Horoskooppimerkit

Vuosihoroskooppi 2018: Skorpioni (23.10.–21.11.)

Vuosi 2018 on skorpionille runsauden aikaa. Mitä enemmän skorpioni oppii muista, sitä enemmän hän ymmärtää itseään. Rakkauselämässä voi ilmetä haasteita.
8.1.2018 Teksti: Cassandra Nye Kuvat: Kuvitus: Ulla Sainio

Hyvän itsetunnon ansiosta tiedät, mihin suuntaan olet menossa ja miten saat tästä vuodesta eniten irti. Tämä on runsauden aikaa. Odotettavissa on hyviä ja onnekkaita tapahtumia. Osa johtuu omista ponnisteluistasi, osa siitä, että teet muiden kanssa läheistä yhteistyötä. Levitä sosiaalinen verkostosi laajalle. Mitä enemmän opit muista, sitä enemmän ymmärrät itseäsi.

Rakkaus

Dramaattisin puoli elämästäsi liittyy tänä vuonna rakkauteen. Koska Uranus vaikuttaa voimakkaasti, rauhallisen rakkauselämän saavuttaminen on vaikeaa. On tärkeä kertoa, mitä haluat ja mihin pyrit. Sinkkujen ei kannata tänä vuonna tehdä kauaskantoisia päätöksiä. Jos suinkin mahdollista, jätä ne seuraavaan vuoteen. Jos olet ehdottoman varma jonkun sopivuudesta, mahdollisuutesi pitkäaikaiseen tyytyväisyyteen ovat hyvät.

Terveys

Terveytesi vaikuttaa hyvältä, ja kaikkien notkahdusten pitäisi olla lyhytaikaisia. Ne, joilla on pitkäaikainen sairaus, saattavat huomata, että edistyvä lääketiede muuttaa kaiken. Lisää energiaa ja paranna aivojen toimintaa luonnollisella, tasapainoisella ruokavaliolla. Tuoreet hedelmät ja vihannekset kuulostavat ehkä tylsiltä, mutta palkaksi saat kirkkaat silmät ja voimakkaan libidon.

Työ

Jupiterin ansiosta elämä tuntuu vakaammalta. Talouden koheneminen tuo elämänhallintaa. Muutokset työelämässä ovat toivottuja. Ylennys tai suuri onnistuminen on todennäköinen vuoden loppupuolella. Koti- ja rakkauselämä vaatii eniten aikaa keväällä ja kesällä, ja tilanne rauhoittuu vasta syksyllä. Muista olla rakkaillesi mukava, äläkä pelkkä huoltaja.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *