Horoskooppimerkit

Rakkaushoroskooppi – näistä merkeistä tiedät, että olet löytänyt itsellesi Sen Oikean

Kauriin monivivahteista huumorintajua eivät kaikki tajua, vesimies ei päästä ketä tahansa lähelleen ja leijona taas kaipaa ihmistä, joka pitää hänellä jalat maassa. Lue, mistä sinä tiedät löytäneesi Sen Oikean.
Teksti: Anniina Nirhamo Kuvat: iStock

Kauris 21.12.–19.1.

Kun hän tajuaa sinua ilman että sinun tarvitsee selittää, tiedät löytäneesi sen oikean. Sen sijaan että sinun täytyisi kestää mielivaltaisia deittailusääntöjä tai vihaamiasi ihmissuhdepelejä, olette samalla aaltopituudella. Hän menee suoraan asiaan. Hän saa sinun optimistisen puolesi esiin sekä ymmärtää ja arvostaa monivivahteista huumoriasi, jota suurin osa ihmisistä ei tajua.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tiedät löytäneesi sen oikean, kun olet häneen niin valtavan ihastunut ja tunnet hänen niin suurta vetoa, että vaistosi ei enää käske sinua olemaan etäinen ja vaikeasti tavoiteltava. Tavallisesti et päästä deittaillessa ketään kovin lähelle, koska siten tunnet olosi turvalliseksi. Haluat yleensä pitää asiat kontrollissa, mutta hän saa sinut käyttäytymään tavalla, jolla et ole koskaan ennen toiminut. Hänen kanssaan keskustellessasi olet avoimempi, haavoittuvampi ja teeskentelemättömämpi. Hän saa sinulle hyvän ja turvallisen olon.

Kalat 19.2.–19.3.

Kun hän saa sinut tuntemaan itsesi aktiivisemmaksi, innostuneemmaksi ja eläväisemmäksi kuin koskaan, tiedät löytäneesi sen oikean. Sinulla on aina ollut vilkas mielikuvitus ja paljon ideoita, mutta tähän mennessä et ole saanut tarpeeksi tukea tavoitellaksesi noita unelmia. Hänestä olet viimeinkin löytänyt jonkun, joka rohkaisee sinua ja johon voit luottaa. Olet löytänyt ihmisen, joka uskoo että olet vahva ja kykenevä.

Oinas 20.3.–19.4.

Tiedät, että olet löytänyt sen oikean, kun viimeinkin tapaat ihmisen, johon et pelkää rakastua ja joka saa sinut haluamaan parisuhdetta. Aiemmissa ihmissuhteissasi sinua on vaimennettu, pidätelty ja tukahdutettu. Hänen kanssaan haluat toitottaa rakkauttanne kaikille, sillä olet vapaa olemaan oma itsesi. Viimein tunnet, että olet sellaisen ihmisen kanssa, joka haluaa mennä kanssasi eteenpäin sen sijaan että pitelisi sinua paikoillaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Kun et enää joudu epävarmuuden ja mustasukkaisuuden tunteiden valtaamaksi, vaan pystyt nauttimaan siitä, että hän on läsnä elämässäsi, olet löytänyt sen oikean. Menneissä ihmissuhteissasi sinulla on ollut ongelmia luottamuksen kanssa, mutta hänen kanssaan tunnet olosi ainoastaan rauhalliseksi, varmaksi, tyyneksi ja onnelliseksi. Et ole huolissasi siitä, kenelle hän tekstailee tai ovatko hänen tunteensa yhtä vahvoja kuin sinun. Hän tekee kaikkensa saadakseen sinut tuntemaan olosi turvalliseksi ja rakastetuksi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tiedät löytäneesi sen oikean, kun voit olla oma itsesi. Koko elämäsi tähän asti olet tuntenut, että sinun täytyy esittää ihmisille hieman jotain muuta kuin olet. Rakastat energistä ja eläväistä puoltasi, jonka suurin osa ihmisistä sinusta tuntee. Olet kuitenkin uupunut siihen, ettet uskalla näyttää kenellekään huonoja hetkiäsi, epävarmuuksiasi ja riittämättömyyden tunteitasi. Tiedät, että olet löytänyt sen oikean, kun hän viimeinkin rakastaa inhimillistä, heikkoa ja haavoittuvaa puoltasi yhtä paljon kuin vahvaa ja sosiaalista puoltasi.

Rapu 21.6.–22.7.

Kun hän arvostaa perhettä, lojaaliutta ja ihmissuhteita yhtä paljon kuin sinä, tiedät löytäneesi sen oikean. Se ei tarkoita, että hänellä olisi täydellinen ja ihmeellinen perhe – ainoastaan sitä, että hän välittää läheistensä tunteista, hyvinvoinnista ja onnellisuudesta yhtä paljon kuin sinä. Sinusta tuntuu, että hän ymmärtää sinua paremmin kuin kukaan muu, ja olet vihdoin tavannut ihmisen, joka kohtelee sinua yhtä myötätuntoisesti kuin itsekin kohtelet muita.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet lämmin ja rakastava ihminen, mutta koska olet myös aina ollut luova ja menestyvä, et ole juuri joutunut kohtaamaan torjuntaa. Joten kun tapaat ihmisen, joka saa sinut kerrankin luopumaan kontrollistasi, tiedät olevasi oikeassa ihmissuhteessa. Hän tukee sinua ja saa sinut tuntemaan itsesi rakastetuksi ja onnelliseksi, mutta ei koskaan anna sinun tulla omahyväiseksi – se on yhdistelmä, jota tarvitset.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tiedät löytäneesi sen oikean, kun parisuhteesi tuo sinulle enemmän iloa ja riemua kuin ahdistusta ja stressiä. Olet krooninen ylianalysoija, ja sinulla on aina ollut ihmissuhteissasi ongelmia itsekriittisyyden ja itse-epäilysten kanssa. Kun hän auttaa sinua pääsemään pois oman pääsi sisältä, näkee kaikki mahtavat asiat sinussa, tekee sinut onnelliseksi ja ymmärtää sinua, tiedät että hän on sinulle se oikea.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kiitos luontaisen viehätysvoimasi, olet tottunut tekemään mitä haluat. Joten kun tapaat ihmisen, joka rakastaa sinua sinuna itsenäsi, mutta myös saa sinut tulemaan vastaan sen sijaan, että antaisi sinulle aina kaiken mitä haluat, olet löytänyt sen oikean tasapainoisen ihmissuhteen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet löytänyt sen oikean, kun sinusta tuntuu että muurisi on murrettu. Vaikka olet äärettömän tunteellinen ja puoleensavetävä, sinulla on tapana olla myös salamyhkäinen ja pitää monet asiat elämässäsi vain itselläsi. Annat ihmisten nähdä vain sen, minkä haluat heidän näkevän. Kun tapaat ihmisen, jolle uskallat näyttää kaikki puolesi, rakastat häntä tulisemmin ja onnellisemmin kuin ketään aiemmin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tiedät löytäneesi sen oikean, kun voit olla hänen edessään aito ja monimutkainen oma itsesi. Sinulla on tapana ottaa positiivinen asenne eikä tarkoita että olisit epärehellinen tai epäaito, mutta kun sinut tunnetaan iloisena ja eläväisenä ihmisenä, syntyy paineita olla sellainen aina. Sen oikean ihmisen kanssa voit vihdoin olla vapaasti haavoittuvainen, ajoittain myös alakuloinen ja kompleksinen. Voit olla vapaasti inhimillinen, kolmiulotteinen ihminen.

Lähteet: Thought Catalog

Lue myös:

Suomalainen rakkaushoroskooppi: oletko vakaata suhdetta kaipaava karhu vai intohimoinen villisika?

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus

Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella

X