Horoskooppimerkkien seksuaalisuus
Härälle seksi on suorastaan pyhä kokemus, jossa hän ei halua hosua.
Horoskooppimerkit

Horoskooppimerkkien seksuaalisuus: nämä tähtimerkit ovat parhaita rakastajia

Tähtikartalla on viisi poikkeuksellisen seksuaalista horoskooppimerkkiä, jotka ovat loistavia rakastajia. Katso, onko oma merkkisi listalla ja lue vinkit siihen, miten kaikki merkit voivat kehittyä rakastajina.
Teksti: Janica Brander Kuvat: iStock

Eläinradalta löytyy viisi poikkeuksellisen seksuaalista horoskooppimerkkiä. Näillä merkeillä on paljon eroottista energiaa, he ovat vapautuneita ja huomioivat kumppaninsa tarpeet.

Listasimme tähtikartan parhaat rakastajat ja kokosimme muille horoskooppimerkeille vinkkejä, joiden avulla heidänkin seksuaalisuutensa puhkeaa kukkaan.

Nämä horoskooppimerkit ovat parhaita rakastajia:

1. Vaaka (23.9.-22.10.) toteuttaa jokaisen toiveesi

Vaaka on eläinradan flirttailevin tähtimerkki. Hän ei kuitenkaan ole tyrkky, vaan huomioiva ja elegantti. Charmikkuus tekee vaa´asta myös loistavan rakastajan.

Vaaka on kommunikoiva kuuntelija, joka tekee kaikkensa miellyttääkseen muita. Hän haluaa toteuttaa kumppaninsa toiveet, eikä hän tyrmää täysin villeimpiäkään ideoita. Vaaka on vapauttava rakastaja, jonka seurassa fantasioitaan ei tarvitse hävetä.

Parasta vaa´assa on hänen herkkyytensä. Hän tarkkailee koko ajan kumppaninsa eleitä ja äännähdyksiä. Hän tietää, koska toinen kaipaa rajuja otteita, koska hellyyttä. Vaaka ei pakota kumppaniaan mihinkään, mikä ei sillä hetkellä tunnu hyvältä.

Opettele viettelyn mestariksi – 5 vinkkiä, joilla piristät arkista parisuhdetta.

2. Oinas (21.3.-20.4.) on tulinen luonnonlapsi

Oinas on paitsi seksuaalinen, myös erittäin energinen horoskooppimerkki. Seksi on sarvipäälle elinehto. Hän purkaa siihen paineitaan ja ammentaa siitä voimaa.

Oinas on valmis seksiin aikaan ja paikkaan katsomatta. Oinas ei tarvitse silkkilakanoita, vaan hän käy puuhiin hississä, autossa tai toimiston pöydällä. Kiinnijäämisen riski ja kiire eivät ahdista, vaan kiihottavat häntä.

Oinas on seksuaalisesti luonnonlapsi. Hän ei häpeile, eikä ihmiskehossa ole hänen silmissään virheitä, joita pitäisi peitellä. Oinaan itsevarmuus voi ujostuttaa arempaa ihmistä, mutta lopulta oinas kaivaa häveliäänkin kuoren alta esille seikkailijan.

Kun seksi tuntuu liian työläältä – 7 terveellistä syytä harrastaa pikaseksiä.

3. Jousimies (23.11.-22.12.) keksii parhaat seksipaikat

Jousimies on seikkailunhaluinen maailmanmatkaaja – myös sängyssä. Tämä valloittaja haluaa kokea mahdollisimman monta seksiseikkailua eksoottisissa paikoissa.

Jos joku tähtimerkki pääsee kymppikerhoon, se on jousimies. Jännittävissä paikoissa ja etenkin ulkona rakastelu kiihottaa häntä. Jousimiehen lempihuvia on puuhastella salaa uimarannalla pyyhkeen alla, kun ympärillä on satoja ihmisiä.

Jousimies on myös yksi fyysisesti vahvimmista horoskooppimerkeistä. Hän jaksaa rakastella pitkään ja taipuu akrobaattisiin asentoihin. Seksi tämän tähtimerkin kanssa onkin kuin värikäs ja jännittävä, jatkuvasti muuttuva kaleidoskoopin kuva.

Seksiä metsässä, veneessä, parvekkeella… näitä tuhmuuksia on pakko kokeilla kesällä!

4. Härkä (21.4.-20.5.) huomioi kaikki aistit

Maamerkki härkä on huippuaistillinen horoskooppimerkki. Hän käyttää seksiin aikaa ja hyödyntää kaikkia aistejaan. Seksi on härälle suorastaan pyhä kokemus, jossa hän ei halua hosua.

Sensuelli härkä on mestari rakentamaan mistä tahansa ympäristöstä eroottisen näyttämön musiikilla, valaistuksella ja tuoksuilla. Härkä on myös herkuttelija. Alkupalat hän nauttii mieluusti kumppaninsa iholta.

Härkä on loistava seksikumppani etenkin niille, jotka kiihottuvat hitaasti. Hän asettaa toisen tarpeet etusijalle eikä laiminlyö esileikkiä. Härkä jaksaa rakastella pitkään, ja seksi käsittää paljon muutakin kuin pelkän yhdynnän.

Hyödynnä viisi aistiasi seksissä.

5. Skorpionin (23.10.-22.11.) seksuaalisuus on eläimellisen villiä

Skorpionia pidetään seksuaalisimpana horoskooppimerkkinä. Hän uppoutuu vähän väliä eläimellisen himokkaisiin fantasioihinsa, vaikka sitä ei usko hänen hillitystä olemuksestaan.

Skorpionin seksuaalisuus on omistautuvaa ja syntistä. Hän on kiinnostunut tämänkin elämän osa-alueen pimeistä puolista: sm-henkisistä leikeistä, dominoinnista, pornosta ja kimppakivasta. Hän on innokas kokeilemaan näitä luotettavan ihmisen kanssa.

Skorpioni on myös jaksava rakastaja. Hän jaksaa rakastella tunteja – siis kirjaimellisesti tunteja. Seksi on kanava, jonka kautta tämä hautoja paljastaa tunteensa; niin rakkauden, hellyyden kuin aggressiot.

Kyllästyttääkö perusseksi? Mitä jos kokeilisit jotain ihan uutta sm-tyyliin.

Näin muut merkit voivat kehittyä rakastajina

Älä lannistu, vaikka oma tai kumppanisi horoskooppimerkki ei olisi top viidessä. Jokaisessa tähtimerkissä on eroottista potentiaalia, se pitää vain houkutella esille. Listasimme vinkit, joiden avulla se onnistuu:

Kaksoset (21.5.-21.6.): Puhu vähemmän, kosketa enemmän

Kaksoset on älykäs, kielellisesti lahjakas tähtimerkki. Nämä piirteet tekevät hänestä vastustamattoman flirttailijan. Se, että hän kyllästyy seksiin nopeasti, voikin olla kumppanille yllätys.

Kaksoset on enemmän älyllinen kuin fyysinen persoona. Hän nauttii viettelystä ja esileikistä, mutta hyvä kirja menee usein seksin edelle. Myös hyperaktiivisuus häiritsee seksiin keskittymistä ja kumppanin huomioimista.

Kaksosten seksielämä muuttuu intensiivisemmäksi, kun hän opettelee rauhoittumaan ja elämään hetkessä. Sulje aivot ja käytä enemmän aistejasi. Hyödynnä huimaa mielikuvitustasi myös seksissä, älä vain makuuhuoneen ulkopuolella.

Hiljaisuuden positiiviset vaikutukset – anna aivojen ja mielen toipua 4 hiljaisuusvinkin avulla.

Rapu (22.6.-22.7.): Heittäydy välillä raisuksi

Rapu on kiinnostuneempi romantiikasta kuin erotiikasta. Hänen on vaikea harrastaa seksiä, jos suhteessa ei ole tunnesidettä. Yhden yön jutut eivät ole häntä varten.

Parhaimmillaan ravun rakkaudennälkä tekee seksistä intiimiä ja unohtumatonta. Se voi kuitenkin ladata seksiin paineita. Joskus on hauskaa rakastella nopeasti, rajusti tai huolettomasti ilman runoilua ja syvällisyyttä.

Yritä suhtautua seksiin hieman kepeämmin. Seksi voi ja saa olla hauskaa, eikä sen tarvitse olla aina täydellistä. Pitkät ja herkät sessiot tuntuvat paremmilta, kun harrastatte välillä myös pikaseksiä tai kokeilette jotain villiä.

Haluatko rajua seksiä? Kokeile näitä asioita, kun olet villillä tuulella.

Leijona (23.7.-22.8.): Opettele huomioimaan kumppanisi

Leijona nauttii seksistä estottomasti ja hän tihkuu viettelevää itsevarmuutta. Hänen seksielämäänsä hankaloittaa vain yksi, mutta sitäkin tärkeämpi seikka.

Leijona nimittäin tuppaa olemaan myös makuuhuoneessa itsekäs. Hän janoaa seksiä, mutta keskittyy ennen kaikkea omaan nautintoonsa. Leijona ei aina huomioi kumppaniaan ja voi tyrmätä tämän toiveet liian jyrkästi.

Leijonasta voi kuitenkin kehittyä mahtava rakastaja. Tämä vaatii seksuaalisen vuorovaikutuksen kehittämistä. Kiinnitä huomiota kumppanisi eleisiin, anna hänen olla välillä ohjaksissa ja opettele nauttimaan nautinnon tuottamisesta.

Ihana esileikki – näin saat enemmän nautintoa seksistä.

Neitsyt (23.8.-22.9.): Älä suorita seksiä

Neitsyellä on taipumusta neurooseihin ja estoihin, jotka pidättelevät hänen villiä puoltaan. Neitsyt haluaa olla täydellinen rakastaja, ja juuri tämä kahlitsee häntä.

Neitsyen mielessä piilee huikeita fantasioita. Häntä kuitenkin pelottaa puhua niistä, saati sitten toteuttaa haaveitaan. Neitsyt pelkää näyttävänsä tai kuulostavansa hölmöltä. Hän jännittää, mitä kumppani ajattelee hänestä ja hänen toiveistaan.

Neitsyen seksielämä parantuu, kun hän vaientaa sisäisen kriitikkonsa ja uskaltaa heittäytyä. Älä ajattele seksiä suorituksena. Kumppanisi ei arvioi, vaan haluaa sinua. Saatat yllättyä iloisesti, kun kerrot hänelle toiveistasi.

Parempaa seksiä, onnellisempaa elämää – Näin vahvistat seksuaalista itseluottamustasi.

Kauris (22.12.-19.1.): Unohda työhuolet makuuhuoneessa

Kauris on urakeskeinen ja stressiherkkä persoona. Kuormittuminen ja väsymys häiritsevät toisinaan hänen ihmissuhteitaan ja seksielämäänsä.

Kun kauris ymmärtää, että seksuaalisuutta pitää vaalia, hänestä kehittyy oivallinen rakastaja. Kauriilla on tapana omistautua täysillä tärkeille asioille. Tämä pätee myös seksiin, kunhan kauris ymmärtää eroottisen elämän tärkeyden.

Jos työstressi alkaa näivettä seksielämää, raivaa sille kalenterista tietoisesti aikaa. Kokeile meditaatiota tai meditatiivista tantraseksiä. Tantra opettaa tietoista hengittämistä ja keskittymistä, jotka tekevät seksistä energisoivaa.

Tantraseksi – 5 tantravinkkiä, jotka takaavat sinulle elämäsi parhaan orgasmin.

Vesimies (20.1.-19.2.): Älä pihtaile tunteitasi

Vesimies on estoton ja kokeilunhaluinen rakastaja. Seksi on vesimiehelle myös henkinen kokemus, joka laajentaa hänen tajuntaansa.

Vesimiehen kumppani voi kuitenkin jäädä vaille tunnekontaktia. Vesimies on itsenäinen horoskooppimerkki, joka ei ole vahvimmillaan romanttisissa tunneilmaisuissa. Seksin jälkeen hän lompsii suihkuun, vaikka toinen kaipaisi hellittelyä.

Saat seksistä enemmän irti, kun näytät tunteesi avoimemmin. Seksuaalinen kemia tarvitsee polttoaineekseen katseita, sanoja ja vihjailevia kosketuksia. Akrobatiaa ei tarvita, kun ilmassa on sähköä ja latausta.

Vinkit rakkausseksiin – näin syvennätte suhdettanne hellyyden avulla.

Kalat (20.2.-20.3.): Uskalla olla itsekkäämpi

Hoivaava ja huomioiva kalat voi sivuuttaa sängyssä omat tarpeensa. Hän kyllästyy seksiin, jos kumppani ei älyä kysyä, mistä kalat nauttii, eikä hän ota asiaa itse puheeksi.

Kyllästyessään kalat passivoituu  ja katselee mieluummin televisiota kuin rakastelee. Kumppanuus on vaarassa muuttua pelkäksi kaveruudeksi, jos kalat laiminlyö erotiikan. Jotta seksielämä piristyisi, hänen pitää olla itsekkäämpi.

Kalat on suloinen ja pehmeä, mutta hänessäkin on dominoiva puolensa. Uskaltaudu paljastamaan tätä piirrettäsi, ja seksi muuttuu monipuolisemmaksi ja sytyttävämmäksi. Älä ainoastaan palvele, vaan pyydä ja näytä, mistä pidät.

Näin pidät rajoistasi kiinni parisuhteessa – terve itsekkyys on tärkeää rakkaudessakin.

X