Horoskoopit

Kalojen rakkaushoroskooppi kesälle 2016

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Suvi Ruotsi
Kuvat:
Karine Daisay

Saatat suhtautua sangen epäilevästi menestykseesi ihmissuhteissa ja rakkauden saralla. Tarvitset siksi runsaasti rohkaisua ja ihailua kumppaniehdokkaaltasi. Arvostat elämänkumppanissasi enemmän tämän innostuneisuutta ja taitoa pitää hauskaa kuin rahaa tai valta-asemaa. Olet yleensä oikeassa kuunnellessasi oman sydämesi ääntä.

Kesäkuu

Arvostat unelmiasi ja toiveitasi. Sama pätee läheisen ihmissuhteen mahdollistamaan kumppanuuteen. Raha ja seksi ovat hyvän, syvän läheisyyden rinnalla toisarvoisia. Kun etsit sitä oikeaa, muista etsiä häntä oikeista paikoista.
Tässä kuussa kannattaa ulkoilla ja osallistua harrastetapahtumiin, joissa tapaat ystäviä ja kenties kumppaniehdokkaitakin. Vakiintuneetkin saattavat onnistua laajentamaan sosiaalisia verkostojaan vastaavalla tavalla. Seuraelämässäsi on nyt säpinää. Et voi erehtyä, jos panostat täysillä toiveidesi toteuttamiseen. Älä kuitenkaan tyydy ensimmäiseen ehdokkaaseen, vaan ota aikasi ja etsi parasta tarjokasta. Ehdokkaita riittää.

Heinäkuu

Luota intuitioosi, kun tapaat uusia ihmisiä. Jos joku tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, katsele ja kuuntele aikasi, kunnes totuus tulee ilmi. Älä kuitenkaan torju myönteisiä suhteita, vaan ota reippaasti ilo irti kaikesta siitä, mitä tarjotaan. Joku sinua vanhempi henkilö – ystävä kenties – pystyy opettamaan sinulle paljon elämän tosiasioista. Jos haluat enemmän, ole valmis tekemään töitä haluamasi eteen. Siitä huolimatta kannattaa pysyä toiveikkaana. Ajoittain kaikki tuntuu tapahtuvan aivan liian nopeasti. Tämä pätee erityisesti kotirintaman asioihin. Tahti hidastuu ensi kuussa, jolloin ehdit taas vetää henkeä. Edistyt kiitettävästi sekä rakkaus- että perheasioissa.
Muista kehua itseäsi. Joudut joustamaan työprojekteissa. Kun kerrot tästä ajoissa rakkaillesi, torjut ennakolta ikävät erimielisyydet.

Elokuu

Itsetuntoasi hivelee, että rohkenit aikoinaan tehdä tietyt vaikeat päätökset. Sinulla on edelleen mahtavia muistoja, joihin liittyy iloa ja hauskanpitoa. Pidä ne mielessä, sillä niistä saattaa riittää iloa vielä pitkään.
Loppukuusta innostut jopa hulluttelemaan spontaanisti. Panosta innostaviin yhteisiin harrastuksiin kultasi kanssa. Rentoutukaa yhdessä hauskanpidon merkeissä. Jos satuit menettämään kumppanisi, löydät kyllä uuden ennen kuin kesä on kokonaan ohi.
Uuteen liekkiin leimahtanut intohimosi ei sammu kesken kaiken, koska olet taas paljon toiveikkaammalla tuulella.

Parhaat kumppanit

Skorpioni, rapu ja kalat.

Kuumat deittailukaverit

Kauris ja härkä.

Lue myös:

Miten eri horoskooppimerkkien edustajat suutelevat?

Henkisen kasvun horoskooppi – näin kehität luonnettasi horoskooppimerkkisi mukaan

Erohoroskooppi kertoo, miksi exäsi ei ollut sinulle se oikea

X