Horoskoopit

Skorpionin rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Teksti: Anna.fi

Intohimoista skorpionia ei voi voittaa viettelyn taidoissa. Metsästämään keskittyneelle skorpionille on lähes mahdonta sanoa ei. Tämän tähtimerkin edustajan hännälle ei ole syytä astua. Petetyn tai taisteluun haastetun skorpionin myrkkypiikki voi pistää todella kipeästi. Jos et halua kiehuvan kuumaa romanssia, pysy erossa kaikista skorpioneista. Jos taas olet tarpeeksi vahva vastaamaan tuleen samalla mitalla, valmistaudu ihmeelliseen ja unohtumattomaan kokemukseen.

Skorpionin rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Kesäkuu

Tänä kesänä skorpioni voi tuoda paljon iloa ja onnea niin omaan kuin muiden elämään. Olet valmis kohentamaan sekä kotiasi että rakkauselämääsi.  Haluat myös jakaa innostuksesi muiden kanssa. Sinkut ovat valmiit löytämään todellisen sielunkumppaninsa. Etsintä kannattaa kohdistaa paikkoihin, missä lukuisat ihmiset käyvät rentoutumassa ja toipumassa.  Tutustu myös sellaisiin uusiin ihmisiin, joiden kanssa sinulla ei tunnu olevan mitään  yhteistä. Oletko vielä naimisissa? Tänä kesänä saatat vihdoin muuttaa pysyvään kotiin ja perustaa perheen.  Olet hyvin innoittunut ja motivoitunut. Tavoittelet halukkaasti kaikenlaista hauskanpitoa. Venus sivelee kasvoillesi sen tärkeän, puoleensavetävän hehkun, jota on vaikea vastustaa. 

Heinäkuu

Tämä kuukausi kuuluu laajentumispyrkimyksille ja optimismille. Kuka inspiroi sinua eniten? Sinun tarvitsee vain katsoa ympärillesi ja tunnistaa parhaat mahdollisuudet. Joudut tekemään joitakin muutoksia mutta niistä seuraa myös iloa. Virran vietävänä kulkeminen on ok mutta kuun puolivälissä sinun on ryhdistäydyttävä tarmokkaammaksi. Tuotat onnea ja iloa myös perheellesi. Perhe ja ystävät auttavat sinua tutustumaan henkilöön, jota et muuten välttämättä tapaisi. Hän ei ehkä ole suoranaisesti sinun tyyppiäsi mutta älä silti sulje oveasi saman tien. Nyt on hyvä aika huolehtia omasta kunnosta kokonaisvaltaisesti. Tarvitset paljon hyvää energiaa kuuman rakkauselämäsi rientoihin.

Elokuu

Ensivaikutelmat ovat tärkeitä, joten kiinnitä nyt hieman enemmän huomiota omaan ulkoasuusi. Auktoriteetti osoittaa kiinnostusta sinua kohtaan. Kyse voi olla paljon enemmästä kuin pelkästä ylennyksestä. Vakiintuneet saattavat vaihtaa puheenaihetta mutta sinkut haluavat mahdollisti vaihtaa pukua! Nyt on myös aika pitää lippu korkealla ja unohtaa seinäkukkasen rooli. Pariskunnat keskustelevat tulevaisuuden suunnitelmista ja niitä koskevista erimielisyyksistään. Luvassa on läheisyyttä ja syvenevää intohimoa. Kannattaako riskeerata? Kyllä kannattaa. Suhteessa riittänee tarpeeksi vauhtia ja jännitystä, joten rauhalliset kävelyretket maaseudulla saattavat sopia tasapainottamaan skorpionin elokuuta. Kokeile myös opastettuja ryhmäkävelyitä.

Parhaat kumppanit

Rapu, skorpioni ja kalat

Kuumat deittailukaverit

Härkä ja kalat

Katso kaikkien horoskooppimerkkien kesän rakkaushoroskoopit!

Lue myös:

Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan
Lue millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Vastakkaiset horoskooppimerkit – vetovoimaa ja tahtojen taistoa

Horoskoopit: Cassandra Nye
Suomentanut: Suvi Ruotsi

Kuva: Colourbox

X