Horoskooppimerkit

Vuosihoroskooppi 2018: Kauris (21.12.–19.1.)

Kauris voi tuntea tänä vuonna kaipaavansa muutoksia. Kauriin kannattaa olla varuillaan, sillä elämässä eteenpäin ryntääminen voi polttaa kynttilää molemmista päistä.
8.1.2018 Teksti: Cassandra Nye Kuvat: Kuvitus: Ulla Sainio

Outo levottomuus saa sinut tuntemaan, että tarvitset muutoksia. Tee ne ajoissa välttääksesi stressiä. Päästä tunteesi valloilleen. Voit tehdä myös henkilökohtaisia muutoksia ja kehittää kykyjäsi. Jopa ulkonäkösi saattaa muuttua monta kertaa, ennen kuin löydät mieluisan linjan. Se vain osoittaa mielikuvitusta ja halua joustaa, ja nykyään molemmat ovat tärkeitä ominaisuuksia. Jos jäät jumiin vanhoihin ajatuksiisi, muut ajavat nopeasti ohitsesi.

Rakkaus

Koska työelämä on tänä vuonna aktiivista, haluat ehkä panna sen etusijalle. Ajan mittaan se saattaa ruveta kaduttamaan. Saat tietysti tukea kotoa, jos osoitat tukea ja rakkautta läheisille jopa silloin, kun omat ajatukset ovat muualla. Ne, jotka etsivät vielä kumppania, suhtautuvat ehkä tilanteeseen rauhallisemmin kuin tavallisesti. Parin löytäminen työ- tai opiskelupaikalta on todennäköisintä. On hyvin mahdollista, että mielistyt itseäsi vanhempaan, sivistyneeseen henkilöön.

Terveys

Terveys, joka on nyt hyvä, saattaa vaihdella. Ne, joilla on pitkäaikainen sairaus, löytävät uusia hoitoja, joista he saavat toivoa ja hyötyä. Terveellisiin rutiineihin pitää suhtautua tosissaan, vaikka olisitkin hoikka ja hyväkuntoinen. On helppo sortua huonoihin tapoihin, kun asiat sujuvat hyvin. Elämässä eteenpäin ryntääminen voi polttaa kynttilää molemmista päistä. Saturnus auttaa pitämään yllä tyyliä ja miellyttävää ulkonäköä. Ei koskaan voi tietää, kuka niihin kiinnittää huomiota…

Työ

Muutokset työtavoissa ja -asenteissa eivät ole selkeitä. Se saattaa hämmentää niitä, jotka olettavat, että et pidä muutoksista. Oletus ei kuitenkaan ole totta. Kun muutos tuntuu sinusta hyvältä, et tee mitään kumotaksesi sitä. Arvot ja joustavuus ovat tärkeintä. Toisinaan se tekee sinusta ihaillun ja halutun työntekijän. Ulkonäkö ei ole tärkeä sinulle vain oman itsesi vuoksi vaan myös siksi, että tajuat sen olevan tärkeä muille.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Lue myös

Suosittelemme