Horoskooppimerkit

Valitse oikea lahja horoskooppimerkin mukaan – elämyksiä, käytännöllisyyttä vai luksusta?

Etkö keksi, mitä antaisit lahjaksi ystävällesi, perheenjäsenellesi tai rakkaallesi? Valitse lahja sankarin horoskooppimerkin mukaan. Kaksoset ovat elämyslahjojen ystäviä, leijonat nauttivat luksuksesta ja jousimiehelle nappivalinta on matkalahjakortti.
5.11.2017 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: iStock

Jokainen tietää, että lahjan valitseminen saattaa olla todella haastavaa. Mutta ei hätää! Horoskooppimerkki voi antaa vihiä siitä, millainen lahja juhlakalua miellyttäisi.

Oinas (20.3.–19.4.) ilahtuu sportti- tai ruokalahjasta

Impulsiiviselle ja aktiiviselle oinaalle kannattaa hankkia sporttinen lahja, kuten liput urheilutapahtumaan, suosikkijoukkueen pelipaita tai jokin liikuntaväline. Urheilun vastapainoksi oinaat tykkäävät kokkaamista. Siksi myös astiat ja ruoanlaittovälineet sekä terveellisiä ruokaohjeita sisältävät ruokakirjat ovat mitä mainioimpia lahjoja oinaalle.

Härkä (20.4.–20.5.) rakastaa herkuttelua ja taidetta

Aistikas härkä rakastaa hyviä makuja. Siksi mikä tahansa herkutteluun liittyvä lahja sopii täydellisesti härälle. Härkä arvostaa esimerkiksi tarjoamaasi illallista tai itse tekemiäsi suklaakonvehteja. Myös musiikki ja taide ovat lähellä härän sydäntä. Siksi liput kiinnostavaan taiderientoon tai härän suosikkiartistin tai -yhtyeen keikalle ovat aina toimiva lahja.

Kaksonen (21.5.–20.6.) on elämyslahjojen ystävä

Seikkailunhaluinen ja uuden oppimista rakastava Kaksonen on onnellisin lahjasta, josta hänelle jää muistoja. Siksi hän arvostaa eniten elämyslahjaa. Vie kaksonen esimerkiksi sushikurssille, viininmaisteluun tai viikonloppumatkalle. Jos olet kiireinen, asutte kaukana toisistanne tai haluat ostaa jotain konkreettista, osta kaksoselle kirja. Kaksosen sisällä asuu todellinen lukutoukka.

Rapu (21.6.–22.7.) haluaa tunteita herättävän lahjan

Tunteelliselle ja läheisiään varauksetta rakastavalle ravulle ei ole rakkaampaa paikkaa kuin koti. Siksi ajatuksella valittu sisustuslahja, kuten kehystetty valokuva hänestä ja hänen läheisistään tai hänen lemmikkieläimestään on nappivalinta. Jos haluat todella tehdä vaikutuksen rapuun, kirjoita hänelle lahjaksi tunteellinen kirje tai pidä suoraan sydämestäsi tuleva puhe hänen syntymäpäivillään. Silloin pelkät kukat riittävät lahjaksi.

Leijona (23.7.–22.8.) ihastuu näyttäviin lahjoihin

Itsevarma ja äänekäs leijona haluaa lahjan, joka heijastelee hänen persoonaansa. Varma valinta lahjaksi on hauska ja huomion kiinnittävä asuste tai värikäs vaate. Myös bling bling on leijonan mieleen. Siksi näyttävät, säihkyvät korut eivät voi mennä ikinä vikaan. Rakkaaltaan leijona tykkää korujen lisäksi saada lahjaksi luksusalusvaatteita.

Neitsyt (23.8.–22.9.) on kiitollinen käytännöllisistä lahjoista

Pikkutarkka ja järjestelmällinen neitsyt ei kaipaa kotiinsa turhaa tavaraa. Siksi hän on kiitollisin käytännöllisistä lahjoista, kuten hänen kotinsa väreihin sopivista keittiöpyyhkeistä tai hienostuneesta palasaippuasetistä. Neitsyt ei tarvitse mahtailevia lahjoja. Hän arvostaa paljon jo sitä, että lahjan antaja on miettinyt lahjan hänelle sopivaksi eikä vain napannut jotain kaupan nurkasta hätäpäissään.

Vaaka (23.9.–22.10.) haluaa useampia lahjoja

Sanotaan, että vähemmän on enemmän. Vaaka ei ajattele näin, mitä lahjoihin tulee. Hän haluaa mahdollisimman paljon lahjoja. Siksi yhteislahjojen sijaan jokaisen juhlijan kannattaa tuoda oma lahjansa. Esimerkiksi konserttiliput, kuohuviinipullo tai kauniit korvakorut ovat loistavia lahjaideoita tyylikkäälle ja musiikkia sekä juhlimista rakastavalle vaa’alle. Usein vaa’at viettävät paljon aikaa muihin keskittyen. Siksi myös hieronta tai muu hemmottelu, jossa vaaka saa olla huomion keskipisteenä, on mainio lahja vaa’alle.

Skorpioni (23.10.–21.11.) on kiinnostunut mysteereistä

Intohimoinen skorpioni tykkää lahjoista, joissa on mukana ripaus mysteeriä. Siksi jännittävät elokuvat ja kirjat ovat loistolahjoja skorpionille. Elämyslahjoista esimerkiksi escape room -pakohuonepeli on varmasti skorpionin mieleen. Jos skorpionilla, jolle pohdit syntymäpäivälahjaa, ei vielä ole tarot-kortteja, hanki ne lahjapakettiisi. Rakkaaltaan skorpioni tykkää saada lahjaksi tummanpuhuvia, seksikkäitä alusvaatteita.

Jousimies (22.11.–20.12.) tahtoo reissuun

Reissaamista rakastavalle jousimiehelle kannattaa hankkia matkustamiseen liittyvä lahja, kuten passin suojukset, matkalehden tilaus, uusi matkalaukku tai matkakokoista kosmetiikkaa. Kaikista mieluisin lahja on tietenkin matka tai matkalahjakortti. Ne ovat kuitenkin varsin kalliita, joten ystävien kannattaa lahjaa hankkiessa mahdollisuuksien mukaan yhdistää voimansa ja hankkia matkalahjakortti tai matka yhteislahjana.

Kauris (21.12.–19.1.) ei välitä yllätyksistä

Mukavuutta ja lämpöä rakastava kauris tykkää klassisista ja käytännöllisistä lahjoista. Kauris ilahtuu, jos lahjapaketista paljastuu esimerkiksi kylpytakki, huopa, aamutossut tai villapusero. Kauris ei pidä lainkaan yllätyksistä, vaan tuttu ja turvallinen on enemmän hänen mieleensä. Siksi esimerkiksi ystävien järjestämät yllätyssyntymäpäivät eivät ole lainkaan kauriin mieleen.

Vesimies (20.1.–18.2.) haluaa jotain uniikkia

Ennakkoluuloton ja spontaani vesimies haluaa lahjaksi jotain uniikkia. Taideteos tai itse tehty koru lämmittää varmasti vesimiehen mieltä. Myös hauskat uudet innovaatiot ovat vesimiesten mieleen. Hanki vesimiehelle vaikkapa jokin kiinnostava, uusi elektroninen vempain tai juuri kauppoihin ilmestynyt videopeli.

Kala (19.2.–19.3.) tulee onnelliseksi taiteilutarvikkeista

Luova kala innostuu saadessaan lahjaksi asioita, joiden avulla hän voi toteuttaa luovuuttaan. Esimerkiksi värikynät, maalaustarvikkeet tai kännykkäkameraan sopivat linssit ovat mahtavia lahjaideoita kalalle. Aistilliset kalat rakastavat myös hemmottelua. Siksi kylpyvaahdot ja eteeriset öljyt ovat myös mainioita vaihtoehtoja kalan syntymäpäiväpakettiin.

Lähteet: Always Astrology, Your Tango