Onko hän kiinnostunut? Näin eri horoskooppimerkit ilmaisevat ihastuksensa ja halunsa sitoutua
Vitsikäs jousimies ilmaisee sitoutumishalunsa suunnittelemalla yhteisiä tekemisiä lähitulevaisuuteen.
Horoskooppimerkit

Onko hän kiinnostunut? Tavat, joilla eri horoskooppimerkit ilmaisevat ihastuksensa ja halunsa sitoutua

Oletko epävarma siitä, haluaako ihastuksesi kohde tapailla sinua tosissaan vai viettää vain kevyesti aikaa kanssasi? Lue, miten eri horoskooppimerkit ilmaisevat romanttisen kiinnostuksensa ja sitoutumishalunsa.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: iStock

Jos oinas haluaa sitoutua kanssasi, voit päätellä sen hänen sanoistaan. Sen sijaan jos leijona on tosissaan suhteenne kanssa, hän ilmaisee asian varsin konkreettisesti haluamalla, että jätät tavaroitasi hänen luokseen.

Näin eri horoskooppimerkit viestivät ihastuksestaan ja halustaan sitoutua vakavaan suhteeseen:

Oinas (20.3.–19.4.) ilmaisee kasvavan kiintymyksensä sanoin

Jos olet saanut oinaan pään sekaisin rakkaudesta, hän ei osaa olla kertomatta sitä sinulle ääneen. Luultavasti hän kertoo sinulle jo ensimmäisten tapaamistenne jälkeen, että hän on häkeltynyt sinusta eikä osaa edes sanoin kuvailla tunteitaan. Pian sen jälkeen hän kertoo, miten paljon inspiroit häntä. Kun oinas lopulta lausuu rakastavansa sinua, voit olla varma, että hän on tosissaan suhteenne kanssa.

Härkä (20.4.–20.5.) alkaa suunnitella yhteistä matkaa

Härkä on antelias merkki, joka panostaa romanttisiin yllätyksiin. Jos härkä on sinusta kiinnostunut, klassiset lahjat, kuten kukat, korut ja samppanja tulevat sinulle luultavasti hyvin pian tutuiksi. Ne eivät kuitenkaan vielä viesti siitä, että härkä on tosissaan kanssasi. Sen sijaan sitten, kun härkä alkaa suunnitella yhteistä matkaa kanssasi, tiedät hänen haluavan jotain vakavampaa.

Kaksoset (21.5.–20.6.) avautuu omasta elämästään

Kaksosten tunteita voi olla vaikea tulkita tapailun alkuvaiheessa, sillä tietty varautuneisuus kuuluu kaksosten perusluonteeseen. Tästä varautuneisuudesta irti päästäminen on kuitenkin lopulta se asia, joka paljastaa kaksosen syvimmät tunteet. Jos kaksonen haluaa sitoutua sinuun ja viedä suhteenne uudelle tasolle, hän alkaa hiljalleen avautua omasta elämästään ja kertoa itsestään enemmän ja enemmän.

Rapu (21.6.–22.7.) alkaa puhua sinun ja minun sijaan meistä

Ennen kuin herkkä rapu uskaltaa antaa sydämensä sinulle, hänen täytyy tuntea olonsa turvalliseksi kanssasi. Älä siis odota liikaa liian äkkiä. Ensimmäisiä merkkejä ravun lämpimistä tunteista on huolehtiminen. Hän kyselee vointiasi ja tekee mielellään asioita puolestasi. Kun rapu alkaa puhua teistä kahdesta sinun ja minun sijaan meinä, voit olla varma, että hän haluaa sitoutua kanssasi.

Leijona (23.7.–22.8.) kehottaa sinua jättämään tavaroita luokseen

Kun alat tapailla leijonaa, kuulet luultavasti runsaasti ylisanoja, nautit julkisista hellyydenosoituksista ja kuninkaallisesta kohtelusta. Tästä ei voi kuitenkaan vielä päätellä leijonan sitoutumishaluja. Jos leijona ei halua sitoutua, hän päästää sinut kotiinsa vain käymään. Jos taas leijona haluaa suhteestanne vakavamman, hän lainaa sinulle paitaansa yöksi ja kehottaa sinua jättämään tavaroitasi, kuten hammasharjan, luokseen.

Neitsyt (23.8.–22.9.) pitää jatkuvasti yhteyttä

Neitsyt syttyy rakkaudelle hitaasti, joten anna suhteellenne aikaa kasvaa täyteen kukoistukseensa. Ensimmäisiä merkkejä neitsyen kiinnostuksesta on se, että hän jaksaa kuunnella sinua herkeämättä pitkiä aikoja. Kun neitsyt on varma tunteistaan ja haluaa sitoutua sinuun, hän osoittaa sen tiiviillä yhteydenpidolla. Hän soittelee ja lähettelee sinulle tekstiviestejä tiuhaan niinä hetkinä, kun olette erillänne.

Vaaka (23.9.–22.10.) on valmis tinkimään omasta ajastaan

Romanttinen vaaka ei kätke tunteitaan. Rakkaus suorastaan huutaa jokaisesta hänen katseestaan ja eleestään. Vaikka vaaka olisi hulluna sinuun, hän kuitenkin tarvitsee erityisesti suhteen alussa runsaasti omaa aikaa ladatakseen akkujaan. Kun vaaka on kykenevä ja halukas vähentämään yksin viettämäänsä aikaa viettääkseen aikaa kanssasi, tiedät, että hän haluaa tosissaan sitoutua sinuun.

Skorpioni (23.10.–21.11.) alkaa keskittyä kiihkon sijaan sinuun

Suhde intohimoisen skorpionin kanssa on täynnä kiihkoa ja hekumaa. Tämä on varma merkki siitä, että hän on kiinnostunut sinusta. Sitoutumishalusta kielii kuitenkin kiihkoa enemmän se, että skorpioni haluaa kanssasi myös pelkkää läheisyyttä ja haluaa toisinaan vain nukkua kanssasi. Lisäksi sitoutumishalusta kertoo, että hän on valmis tekemään kompromisseja.

Jousimies (22.11.–20.12.) suunnittelee yhteisiä menoja

Vitsikäs ja flirttaileva jousimies saattaa vaikuttaa ihmiseltä, joka ei ole halukas sitoutumaan. Onkin totta, että vapautta arvostavan jousimiehen suusta ei kannata odottaa oitis naimisiinmeno- ja vauvahaaveita. Sen sijaan jo yhteisten menojen suunnitteleminen lähitulevaisuuteen viestii sitoutumishalusta. Jousimies ei suunnittele edes lähitulevaisuutta kenen tahansa kanssa.

Kauris (21.12.–19.1.) esittelee sinut ystävilleen ja perheelleen

Kauris on hyvin perinteinen rakkauselämältään. Hän ei ole kiinnostunut kevyistä suhteista, vaan etsii alitajuisesti aina vakavaa suhdetta. Suhteen alussa kauriin kiinnostuksesta kertoo hänen joustavuutensa. Kauris on valmis hyppäämään epämukavuusalueelleen sinun takiasi. Kun kauris esittelee sinut ystävilleen ja perheelleen, ei kyseltävää enää ole: hän haluaa kanssasi vakavan suhteen.

Vesimies (20.1.–18.2.) paljastaa todellisen minänsä

Vesimies etsii kumppanikseen parasta ystäväänsä. Siksi ei kannata pelästyä, jos suhteesi vesimiehen kanssa on varsinkin aluksi hyvin kaverillinen. Kun vesimies alkaa hassutella seurassasi ja vilautella sinulle sellaisia puolia luonteestaan, jota et kenties aluksi olisi uskonut hänestä löytyvän, tiedät hänen tunteidensa sinua kohtaan syventyneen haluksi sitoutua.

Kalat (19.2.–19.3.) haluaa täyttää tarpeesi ja toiveesi

Kun kalat ihastuu, hän ei näe ketään muita kuin sinut. Hän rakastaa halailla sinua ja on seurassasi yhtä hymyä. Kun kalat alkaa tehdä hyväksesi asioita ja osoittaa suorastaan ylitsepursuavaa empatiaa keskustellessanne, on selvää, että hän haluaa viedä suhteenne vakavammalle tasolle. Kun kalat yksi kaunis päivä ylpeänä esittelee sinut nais- tai miesystävänään, ei asiassa ole enää mitään epäselvää.

Lähteet: Keen, Thought Catalog, Your Tango

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Rakkaushoroskooppi – näistä merkeistä tiedät, että olet löytänyt itsellesi Sen Oikean

Seksihoroskooppi – lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

X