Horoskooppimerkit

Värihoroskooppi: mitä tähtimerkkisi väri kertoo sinusta?

Onko tähtimerkkisi väri inspiroiva keltainen, rauhoittava sininen vai voimia antava punainen? Värihoroskooppi paljastaa, mitä väriä kukin horoskooppimerkki heijastaa ja mitä väri tähtimerkin luonteesta kertoo.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Istock

Jokaisella horoskooppimerkillä on oma, ominainen värinsä.

Onko tähtimerkkisi väri inspiroiva keltainen, rauhoittava sininen vai voimia antava punainen? Värihoroskooppi paljastaa, mitä väriä kukin horoskooppimerkki heijastaa ja mitä väri tähtimerkin luonteesta kertoo.

Värit antavat ihmisille inspiraatiota, voimaa ja kauneutta. Ne myös kertovat asioita kantajastaan. Punaisena hehkuva hiili on viesti kuumuudesta ja sininen, kirkas vesi puolestaan merkitsee mahdollisuutta virkistyä ja puhdistua.

Myös jokaisella horoskooppimerkillä on omat värinsä, jotka heijastavat niihin liittyviä energioita. Värihoroskooppi paljastaa, mikä on sinun tähtimerkkisi väri. Todellinen lempivärisi voi olla tähtiin kirjoitettu!

Oinas (21.3.−20.4.): PunainenVärihoroskooppi: oinas

Oinas on tiennäyttäjä ja uranuurtaja, intohimoinen ja hehkuva persoona. Kun hän saa jonkin idean, hän haluaa nähdä sen myös toteutuvan.
Koska oinaan elementti on tuli, punainen on luonnollisesti hänen värinsä. Punainen väri kuvastaa liekkiä, joka palaa oinaan sydämessä ja vie häntä elämässä eteenpäin.

 

Härkä (21.4.−20.5.): Oranssi 

Härkä on feminiininen, hoivaava merkki. Hänen elementtinsä on maa. Oranssin ja persikan sävyt auttavat luomaan vakautta ja edistystä, sekä tekemään asioita rakkaudesta.

 

värihoroskooppi: kaksoset

Kaksoset (21.5.−21.6.): Keltainen 

Kaksoset-tähtimerkillä on iloinen ja optimistinen luonne. Hänen värinsä onkin piristävä ja inspiroiva keltainen. Keltainen edustaa myös viisautta ja älykkyyttä ja vahvistaa kaksosten luontaista uteliaisuutta.

 

värihoroskooppi: rapu

Rapu (22.6.−22.7.): Harmaa

Rapua ohjaa kuu. Ravun värejä ovat kuupölyn sävyt, valkoinen, hopea ja harmaa. Nämä värit edustavat puhtautta, intuitiota ja näkemyskykyä, mitkä sopivat täydellisesti rapun syvälliseen luonteeseen. Ne myös auttavat rapua löytämään sisäisen totuutensa.

 

värihoroskooppi: leijona

Leijona (23.7.−22.8.): Kulta

Leijonan väri on kulta, joka edustaa paitsi valtaa myös lämpöä, yhteisyyttä ja luovuutta. Auringon kehä, joka loistaa oranssin ja kullan sävyjä, peilaa leijonanvahvaa harjaa.  Kultainen väri auttaa leijonaa muistamaan, kuka hän todella on.

 

Neitsyt (23.8.−22.9.): Vihreä

Neitsyellä on vahva yhteys luontoon, äiti maahan. Hän löytää sisältään rauhan saadessaan tuntea maan paljaiden jalkojensa alla. Neitsyen väri on vihreä, joka edustaa myös kasvua ja auttaa neitsyttä jatkuvassa pyrkimyksessään henkiseen kehitykseen.

 

värihoroskooppi: vaaka

Vaaka (23.9.−22.10): Pastellit 

Vaa’an henkieläin voisi olla yksisarvinen: säkenöivä, mystinen ja mielikuvituksellinen olento. Pehmeät ja ilmavat pastellin sävyt, kuten vaaleansininen, vaaleanpunainen ja lila, ovat vaa’an värejä. Ne luovat tasapainoa, rauhaa ja sopuisuutta ja hellivät vaa’an sielua.

 

värihoroskooppi: skorpioni

Skorpioni (23.10. −22.11.): Tummanpunainen

Skorpionin hillityn pinnan alta löytyy energiaa, intensiivisyyttä, luovuutta ja intohimoa. Syvän punaiset sävyt tuovat nämä ominaisuudet esiin ja auttavat skorpionia löytämään vahvuutensa.

 

Jousimies (23.11.−22.12.): Sininen värihoroskooppi: jousimies

Jousimiehellä on uskomattoman tarkkanäköinen ja inspiroiva luonne. Hänen värinsä, sininen, heijastaakin viisautta, keskittyneisyyttä ja suunnitelmallisuutta. Myös punaiseen taittavat sinisen sävyt, kuten henkistä valaistumista edustava violetti, sopivat jousimiehen persoonaan. Violetti vahvistaa jousimiehen jatkuvaa tiedonjanoa.

Kauris (22.12.−19.1.): Mustavärihoroskooppi: kauris

Mustaa pidetään usein raskaana värinä, mutta sen tummuus tarkoittaa oikeastaan kykyä sulattaa ja imeä itseensä asioita ympäristöstä. Kauris on mietteliäs ja kypsä persoona ja musta, hiili ja tummat värit auttavat häntä jatkuvassa kehityksessään. Vahvana värinä musta heijastaa myös kauriin vakaata ja luotettavaa luonnetta.

Vesimies (20.1.−19.2.): Turkoosi värihoroskooppi: vesimies

Veden värit puhuvat vesimiehen kieltä. Turkoosi on sekoitus keltaista ja sinistä, elävä väri, joka rohkaisee vesimiehen ajatuksia ja virkistää hänen mielensä. Siniset sävyt myös rauhoittavat ja tasapainottavat vesimiehen luonnetta.

Kalat (20.2.−20.3.): Merensininenvärihoroskooppi: kalat

Kuten kuu, kalat ovat yhteydessä veden elementtiin. Veden sävyt toimivat kaloille rauhoittavana ja puhdistavina väreinä. Sininen, joka taittaa vihreään, edustaa myös uudistumista ja inspriaatiota. Se rohkaisee kalojen sisäistä energiaa.

Lähteet: Mind Body Green, Tarot

Lue myös:

Syntymäaikasi määrittää oman voimavärisi – tämän se kertoo vahvuuksistasi

Hyvää energiaa ja tukea henkiseen kasvuun – näistä kivistä horoskooppimerkkisi saa voimaa

Millainen olet horoskooppimerkkisi mukaan? Luonnehoroskooppi paljastaa

Pukeudutko yleensä mustaan, siniseen vai punaiseen? Tämän vaatteidesi väri kertoo sinusta

Mitä lempivärisi kertoo sinusta? Opi värien merkitys

Testaa, mikä väri kuvastaa persoonallisuuttasi!

X