Horoskooppimerkit

Kesä 2020 – rakkaushoroskooppi: vesimies (20.1.–18.2.)

Tänä kesänä vesimies löytää jälleen kaipaamansa riemun elämään. Vesimiehen teemoja rakkauden kesään 2020 ovatkin innostuneisuus, luovuus sekä kiireettömyys.
Teksti: Kirsi Halla-Seppälä Kuvat: MVPhotos

Kesäkuussa on sinua innostava ja eteenpäin työntävä tunnelma.

Olet aloittamassa uutta elämänvaihetta. Perustan rakentaminen uudelle pohjalle voi olla työlästä, mutta samalla todella palkitsevaa.

Heinäkuu tuo kaivattua helpotusta arkeen, ja löydät taas pitkästä aikaa kadoksissa olleen luovan hulluuden ja elämänilon, joka on ominta itseäsi, mutta pääsee aina toisinaan unohtumaan arjen vaatimusten alla.

Mitä väljempänä pystyt pitämään kesän aikataulusi, sen parempi. Ei haittaa, vaikka kaikki kesän perinteiset sosiaaliset riennot olisikin peruttu tai jäisit niistä suosiolla syrjään.

Sosiaalinen paine ja pyrkimys olla pahoittamatta kenenkään mieltä sillä, ettet halua olla mukana yhteisissä tilaisuuksissa, on kuormittanut sinua jo vuosikausia paljon enemmän kuin olet ehkä ymmärtänytkään.

Rakkauselämä

Nyt on aika olla itsekäs ja karsia kalenterista kaikki sellainen pois, mikä ei oikeasti saa sinua hihkumaan innosta.

Elokuun ensimmäinen viikko on parasta varata rakkauden vaalimiseen parisuhteessasi tai uusien potentiaalisten kumppaniehdokkaiden kohtaamiseen.

Lue myös, mitä Annan rakkaushoroskooppi 2020 ennustaa muille horoskooppimerkeille!

X