Horoskoopit

Joulukuun 2009 horoskooppi

1.12.2009 Teksti: Anna.fi

Joulukuun horoskooppiJoulun rauhallisessa tunnelmassa saattaa olla tänä vuonna hiukan tavallista enemmän hakemista, sillä Saturnuksen ja Pluton välinen neliö pysyy tarkkana koko kuukauden ja saa sopivasti Auringon vauhdittamaan energiapurkausta juurikin Joulunpyhinä. Kaiken lisäksi myös Mars alkaa peruuttamaan sopivasti ennen aattoa, jolloin monet suunnitelmat kohtaavat yllättäviä vastoinkäymisiä.

Kansainvälisellä tasolla talous saattaa jumiintua pahemman kerran juuri ennen Joulua, mutta lopullinen pohjakosketus tehtäneen vasta tulevan vuoden kesällä T-ristin aktivoituessa Marsin ja Jupiterin avustuksella.

Raskaat tunnelmat ja voimattomuus kuuluvat tämän Joulun pakollisiin kuvioihin, mutta silti niiden ei pidä antaa pilata rauhanjuhlan seesteistä tunnelmaa. Lahjaostoksiin ja muuhun tohinaan ei riitä paukkuja yhtä paljon kuin aikaisemmin, eikä voimia tahdo riittää ylipäätään mihinkään tavanomaiseen tekemiseen. Kaikki uudet ja innostavat jutut iskevät tulta paremmin kuin koskaan ja niihin kannattaa panostaa ihan tosissaan, kuitenkin omia energioita kunnioittaen.

Mielialojen herkät heilahtelut yhdistettynä tämän ajan voimattomuuteen saavat tunteet lainehtimaan yli äyräiden tavallista helpommin, jolloin myös riitojen ja väkivallan riski kasvaa etenkin sellaisissa perhekuvioissa, joissa jompi kumpi vanhemmista on juuttunut liikaa vanhoihin kuvioihin. Joulusta ei nyt kannata tehdä yhtään liian suurta numeroa järjestelyiden osalta, sillä energialle on paljon parempaakin käyttöä.

Riittävästi lepoa ja sopivasti maukasta jouluruokaa ovat paras resepti onnistuneeseen juhlan viettoon. Vuodenvaihdetta tulee lähestyä mieluummin hiipien kuin rymistellen, niin pystyt hahmottamaan oman jaksamisesi paljon paremmin. Uupumusta on liikkeellä enemmän kuin vuosikymmeniin, joten ottakaamme mahdollisimman rennosti koko tämä kuukausi. Tehkäämme Joulusta Joulu olemalla tekemättä liikaa.

Astro.fi JOULOALENNUKSET ALKOIVAT! tulkinnat nyt huippualennuksessa alkaen 19,90e, Klikkaa sisään astrokauppaan

Oinas

Oinaan kannattaa ottaa joulukuu niin löysin rantein kuin ikinä pystyy, sillä Saturnuksen oppositio ja Pluton neliö iskevät kapuloita rattaisiin hurjalla tempolla heti kun tekeminen alkaa olla väkinäistä. Asiat sujuvat parhaiten silloin kun suuntaat energiasi asioihin, joista olet ehdottomasi eniten kiinnostunut ja jotka saavat luovuutesi heräämään uuteen kukoistukseen. Kekseliäisyytesi ja nopeutesi ovat suorastaan häikäiseviä, kun vain pääset suuntaamaan energiasi oikeisiin kohteisiin. Joulun pyhät menevät samassa tempossa, eikä kenelläkään tule olemaan tylsää seurassasi. Jos syystä tai toisesta et uskalla heittäytyä uusiin haasteisiin tai harrastuksiin, niin saatat tympääntyä pahemman kerran ja pilata omasi lisäksi monen muun Joulun.

Härkä

Kauriin merkistä virtaa Pluton yhtymien kautta Härän merkkiin aivan uskomaton määrä luovaa ja asioita konkreettisesti toteuttavaa energiaa, joka on käytössäsi kaikkein tehokkaimmin juuri Joulunpyhien tietämillä. Silloin voimalatauksen suuntaaminen perinteisiin työkuvioihin ei ole se kaikkein luontevin tapa viedä omaa elämääsi eteenpäin, mutta pukinkonttiin saattaa hyvinkin olla eksynyt joku juuri tähän hetkeen sopiva kirja tai joku muu yllättävä työkalu, joka siivittää sinut suunnittelemaan tulevaa vuotta ihan tosissasi. Jos sopivalta tuntuvia ideoita tipahtelee mieleesi joululaulujen tahdissa, niin laita vain välittömästi rattaat pyörimään ja tee alustavia ratkaisuja niin paljon kuin muiden joulutunnelmaa pilaamatta on mahdollista.

Kaksoset

Oppositiomerkissäsi on vilinää ja vilskettä kuin Joulupukin pajassa ja niinpä myös stressi saattaa olla ajoittain samaa luokkaa. Paine tekemättömien töiden tai toteutumatta jääneiden suunnitelmien päätökseen saattamiselle on nyt huipussaan. Sinulla on kova tarve päästä niiden sinulle oikeiden juttujen kimppuun ja saada kaikki keskeneräiset projektit kokonaan siivottua alta pois. Joulukuun ensimmäinen puolikas on kuin luotu tällaiseen elämän siivousurakkaan, joten ei muuta kuin luuta käteen ja toimeksi. Joulunpyhiin mennessä olet toivottavasti saanut tallisi puhtaaksi ja raikkaaksi, sillä jotain uutta ja merkittävää on käynnistymässä vielä ennen vuoden vaihdetta. Ehkäpä ensi vuoden menestystarinasi.

Rapu

Sinulle ei taida olla lainkaan niin helppo järjestää itsellesi rauhallista Joulua, sillä merkkiäsi painaa Saturnuksen ja Pluton neliö koko joulukuun ajan. Jouluaattona tunnelman kruunaa Pluton ja Auringon yhtymä oppositiomerkissäsi. Energiasamposi käy kuumimmillaan juurikin Joulunpyhinä. Kaikesta tästä massiivisesta latauksesta huolimatta sinun tulee edetä mahdollisimman rauhallisesti ja uskoa suosiolla, ettei aikasi riitä jokaisen oivalluksesi toteuttamiseen ainakaan saman päivän aikana. Lepää riittävästi ja nauti lepohetkistäsi kaikessa rauhassa. Sinua ajaa eteenpäin innostuksen voima, joka ei suostu toimimaan stressaantuneessa ympäristössä. Pyhitä Jouluaatto ja pyhät itsellesi ja perheellesi. Meno jatkuu kiihkeänä myös ensi vuonna.

Leijona

Mars pysähtyy merkissäsi joulukuun aikana ja aloittaa juuri aattopäivinä parin vuoden välein toistuvan perääntymisensä suhteellisen haasteellisesta asemasta oppositiossa Vesimiehen merkissä vaikuttavaan planeettaryppääseen. Monet asiat tuntuvat junnaavan paikoillaan tällaisen kuvion vaikuttaessa ja juuri niin sen kuuluukin olla. Joulukuussa alkaa lähes koko kevään jatkuva valmistelu vaihe yhdelle elämäsi ehkä tehokkaimmista, kaksi vuotta kestävistä Mars kierroksista. Joulunpyhinä sinun elämäsi ja siihen liittyvät suunnitelmat ovat täydellisesti pysähdyksissä, mikä saattaa aluksi hiukan ahdistaa, mutta jolla on oma suuri tarkoituksensa. Siispä rauhoita itsesi ja elämäsi siihen, mihin Joulu on alun perin tarkoitettu; Juhlimiseen, rauhoittumiseen ja lekotteluun.

Neitsyt

Merkkiisi osuu voimakas ja onneksesi pelkästään positiivinen energiajysäys juurikin aattopäivien aikaan Auringon ja Pluton tehdessä samanaikaista kolmiota Neitsyen kuvioon. Kun toiset alkavat rauhoittua Joulun viettoon kiihtyy sinun tahtisi vain entisestään, eikä Joulupukin käynnille tahdo löytyä sopivaa rakoa sitten niin millään. Tehokkuutesi on sekin ihan huippulukemissa ja todennäköisesti saat kaikki Jouluun kuuluvat rituaalit sovitettua oikeille paikoilleen kaiken muun tekemisesi lomassa. Rakennat joulukuun loppupuolella uutta suuntaa elämällesi ja tulevaisuudellesi. Uskalla ottaa uudet ideat ja sinulle tarjoutuvat haasteet kiitollisuudella vastaan oudolta tuntuvasta ajankohdasta huolimatta, sillä niissä on nyt menestyksen maku.

Vaaka

Saturnus vaikuttaa koko joulukuun ajan merkissäsi neliössä Plutoon. Tunnet vaikutuksen kasvavana paineena aloittaa kokonaan uudenlainen elämä ja mikäpä sopisikaan paremmin Joulun ideaan kuin tällaisen lahjan antaminen itselleen. Ennen uuden aloittamista on kuitenkin päästettävä irti vanhoista kuvioista ja siihen sinulla on käytettävissä koko joulukuun alkupuolisko. Jouluostosten teko tuntuu nihkeämmältä kuin ehkä koskaan aikaisemmin, sillä rattaasi pyörivät tarkoituksella hitaammin kuin toivoisit. Tämä aika on tarkoitettu irtipäästämiseen kaikesta sellaisesta, mikä ei enää anna sinulle motivaatiota ja energiaa. Luopumisrituaalit kannattaa hoitaa kuntoon ennen Jouluaattoa, niin voit sitten rauhassa tankata ennen alkavan vuoden projekteja.

Skorpioni

Skorpionin merkki melkein kumisee tyhjyyttään joulukuun aikana, mistä voit olla pelkästään kiitollinen. Pääset nauttimaan Pluton ja Auringon sekstiilistä sopivasti Jouluaatosta Tapaninpäivään ilman mitään sen suurempia paineita. Vesimiehessä vaikuttava planeettarypäs on pakottanut sinut viime aikoina etsimään omaa tarkoitustasi ja omaa polkuasi tavallista tiiviimmin, mutta nyt saat hengähtää tämän loppuvuoden ja rakentaa itsellesi upeimman mahdollisen Joulun. Monesta muusta merkistä poiketen sinulla pitäisi olla aikaa suorittaa Jouluun kuuluvat rituaalit kaikessa rauhassa ja sitten keskittyä nauttimaan tunnelmasta sisäisestä keskuksestasi käsin. Uudet ja toimivat ideat kypsyvät kilpaa mehukkaan kinkun kanssa.

Jousimies

Aurinko, Merkurius, Venus ja Kuu vaikuttavat merkissäsi Joulukuun aikana ja antavat melkoisesti lisävoimaa kaikille mielekkäille suunnitelmillesi. Myös Marsin kolmio kaikille edellä mainituille tekijöille puskee sinua melkoisella voimalla eteenpäin ja etenkin joulukuun ensimmäinen puolisko kannattaa käyttää uusien ideoittesi toteuttamiseen ennemmin kuin joulukaupoilla pyörimiseen. Aaton lähestyessä voit pikkuhiljaa kääntää ajatuksia myös perinteisten rituaalien kuten lahjahankintojen ja jouluvalojen hankintaan. Parhaimmillaan pystyt kehittelemään itsellesi kokonaan uusia mahdollisuuksia koko tulevalle vuodelle kahden ensimmäisen viikon aikana, mutta se edellyttää toki rohkeaa heittäytymistä oman innostuksesi vietäväksi.

Kauris

Saturnuksen neliö merkissäsi vaikuttavaan Plutoon tuo tähän Jouluun tavallista raskaamman latauksen, josta ei kannata yrittää irrottautua tavallista ”raskaammilla” huveilla. Alkoholi kuuluu monien Joulun viettoon, mutta sinun on viisainta sylkeä kuppiin niin usein kuin mahdollista. Paine oman elämäsi uudistamiseksi kasvaa koko joulukuun ajan ja on kovimmillaan juurikin Joulupäivänä, jonka aikana on paras mahdollinen hetki tehdä todella radikaaleja päätöksiä tulevaisuutesi kannalta. Joulukuun aikana sinun eteesi tulee nousemaan yksi tai useampia todella hyvältä tuntuvia vaihtoehtoja, joihin on uskallettava tarttua pelkän tuntuman perusteella. Anna puhtaan innostuksen toimia oppaanasi.

Vesimies

Mars pysähtyy ja lähtee perääntymään oppositiomerkissäsi lähes oppositiossa oman merkkisi planeettaryppääseen. Tällainen temppu ei anna parhaita mahdollisia eväitä rauhallisen Joulun viettämiselle, sillä moni touhu ja tekeminen pysähtyvät kuin seinään juuri pyhien alla. Onneksi tähän vaivaan on yksi loistava lääke: ”Olemisen eliksiiri”, jota suosittelen käytettäväksi aatonaatosta Tapaninpäivään. Voit tietysti osallistua normaaliin joulutohinaan, mutta ehdottomasti omalla rytmilläsi ja omalla motivaatiollasi. Jos kuusen hakeminen ei kiinnosta, niin parempi jättää se muiden hoidettavaksi kuin palata kotiin haukuttavaksi onnettoman oksakasasi kanssa. Ota siis rennosti. Mitään ei ole tehtävissä juuri nyt.

Kalat

Jeesuksen ajan symbolisena merkkinä pääset nauttimaan tästä Joulusta vapaammissa tunnelmissa kuin suurin osa muista merkeistä. Auringon, Merkuriuksen ja Venuksen neliöt merkissäsi vaikuttavalle Uranukselle lisäävät riippumattomuutesi tarvetta entisestään ja siksi sinusta löytyy tavallista suurempi määrä kapinallista mielialaa muiden ideoita ja toiveita kohtaan. Kunnioita omaa tuntemustasi ja tee tästä tosiaan erilainen Joulu. Mene vain sinne, minne ihan tosissaan haluat mennä ja jätä muut kyläpaikat suosiolla kiertämättä. Näin toimien luvassa on ainakin sinun kannaltasi ikimuistoisen ihana Joulu. Myös sadunomaiset kohtaamiset värittävät joidenkin Kalojen elämää kohtalokkaiden ihastumisten muodossa.

Astro.fi

Lue myös

Suosittelemme