Horoskoopit

Vesimiehen rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Teksti: Anna.fi

Vesimiehet saattavat vaikuttaa sekä liian vakavilta että liian huikentelevaisilta. Tulkinta riippuu katsantokannasta. Ymmärtäväiset sielut näkevät, että vesimiehen kosiskelurituaalit voivat olla hieman hämmentäviä.  Vesimies etsii täydellistä kumppania, joten sielunkumppanin löytyminen voi kestää kauan. Kun se oikea löytyy, vesimies on valmis antamaan kaikkensa kumppanilleen.  Suhteesta ei puutu syvää, kestävää intohimoa.

 

Vesimiehen rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Kesäkuu

Tänä kesänä sinun on vaikea pysytellä omalla mukavuusalueellasi, kun iloinen Jupiter yrittää tuuppia sinua etsimään uusia kokemuksia. Venus avustaa ja saattaa tarpeen tullen jopa hillitä intohimoasi.  Rakkaus ja romantiikka kutsuvat sinua puoleensa. Olet valmis ottamaan osasi pieninä annoksina. Pysy erossa negatiivisia energioita levittävistä ihmisistä. Tarvitset nyt ruusuja risujen sijasta. Vakiintuneet vahvistavat suhdettaan. Jopa eroaikeissa olleet pariskunnat saattavat muuttaa mielensä ja pysyä yhdessä. Romantiikkaa löytyy epätavanomaisista paikoista, ehkäpä lomalla. Uusien asioiden kokeilu kumppanin kanssa virkistää ja tarjoaa paljon elämäniloa.  Nyt sinulla ei ole aikaa stressata työpaineista.

Heinäkuu

Viime kuussa mietityttäneet muutokset herättävät edelleen toiveita ja tuottavat iloa ja nautintoa. Sitä parempi mitä päättäväisemmin suhtaudut asioihin tässä kuussa. Nopea kesäromanssi saattaa tulla suloisena yllätyksenä. Se joko kestää tai päättyy lyhyeen. Oli niin tai näin, rentoudu ja nauti. Kumppanisi saattaa perääntyä, jos yrität takertua häneen liian kovakouraisesti. Rauhoitu. Ehdit näyttää tunteesi myöhemminkin. Luota vaistoihisi ja puhu suoraan. Höystä rakkauselämääsi elokuvien, kirjallisuuden ja huumorin avulla. Älä silti tee mitään sellaista, mikä ei tunnu luontevasti mukavalta. Huumori auttaa monissa tilanteissa. Muista nauraa kumppanisi kanssa sen sijaan, että nauraisit hänelle.

Elokuu

Kun puoliväli on erityisen romanttista aikaa. Saat nauttia rentoutumisesta monipuolisen hauskanpidon ytimessä. Täydenkuun jälkeen Jupiter avustaa sinua nostamaan itsesi näyttävästi esille. Muista, että kun etsit sitä oikeaa, hänkin etsii sinua.  Tuo esille parhaat puolesi. Käytä kirkkaita värejä, naura ja hymyile. Käy ulkona. Pidä hauskaa perheen, ystävien tai muiden ryhmien kanssa. Tärkeintä on, ettet jää yksin kotiin istumaan.  Tämä on erityisen hyvää aikaa vakiintuneille pariskunnille. Tulevaisuuden suunnitelmista keskustellaan innokkaasti ja hyvillä mielin. Panostakaa kumppanuuteen ja tavoitelkaa yhdessä parempaa elämää niin varallisuuden kuin terveyden osalta. Uudenlainen intohimokin löytyy siinä samalla.

Parhaat kumppanit

Vaaka, vesimies ja kaksonen

Kuumat deittailukaverit

Leijona ja vaaka

Katso kaikkien horoskooppimerkkien kesän rakkaushoroskoopit!

Lue myös:

Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan
Lue millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Vastakkaiset horoskooppimerkit – vetovoimaa ja tahtojen taistoa

Horoskoopit: Cassandra Nye
Suomentanut: Suvi Ruotsi

Kuva: Colourbox

X