Horoskooppimerkit

Vuosihoroskooppi 2018: Vaaka (23.9.–22.10.)

Vaaka menestyy tänä vuonna, jos hän ottaa elämän hallintaansa. Siitä kumpuaa vakautta myös talouteen ja perhe-elämään.
8.1.2018 Teksti: Cassandra Nye Kuvat: Kuvitus: Ulla Sainio

Ota elämä hallintaan vakauttamalla taloutesi, seuraamalla terveyttäsi ja antamalla laatuaikaa perheelle ja ystäville. Siitä kumpuaa menestys. Saat ehkä kotona lisää velvollisuuksia, jotka kenties liittyvät sukulaisiin. Hyvä keskusteluyhteys ja ystävällinen lähestymistapa tekevät elämän helpoksi, ja vakaa talous ja hyvät ystävät tasoittavat tietä. Vältä kielteisiä ihmisiä.

Rakkaus

Saat anteeksi muutokset kotona ja rakkaudessa, kun tarkoitus on vain saavuttaa aiempaa vakaammat ajat. Menneisyydellä on kuitenkin tapana vaikuttaa tulevaisuuteen, ainakin jos annat sen vaikuttaa. Älä sorru kuuntelemaan, mitä muut ajattelevat. Tämä on sinun elämäsi, ei heidän! Rakkaus ei kuole, jos sen on tarkoitus elää. Sinkuilla on tänä vuonna taipumus lehahdella kohtaamisesta toiseen ja tavata kiinnostavia ihmisiä. Tosin nämä eivät välttämättä ole puolisoainesta. Jätä vakavat päätökset vuoden loppupuolelle.

Terveys

Vakaa talous auttaa sinua selviytymään perheen uusista menoista. Se antaa myös mahdollisuuden latautua matkustelemalla. Kiinnitä huomiota liikuntaan ja hakeudu sellaisten lajien pariin, joiden etuja ovat vesi, raikas ilma tai hauska seura. Älä koskaan tunne rentoutumisesta syyllisyyttä.

Työ

Etsi kumppaneita ja kollegoita, jotka kohtelevat sinua avuliaasti ja kunnioittavasti. Vastaa kieltävästi, jos jokin työtehtävä tuntuu epämiellyttävältä. Jupiter seuraa sinua syksyyn saakka ja antaa virikkeitä kasvattaa rahavirtaa.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *