Horoskooppimerkit

Ystävyyshoroskooppi – tämän tähtimerkin kanssa horoskooppimerkkisi solmii syvimmän ystävyyden

Horoskooppisi saattaa paljastaa yllättäviä asioita sinusta ystävänä. Lue, millainen ystävä olet ja mikä horoskooppimerkki sinun ystäväksesi sopii parhaiten.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: iStock

Leijona on antelias ja vesimies huoleton ystävä. Ravun ongelma ystävyyssuhteissa on anteeksi antamisen vaikeus.

Tällaisia ystäviä eri horoskooppimerkit ovat:

Oinas (20.3.–19.4.) on tunteikas ystävä

Olet spontaani ja tunteikas ystävä. Ystävyys sinun kanssasi on kaikkea muuta kuin tylsyyttä. Luovuutesi ansiosta keksit aina uusia ideoita myös ystävyyssuhteidesi piristämiseksi. Suurin ongelmasi ystävyyssuhteissa on, että saatat loukkaantua helposti. Siksi parhaaksi ystäväksesi sopii herkkä ja diplomaattinen vaaka.

Härkä (20.4.–20.5.) ottaa ystävyyssuhteet vakavasti

Sinä otat ystävyyssuhteet vakavasti. Nautit läheisistä ystävyyssuhteista. Luultavasti olet tavannut läheisimmät ystäväsi jo nuorena. Haluat olla jatkuvasti perillä siitä, mitä ystävällesi kuuluu. Suurin ongelma ystävyyssuhteissasi on hallitsevuus ja mustasukkaisuus ystävistäsi. Paras ystäväsi on luultavasti epäitsekäs ja uskollinen kala.

Kaksonen (21.5.–20.6.) joustaa

Sinulla on laaja ja kirjava ystäväpiiri. Olet ystävänä hyvin joustava. Jaksat aina kuunnella ystäviäsi ja tuot hauskuudellasi iloa ystäviesi elämään. Suurin ongelmasi ystävyyssuhteissa on, että ystävyys saattaa jäädä pinnalliseksi ja kevyeksi ilman todella vahvaa henkistä yhteyttä. Todennäköisesti paras ystäväsi on sinulle sekä läheisyyttä että tilaa antava vesimies.

Rapu (21.6.–22.7.) ei kaipaa suurta ystäväpiiriä

Sinä et kaipaa ympärillesi suurta ystäväpiiriä. Mieluummin jaat aikasi perheesi ja muutaman todella tärkeän ystäväsi kanssa. Ystävillesi olet lojaali ja auttavainen. Suurin ongelmasi ystävyyssuhteissa on vaikeutesi antaa anteeksi. Olet introvertti, ja siksi paras ystäväsi onkin luultavasti mietiskeleväinen ja syvällinen jousimies.

Leijona (23.7.–22.8.) on antelias ystävä

Olet vahva, antelias ja karismaattinen ystävä. Tykkäät suunnitella ja järjestää asioita ystäväpiirillesi. Suurin ongelmasi ystävyyssuhteissa on tarve saada arvostusta kaikesta, mitä teet. Luultavasti paras ystäväsi on kauris. Epäitsekäs kauris tasoittaa sinun alati valokeilaan pyrkivää luonnettasi.

Neitsyt (23.8.–22.9.) on loistava keskustelija

Olet luotettava ystävä, johon voi aina turvautua hädän hetkellä. Olet loistava keskustelukumppani. Koska rakastat erikoisia ja kiinnostavia keskusteluja mitä eriskummallisimmista aiheista, paras ystäväsi on todennäköisesti oinas. Suurin ongelmasi ystävyyssuhteissa on itsetietoisuutesi. Pelkäät usein, että ystäväsi nolaavat sinut.

Vaaka (23.9.–22.10.) on sosiaalinen perhonen

Olet sosiaalinen ja hyvä kommunikoimaan. Tykkäät viettää aikaa isolla joukolla. Siksi sinulla onkin paljon ystäviä. Suurin ongelmasi ystävyyssuhteissa on se, että tunnet itsesi helposti yksinäiseksi. Se saattaa tehdä sinusta takertuvan. Paras ystäväsi on todennäköisesti vahva leijona.

Skorpioni (23.10.–21.11.) antaa ystävilleen neuvoja

Olet viisas ystävä, jolta kysytään mielellään neuvoa vaikeissa tilanteissa.  Jos ystäväsi kohtelee sinua väärin, hän muuttuu hetkessä ystävästäsi vihamieheksesi. Tällainen mustavalkoisuus on suurin ongelmasi ystävyyssuhteissasi. Paras ystäväsi on todennäköisesti salaperäisyyttäsi arvostava ja sinulle tilaa antava vesimies.

Jousimies (22.11.–20.12.) on huomaavainen ystävä

Olet huomaavainen ja luottavainen ystävä. Olet hyvin itsevarma sosiaalisissa tilanteissa. Sinulla on laaja ystäväpiiri. Suurin ongelmasi ystävyyssuhteissa on, että et aina sitoudu ystävyyteen täysin ja saatat kyllästyä ihmisiin helposti. Luultavasti paras ystäväsi on myötätuntoinen kauris.

Kauris (21.12.–19.1.) arvostaa vakaita ja pitkiä ystävyyssuhteita

Olet myötätuntoinen, älykäs, epäitsekäs ja ajattelevainen ystävä. Haluat elämääsi vakaita ja pitkiä ystävyyssuhteita. Sinulle on tärkeää huolehtia ja antaa neuvoja ystävillesi. Suurin ongelmasi ystävyyssuhteissa on, että saatat toisinaan olla paljastamatta ystävillesi, mitä todella tunnet. Paras ystäväsi on todennäköisesti huomaavainen jousimies.

Vesimies (20.1.–18.2.) arvostaa vapautta myös ystävyyssuhteissa

Olet huoleton ystävä. Ystävyys sinun kanssasi sujuu omalla painollaan. Sinulla on todella paljon ystäviä ja vielä enemmän tuttavia. Suurin ongelmasi ystävyyssuhteissa on, että arvostat vapautta niin paljon, että se saattaa saada ystäväsi epäilemään sitoutumistasi ystävyyssuhteisiisi. Luultavasti paras ystäväsi on lämminsydäminen härkä.

Kala (19.2.–19.3.) haluaa hyvää kaikille

Olet mutkaton ja epäitsekäs ystävä. Haluat aina hyvää muille. Suurin ongelmasi ystävyyssuhteissa on, että saatat huolehtia ystävistäsi niin paljon, että unohdat omasta hyvinvoinnistasi huolehtimisen. Paras ystäväsi on luultavasti skorpioni, jonka kanssa et ikinä tylsisty.

Lähteet: Elite Daily, Man Repeller

X