Horoskooppimerkit

Vuosihoroskooppi 2018: Neitsyt (23.8.–22.9.)

Neitsyt saattaa törmätä romanssiin. Työrintamalla edessä odottaa upea tilaisuus. Mutta toisinaan voi olla vaikeaa erottaa toisistaan tosiasioita ja uskomuksia.
8.1.2018 Teksti: Cassandra Nye Kuvat: Kuvitus: Ulla Sainio

Mitä tarkemmin seuraat ajan trendejä ja tulevia suuntauksia, sitä paremmin menestyt. Keskustele kotona, jotta ymmärrät paremmin läheisiäsi ja pystyt vastaamaan heidän tunteisiinsa ja tarpeisiinsa. Muutokset työrintamalla eivät välttämättä ole sellaisia kuin haluaisit. Niiden aiheuttama stressi lievittyy, kun löydät muita, jotka ajattelevat ja asennoituvat samalla tavalla kuin sinä.

Rakkaus

Jos kiinnostut aktiivisesti jo vuoden alkaessa ympäristöstäsi ja muiden tekemisistä, saatat törmätä romanssiin. Neptunus vaikuttaa lähestymistapaasi. Se voi saada sinut torjumaan ne, jotka eivät mielestäsi ole täydellisiä – aivan kuin eläisit usvassa. Et tietenkään huomaa, ettet ole virheetön itsekään! Levitä sosiaalinen verkkosi laajalle riippumatta siitä, oletko sinkku vai parisuhteessa. Oppimasi ja näkemäsi saattaa palauttaa realismin rakkauselämääsi.

Terveys

Joskus voi olla vaikea erottaa toisistaan tosiasioita ja uskomuksia. Se on tänä vuonna totista totta. Kannattaa keskittyä faktoihin varsinkin silloin, kun on kyse terveydestäsi. Saatat tarvita enemmän liikuntaa ja jatkuvaa ruokavalion kontrollia. Koululääketieteestä on sinulle enemmän hyötyä kuin sen vaihtoehdoista.

Työ

Saat ideoita ja inspiraatiota matkustelusta ja muiden kanssa työskentelystä. Edessä odottaa upea tilaisuus – kannattaa siis pitää tiiviisti yhteyttä kaikkiin. Jupiterin ansiosta et tarvitse menestymiseen juuri muuta kuin tahtoa ja viehätysvoimaa. Itsetuntosi kohenee, kun seuraat tarkasti, mitä ympärilläsi tapahtuu, koska sen ansiosta kollegasi kunnioittavat sinua. Entistä läheisemmästä yhteistyöstä hyötyvät kaikki.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme