Horoskooppimerkit

Vuosihoroskooppi 2018: Härkä (20.4.–20.5.)

Härän ei kannata tänä vuonna tuhlata aikaansa aineellisen tavoitteluun, vaan etsiä sitä, mitä tarvitsee. Rakkauselämässä luovuus ja itseluottamus kukoistavat.
8.1.2018 Teksti: Cassandra Nye Kuvat: Kuvitus: Ulla Sainio

Ne härät, jotka ovat tyytymättömiä johonkin elämänalueeseen, saavat apua sielullisesta toiminnasta. Uusien ihmisten tapaaminen ja uusiin elämäntapoihin tutustuminen voi olla jännittävää. Älä tuhlaa aikaasi aineellisen tavoitteluun, vaan etsi sitä, mitä tarvitset. Muu tulee myöhemmin. Kun panet peliin luontaisen viehätysvoimasi ja huumorintajusi, saat muut mieltymään itseesi sekä kotona että töissä.

Rakkaus

Vuoden jälkipuoliskolla Jupiter vaikuttaa rakkauselämääsi ja ihmissuhteisiisi. Se antaa sinulle luovuutta ja itseluottamusta. Neptunus tuo vähitellen suhteisiisi vakautta ja eräänlaista hengellisyyttä. Ne, joilla on kumppani, päättävät ehkä avioitua tai muuttaa yhteen. Kaipaat silti myös vapautta ja tunnet ehkä tarvetta matkustella ja tutkia mahdollisuuksiasi. Se saattaa kuitenkin häiritä uusien suhteiden syntymistä.

Terveys

Vuoden alkupuolella sinusta saattaa tuntua, että seisot upottavassa hiekassa etkä oikein tiedä seuraavaa liikettäsi. Käytännöllisyys ja järjestelmällisyys antavat elämälle vauhtia. Satunnaiset ongelmat kannattaa tutkituttaa, mutta yleensä ne ratkeavat nopeasti. Terveys kohenee vuoden edetessä entisestään. Myös nykyiset vointiin liittyvät huolenaiheet helpottuvat tai katoavat. Älä muuta hyvää ruokavaliota äläkä eksy lääketieteen epämääräisille poluille.

Työ

Vie päätökseen keskeneräiset tehtävät töissä ja järjestä kotiasiat kuntoon. Näin osoitat elämänhallintaa ja saat eniten irti tarjoutuvista tilaisuuksista. Vuosi ei kuitenkaan vaikuta sellaiselta, että uusia työmahdollisuuksia olisi jonoksi asti. Kannattaa ehkä käyttää aikaa uusien vaihtoehtojen tutkimiseen. Jollekulle voi sopia esimerkiksi siirto toiselle osastolle. Luontainen uteliaisuus ohjaa oikeaan suuntaan.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Lue myös

Suosittelemme