Horoskooppimerkit

Tämä ihmistyyppi on horoskooppimerkillesi erityisen myrkyllinen – lue, kannattaako sinun pysytellä erossa pessimisteistä, mököttäjistä vai tosikoista

Kukaan ei voi olla kaikkien kaveri. Jos joku tietty ihmistyyppi saa sinut aina tuntemaan olosi huonoksi ja lannistetuksi, hänestä kannattaa tietoisesti pysytellä kaukana. Lue, millaisia ihmisiä sinun kannattaa vältellä horoskooppimerkkisi mukaan.
1.5.2018 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: iStock

Oinas (21.3.–19.4.) ei kaipaa hiljentäjää

Olet täynnä energiaa ja valoa. Anna sen näkyä ja kuulua. Jos joku yrittää kertoa sinulle, että olet liikaa tai että luulet itsestäsi liikoja, älä usko tätä henkilöä. Välttele erityisesti ihmisiä, jotka yrittävät hiljentää sinut. Sinun hiljentymisesi tarkoittaa nimittäin myös puheliaan, herkästi innostuvan ja energisen luonteesi.

Härkä (20.4.–20.5.) inhoaa ajattelemattomuutta

Olet ajattelevainen ja hyvä ottamaan toisten ihmisten tunteet huomioon. Pysyttele kaukana ajattelemattomista ihmisistä, joiden seurassa muutut hetkessä vihaiseksi. Sinun kannattaa välttää myös epälojaaleja ihmisiä, jotka eivät arvosta luotettavuutta samassa määrin kuin sinä.

Kaksonen (21.5.–20.6.) ei kestä mököttäjiä

Olet vilkas, utelias, puhelias ja innostunut. Osaat ilmaista itseäsi hyvin. Siksi sinun on vaikea sietää passiivisaggressiivisuutta ja erityisesti mököttämistä. Turhaudut, jos hiljaisuutta yritetään käyttää hyökkäyksenä sinua vastaan. Sinun kannattaakin pysyä kaukana mykkäkoulua pitävistä mököttäjistä.

Rapu (21.6.–22.7.) järkyttyy välinpitämättömyydestä

Olet suojeleva, sopeutuvainen, tunteellinen ja hellä. Järkytyt todella paljon, jos koet, että tunteesi eivät merkitse kanssaihmisillesi mitään. Siksi sinun on syytä vältellä välinpitämättömiä ihmisiä, jotka teoin tai sanoin viestittävät sinulle, että tunteillasi ei ole väliä.

Leijona (23.7.–22.8.) ei haikaile pessimistien seuraan

Olet itsevarma ja tottunut ottamaan johtajan roolin. Siksi monet luulevat, että sinulla ei ole minkäänlaisia ongelmia kenenkään kanssa. Et kuitenkaan ole parhaimmillasi pessimistien kanssa. Olet todella tietoinen siitä, että maailmassa tapahtuu synkkiä asioita. Et kaipaa rinnallesi ihmisiä, jotka kykenevät näkemään vain elämän synkät puolet.

Neitsyt (23.8.–22.9.) ei voi pelastaa jokaista

Olet asiallinen, käytännöllinen ja tehokas. Usein ihmiset turvautuvat sinuun, kun he tarvitsevat nopeasti pelastajaa hädän hetkellä. Silloin tällöin ystävän auttaminen hädässä kuuluu toki ystävyyteen, mutta et voi kuitenkaan olla kaikkien tuttujesi tukihenkilö. Siksi sinun kannattaa vältellä ihmisiä, jotka pyytävät sinulta jatkuvasti apua vastapalveluksia tarjoamatta.

Vaaka (23.9.–23.10.) hermostuu aggressiivisista ihmisistä

Olet mietteliäs ja herkkä. Vihamieliset ja aggressiiviset ihmiset saavat niskakarvasi pystyyn. Niin hermostuneeksi muutut heidän seurassaan. Siksi sinun kannattaa vältellä konflikteja hakevia ihmisiä viimeiseen asti. Myöskään itsekkäiden ihmisten seura ei sovi epäitsekkäälle luonteellesi.

Skorpionille (24.10.–22.11.) tärkeää on arvostuksen osoittaminen

Olet intohimoinen, temperamenttinen ja suora. Tulet turhautuneeksi ja vihaiseksi, jos seurassasi oleva ihminen ei tarpeen tullen nouse puolustamaan sinua. Se vie arvostuksesi kyseistä ihmistä kohtaan. Ja silloin asiat voivat eskaloitua todella rumiksi. Sinun kannattaakin vältellä ihmisiä, joita et pysty kunnioittamaan.

Jousimies (23.11.–21.12.) haluaa tehdä itsenäisiä päätöksiä

Olet avoin, menevä ja puhelias. Kukoistat, kun saat olla vapaa ja luoda omat sääntösi. Ihmisten rinnallasi täytyy antaa sinun olla oma itsesi ja kasvaa omaan tahtiisi. Silloin voit olla aidosti onnellinen. Sinun kannattaa välttää ihmisiä, jotka yrittävät pakottaa sinua muuttumaan.

Kauris (22.12.–19.1.) närkästyy toisten kustannuksella nauramisesta

Olet päättäväinen, kunnianhimoinen ja sinnikäs. Sinulla on myös hyvä huumorintaju. Et kuitenkaan voi sietää ihmisiä, jotka naureskelevat toisten kustannuksella. Se saa näkemään punaista ennätysnopeasti – erityisesti jos sinut ja henkilökohtaiset aiheesi vedetään vitsailuun mukaan. Siksi sinun kannattaakin pysytellä tämän tyylin naurattajista mahdollisimman kaukana.

Vesimiestä (20.1.–19.2.) ei kiinnosta konservatiivisuus

Olet boheemi, avarakatseinen ja herkkä. Tykkäät rikkoa perinteitä ja tehdä asioita uudella tavalla. Ihmiset, joilla on todella konservatiiviset ja vanhanaikaiset arvot, saavat sinut helposti ärsyyntymään – erityisesti, jos he yrittävät tehdä kaikkensa saadakseen sinut kannattamaan omia arvojaan. Siksi sinun kannattaa suosiolla vältellä heitä.

Kala (20.2.–20.3.) tylsistyy tosikkojen seurassa

Olet tunteellinen, herkkä ja taiteellinen. Tunnet olosi tylsistyneeksi mielikuvituksettomien tosikkojen seurassa. Sinun on parempi välttää tällaisia ihmisiä kuin antaa heidän viedä sinut mukanaan tylsään maailmaansa.

Lähteet: Thought Catalog, Your Tango