Horoskooppimerkit

Sylvian joululaulu vai Petteri Punakuono? Horoskooppimerkkisi kertoo, mikä joululaulu ilmentää sinua parhaiten

Tykkäätkö kepeästä joulurallatuksesta vai kyynelen silmäkulmaan tuovasta, koskettavasta joulumusiikista? Horoskooppimerkkisi paljastaa sinulle parhaiten sopivan joululaulun.
13.12.2017 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: iStock

Yhden radiosta pauhaavat dramaattiset sävelet, toisen kotiin suosikkijoululaulu luo kepeän tunnelman. Listasimme, mikä on kunkin horoskooppimerkin joululaulusuosikki.

Oinas (20.3.–19.4.) rallattelee spontaanisti

Joululomalla spontaaniutesi pääsee valloilleen. Tunnelmaasi sopiva kappale on jokaisen tuntema klassikkojoululaulu Petteri Punakuono, jota voit kepeästi rallatella läpi joulun.

Härkä (20.4.–20.5.) keventää tunnelmaa musiikilla

Olet tavallisesti asiallinen ja harkitseva, mutta jouluna otat tavallista rennommin. Reteä Kuuraparta toimii loistavasti tunnelmaa keventävänä kappaleena.

Kaksonen (21.5.–20.6.) hakee rauhaa musiikista

Olet todella vilkas ja menevä, joten toivot joulumusiikin rauhoittavan sinut joulun rauhalliseen ja leppoisaan tunnelmaan. Harras Oi kuusipuu on sinulle täydellisesti sopiva joululaulu.

Rapu (21.6.–22.7.) muistaa jouluna rakkaitaan

Valmistelet joulua huolella rakkaimmillesi. Mariah Careyn jouluhitti All I Want for Christmas Is You on kuin sinun jouluusi sävelletty.

Leijona (23.7.–22.8.) tahtoo säväyttää

Joulusi suosikkikappale on kuin sinä: arvokas ja dramaattinen. Joko arvaat, mikä kappale on kyseessä? Tietenkin Saara Aallonkin levyttämä Walking in the Air.

Neitsyt (23.8.–22.9.) yllättää suosikillaan

Olet tavallisesti hyvin pikkutarkka ja kriittinen. Siksi muiden voi olla vaikea arvata suosikkijoulukappalettasi. Se kun on kepeä jouluralli Kulkuset.

Vaaka (23.9.–22.10.) pitää iloisesta musiikista

Olet joulunakin iloinen ja optimistinen oma itsesi. Et kuitenkaan lähde joulun musiikissa täysin huumorilinjalle, vaan suosikkikappaleesi on rento Jingle Bell Rock.

Skorpioni (23.10.–21.11.) haluaa joululauluunsa sanomaa

Toivot, että joululaulu ei kerro ainoastaan hassunhauskaa tarinaa vaan jonkun syvällisemmän ajatuksen. Siksi Sylvian joululaulu on suosikkisi.

Jousimies (22.11.–20.12.) valitsee tarinallisen kappaleen

Olet hymyileväinen, suora ja avoin seuraihminen. Tarinallinen Kun Joulupukki suukon sai on suosikkijoululaulusi.

Kauris (21.12.–19.1.) luottaa yhteen kuunnelluimmista

Joulu on juhla sinun mieleesi, sillä pidät perinteistä. Suosikkijoululaulusi on yksi maailman soitetuimmista joulukappaleista: Last Christmas.

Vesimies (20.1.–18.2.) ei lämpene radiohiteille

Olet boheemi oman tien kulkija, eivätkä ”kaikkien rakastamat” jouluradiohitit ole sinua varten. Tunnelmallinen Jouluyö, juhlayö sen sijaan vie sinut oitis joulutunnelmiin.

Kala (19.2.–19.3.) suosii liikuttavaa joulumusiikkia

Herkkyytesi ja tunteellisuutesi ovat vahvasti läsnä, kun teet päätöksiä jouluna kuunneltavasta musiikista. Suosikkijoululaulusi on koskettava ja jopa kyynelen silmäkulmaasi tuova Varpunen jouluaamuna.

Lähteet: ArapahoeXtra.com, BuzzFeed, ScholarshipPoints.com, Your Tango

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme