Ruokahoroskooppi: millä ruoalla sinun kannattaa herkutella heinäkuussa horoskooppisi mukaan?
Leijonan kannattaa kokeilla heinäkuussa grilliribsejä.
Horoskooppimerkit

Ruokahoroskooppi: tätä reseptiä sinun kannattaa ehdottomasti testata tänä kesänä horoskooppisi mukaan!

Mikä resepti sopii sinun horoskooppimerkillesi keskellä Suomen suvea? Raparperikakku, grillattu broileri vai kenties kesäkurpitsapasta? Lue horoskoopista, mikä ruoka inspiroi tähtimerkkiäsi tänä kesänä.
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: iStock ja Otavamedia

Mietitkö, mitä sitä tekisi tänään ruoaksi? Katso hauskat herkkuvinkit horoskooppisi mukaan!

Vesimies (20.1.–19.2.)

Vesimies on luova persoona, joka katsoo maailmaa eri näkökulmasta kuin muut. Jos tähtimerkkisi on vesimies, kokeile klassikkoherkkua uudella twistillä: köyhiä ritareita grillissä!

Kalat (20.2.–20.3.)

Kalat ovat luonteeltaan tunteellisia, herkkiä ja usein hieman ujoja. Jos olet kalat, voit paeta keittiöön tekemään herkullista sitruuna-rucolapastaa, joka on täydellinen lohturuoka ja jolla teet vaikutuksen myös päivällisseuraasi.

Oinas (21.3.–19.4.)

Oinas, etsitkö yhtä uskaliasta ja tulista illallista kuin tähtimerkkisi?. Kokeile grillattuja broilerinsiipiä mausteisella harissatahnalla.

Härkä (20.4.–20.5.)

Kaura-vadelmajäätelön tekeminen vaatii hieman malttia, mutta onneksi härkä on luonteeltaan sitkeä ja kärsivällinen. Lopulta odotus varmasti palkitaan.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Kaksoset ovat nopeita käänteissään. Jos et osaa päättää, haluisitko syödä mieluummin mausteista vai makeaa ruokaa, kokeile grillattuja hapanimelä-brolerinuijia.

Rapu (21.6.–22.7.)

Ravun kovan kuoren alla on herkkä, huolehtivainen ja suojeleva luonne. Hemmottele sekä itseäsi että läheisiäsi ja leivo suussasulava raparperi-mascarponekakku.

Leijona (23.7.–22.8.)

Kuten leijona, myös kiinalaistyyppiset grilliribsit varastavat huomion ruokapöydässä. Varaudu saamaan kehuja ja kohteliaisuuksia.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Neitsyt on tunnettu tarkkuudestaan, tehokkuudestaan ja organisointikyvystään. Valmista suuri annos linssi-daalia, jota voi syödä yhtenä päivänä riisin kanssa ja toisena esimerkiksi tortillojen täytteenä.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Vaaka pitää ihmisten seurasta ja osaa nauttia elämästä. Kutsu ystäväsi kylään ja valmista tervetulojuomiksi raikkaat melonimocktailit.

Scorpioni (24.10.–22.11.)

Skorpioni on uudistushaluinen persoona. Valmista grilliruokien lisukkeeksi perinteisen coleslawin sijaan kaalisalaattia, jossa on vaikutteita korealaisesta kimchistä.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jousimies kuuntelee tunteitaan ja luottaa omiin ideoihinsa. Munakasta syödään tavallisesti aamuisin ja brunssilla, mutta voit mainiosti valmistaa sitä myös illalliseksi.

Kauris (22.12.–19.1.)

Kauris on käytännöllinen persoona. Jos olet tähtimerkiltäsi kauris, valmista kesäkurpitsasta edullista ja herkullista raakapastaa.

Lähde: The Kitchn 

X