Horoskooppimerkit

Tiedätkö, mikä on kuumerkkisi? Kuumerkki heijastaa horoskoopeista kiinnostuneiden syvintä olemusta

Jos et tunne omaa horoskooppimerkkiäsi omaksesi, syy voi olla siinä, että kuumerkkisi on aurinkomerkkiäsi vahvempi. Selvitä oma kuumerkkisi ja lue, mitä se sinusta kertoo.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Istock

Kuumerkki on yksi oleellisimmista tekijöistä ihmisten astrologisella kartalla.

Jos et tunne omaa horoskooppimerkkiäsi omaksesi, syy voi olla siinä, että kuumerkkisi on aurinkomerkkiäsi vahvempi. Selvitä oma kuumerkkisi ja lue, mitä sen sanotaan sinusta kertovan.

Jokainen tietää oman aurinkomerkkinsä eli sen tähtimerkin, jonka viesti horoskoopista tulee luettua.

Sen sijaan harvempi tuntee kuumerkkinsä. Jos viihdytät itseäsi horoskoopeilla, kuumerkin väitetään kertovan kantajansa tunne-elämästä, toimivan moraalisena kompassina ja auttavan päätöksenteossa. Kuumerkki heijastaisi myös sitä, millainen ihminen syvimmältä olemukseltaan oikeasti on.

Kuumerkin selvittämiseksi tarvitaan tiedot syntymäpäivästä, -ajasta ja -paikasta. Netistä löytyy useita sivustoja, kuten Cafe Astrology, Astrocal ja suomenkielinen Astro.fi-sivusto, joilla oman kuumerkkinsä voi selvittää.

Kun olet saanut oman kuumerkkisi tietoosi, lue alta, mitä syntymähetkesi kuu sinusta paljastaa astrologiaan uskovien mukaan.

Kuu oinaassa

Kuu-oinas on aktiivinen, ulospäinsuuntautunut, itsenäinen ja intohimoinen persoona. Hän seuraa määrätietoisesti toiveitaan ja unelmiaan. Jännitys, spontaanius ja voittaminen tyydyttävät hänen tunteitaan.

Kuu härässä

Kuu-härkä nauttii pysyvyydestä, mukavuudesta ja tasapainosta. Hän on romanttinen ja seesteinen luonne, joka kaipaa elämäänsä turvaa ja vakautta ja harkitsee hyppyä tuntemattomaan vasta sitten, kun kokee olonsa turvalliseksi.

Kuu kaksosissa

Kuumerkiltään kaksonen on sosiaalinen, nokkela ja monitaitoinen persoona. Hän kaipaa kiihkeitä keskusteluja, yhteyttä muihin ihmisiin sekä loputtomasti uutta tietoa. Kuu-kaksonen pitää jatkuvasti yhteyttä läheisiinsä ja tietää aina, mitä hänen ympärillään tapahtuu.

Kuu ravussa

Kuu-rapu on lämmin, suojeleva, herkkä ja humoristinen tyyppi. Hän pitää huolta läheisistään ja osaa lukea muiden mielialoja helposti. Hänelle itselleen on tärkeää tuntea olonsa turvalliseksi ja tuetuksi.

Kuu leijonassa

Kuumerkiltään leijona on reilu, luova, lämmin ja antelias persoona. Hän on mielelellään esillä eikä viihdy varjoissa. Kuu-leijona on hyvä organisoimaan ja hänessä on luontaista johtajuutta.

Kuu neitsyessä

Kuu-neitsyt on luotettava, käytännöllinen ja tarkka tyyppi. Hän pitää järjestyksestä ja logiikasta ja haluaa pitää langat käsissään. Kuumerkiltään neitsyt on usein myös se, jonka puoleen ihmiset kääntyvät kaivatessaan apua tai neuvoja.

Kuu vaa’assa

Kuu-vaaka on ystävällinen, antelias ja sympaattinen persoona, joka rakastaa estetiikkaa. Hän kaipaa tasapainoa niin ihmissuhteissa kuin kodin sisustuksessakin. Kuu-vaaka rakastaa olla ihmisten seurassa mutta pyrkii välttämään konflikteja.

Kuu skorpionissa

Kuumerkiltään skorpioni on kiehtova luonne. Hän on lojaali, älykäs ja vahvatunteinen persoona. Kuu-skorpioni nauttii yksityisyydestä sekä kaipaa syvällisiä ihmissuhteita.

Kuu jousimiehessä

Kuu-jousimies on iloinen, avulias ja optimistinen luonne. Vapaus tutkia tuntematonta ja kokea uutta on hänelle tärkeää. Kuumerkiltään jousimies rakastaakin matkustelua ja seikkailuja.

Kuu kauriissa

Kuu-kauris on vahva, tehokas ja ahkera tyyppi. Hänelle on tärkeää menestyä ja saavuttaa unelmiaan. Hän ottaa velvollisuudet vakavasti ja nauttii tavoitteisiinsa pääsemisestä.

Kuu vesimiehessä

Kuumerkiltään vesimies on tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta arvostava persoona. Hän on luonteeltaan ihmisystävällinen, lojaali ja edistysmielinen. Kuu-vesimies rakastaa olla osa yhteisöä, mutta samaan aikaan hän tarvitsee myös tilaa ja vapautta.

Kuu kaloissa

Kuu-kalat on hyvin tunteellinen, intuitiivinen ja välittävä luonne. Hän nauttii luovuudesta eikä juurikaan välitä käsitteistä ja teorioista. Kuumerkiltään kalat on myös tunnettu anteliaisuudestaan.

Lähteet: Allure, Kuutarha, Refinery29, Varjojen kirja

Jutun sanamuotoja on päivitetty 28.8.2023.

X