Vuosihoroskooppi, kalat
Horoskooppimerkit

Vuosihoroskooppi 2018: Kalat (19.2.–19.3.)

Kaloille vuosi 2018 on henkilökohtaisen kehittymisen aikaa. Kesä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yhdistää hyvinvointi romanssiin.
Teksti: Cassandra Nye Kuvat: Kuvitus: Ulla Sainio

Tietämyksen laajentaminen kaikilla alueilla tuo kauaskantoisia etuja. Se sopii hyvin vuoteen, joka on henkilökohtaisen kehittymisen aikaa. Älä kavahda seikkailuja, kun kyseessä on oman elinympäristön muutos. Joskus mielikuvitus herää ja alkaa ohjata sinua saavuttamaan entistä enemmän henkilökohtaisessa elämässäsi. Kyseessä ovat kuitenkin vain sinun omat kuvitelmasi, joten säilytä terve järki. Jos olet tyytyväinen nykyiseen, miksi muuttaisit sitä? Suuntaa ylimääräinen energia vaikka uuteen harrastukseen.

Rakkaus

Ystävät ja rakastetut näyttävät pysyttelevän lähelläsi. Vaikka sinkut kohtaavat useita tavoittelemisen arvoisia henkilöitä, se johtuu enemmän sattumuksista kuin suunnittelusta. Kiireinen elämä ei anna paljon aikaa miettiä rakastumista. Parit näyttävät ainakin toistaiseksi olevan tyytyväisiä elämäänsä. Heille tämä on rauhallinen vuosi. Kesä on parasta aikaa kaikille, jotka etsivät rakkautta. Ulkoilu ja uusiin paikkoihin tutustuminen heittää vastaan kiinnostavia ihmisiä.

Terveys

Teit edellisenä vuonna muutoksia elämäntapoihisi. Jatka samalla linjalla. Kaiken kaikkiaan terveyden ja energiatason pitäisi olla hyvä. Kesä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yhdistää hyvinvointi romanssiin. Tapaat paljon ihmisiä lenkillä tai kuntosalilla. Saatat tehdä vaikutuksen ihmiseen, joka tekee vaikutuksen sinuun. Älä ujostele. Keksi jotain yhteistä ja lähde liikkeelle siitä.

Työ

Tällä alueella Jupiter avaa tänä vuonna ovia. Tutki, mitä niiden takaa löytyy. Tekniikka voi tehostaa luovuutta ja olla tie tulevaisuuteen. Opettele uutta itse, mutta käänny myös asiantuntijoiden puoleen. Ota vastuuta, ja vuoden jälkipuolisko on räjähtävä menestys. Työstä tulee helpompaa kenties juuri tekniikan takia.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

X