riidat ja tutustuttaa toisiinsa ihmiset, jotka eivät suostuisi normaalisti puhumaan toisilleen.

Vaaka pärjää hyvin vanhempana ja esimiestyössä, sillä hän pystyy asettumaan kuohuttavien tunteiden yläpuolelle. Vaaka ei kiukuttele tai syyttele, vaan vetää syvään henkeä. Hän selvittää rauhallisesti, mitä on tapahtunut eikä heittäydy tunteiden vietäväksi.

Vaikka vaaka on rauhallinen, hän ei ole kylmä. Sosiaalinen lahjakkuus tekee hänestä myös melkoisen flirttailijan, ja hän jaksaa liehitellä kumppaniaan vielä vuosien jälkeen.

Skorpioni (23.10.22.11.) inspiroi intohimoisuudellaan

Skorpioni on äärimmäisten tunteiden ihminen. Hän rakastaa, vihaa ja kaipaa syvästi, eivätkä aika tai välimatka laimenna hänen tunteitaan. Skorpionin paras puoli onkin hänen uskalluksensa heittäytyä elämään suurella intohimolla.

Skorpioni osoittaa muille, että maailma on täynnä ihmeellisiä asioita, joiden puolesta kannattaa taistella. Hänellä on vahvat mielipiteet niin politiikasta kuin oikeasta kahvilaadusta. Kun skorpioni tekee jotain, hän tekee sen tosissaan eikä jätä asioita puolitiehen.

Tämän tulisielun intohimoisuus innoittaa myös hänen läheisiään. Skorpioni suhtautuu heidän unelmiinsa vakavasti, eikä haukottele, kun nämä puhuvat haaveistaan tai ongelmistaan.

Jousimies (23.11.22.12.) on rehellinen luonnonlapsi

Jousimies on suorasuu, jonka rehellisyys voi tuntua joskus tahdittomalta. Hurmaavimmillaan jousimies on kuitenkin luonnonlapsi, joka on sataprosenttisesti oma itsensä. Hän näyttää tunteensa estottomasti eikä jähmety auktoriteettien edessä.

Jousimiehen vilpitön suoruus riisuu myös muiden naamiot. Hänen mahtavin luonteenpiirteensä on kyky saada muut avautumaan. Maineestaan tarkat ja takakireät ihmiset hekottavat hänen seurassaan ja kertovat hyvinkin henkilökohtaisista asioistaan.

Jousimiehen suoruutta tarvitaan myös ongelmatilanteissa. Hän uskaltaa puhua epäkohdista, eikä hän yritä ratkoa vaikeuksia valehtelemalla tai syyttelemällä muita.

Kauris (22.1219.1.) pelaa reilua peliä

Ahkera ja kunnianhimoinen kauris pyrkii täydellisyyteen. Hän haluaa onnistua, mutta menestyy kovalla työllä, ei juonittelemalla tai hyväksikäyttämällä muita. Hänen upein luonteenpiirteensä on taito pelata reilua peliä tiukoissakin tilanteissa.

Kauris on ahkera ja hänellä on korkea moraali. Hän opettaa samoja arvoja lapsilleen ja läheisilleen. Suhde kauriin kanssa saa monet pahat pojat ja tytöt ryhdistäytymään. Kauris tietää, että valheilla on lyhyet jäljet, eikä hän hyväksy hämäräpuuhia myöskään muilta.

Vaikka kauris janoaa menestystä, hän antaa muille tunnustusta. Hän muistaa mainita kiitospuheissaan esikuvansa ja tukijoukkonsa, joita ilman hän ei olisi onnistunut.

Vesimies (20.1.19.2.) uskaltaa olla persoonallinen

Vesimies on luova, itsenäinen ja omaperäinen. Tämän horoskooppimerkin hienoin luonteenpiirre on rohkeus olla oma itsensä ja kyseenalaistaa normit. Vesimies ei tavoittele muiden suosiota. Hän on mieluummin omaa tietään kulkeva kapinallinen, joka koettelee sääntöjä.

Vesimies uskaltaa pukeutua näyttävästi ja elää omanlaistaan arkea. Kun häntä kritisoidaan oudoksi, hän ei käy äänekkääseen vastahyökkäykseen. Päinvastoin, hän pysyy tyynenä ja virnistelee, sillä hän tietää sen ärsyttävän arvostelijoita.

Vesimiehellä on rohkeutta puolustaa myös muita. Hän ystävystyy hyljeksittyjen kanssa ja opettaa samaa pelottomuutta ja suvaitsevaisuutta lapsilleen ja läheisilleen.

Kalat (20.2.20.3.) jaksaa hoivata ja kannustaa

Kaloilla on vahva hoivavietti, joka ohjaa hänet usein hoito- tai terapiatyöhön. Kalat pystyy työntämään omat mielihakunsa taka-alalle, kun joku tarvitsee häntä. Hänen empatiavarastonsa on ehtymätön, ja se herättää muissa kunnioitusta.

Kalat uskoo, että jokainen ansaitsee toisen mahdollisuuden. Hän jaksaa valaa itseluottamusta ihmisiin, jotka ovat mokailleet rankasti. Joskus kaloja tosin huijataan, mutta hän uskoo, että pettymykset kasvattavat häntä.

Kaloilla on lentävä mielikuvitus ja taiteilijan sielu. Hän osaa tartuttaa luovuutensa ja intonsa myös muihin.  Hän voi kannustaa ihmiset uskomattomiin suorituksiin pelkkien mielikuvaharjoitusten voimalla.

Lähteet: Gane Shane SpeaksZodiacfire

Lue myös:

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – tällainen olet pahimmillasi

Henkisen kasvun horoskooppi – näin kehität luonnettasi horoskooppimerkkisi mukaan

Horoskooppimerkkien piilevät kyvyt – asuuko sisälläsi taiteilija, psykologi vai mestarikokki

Numerologia – elämänpolun numero paljastaa luonteesi ja elämäntehtäväsi

X