Horoskoopit

Kauriin rakkaushoroskooppi kesälle 2016

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Suvi Ruotsi
Kuvat:
Karine Daisay

Leikittelyä, kiusoittelua ja flirttailua – sinä todella osaa ilahduttaa niin ystäviäsi kuin kumppaneitasikin.
Ymmärrät, että kumppanin itsetunnon kohottaminen tuo esille tämän parhaat puolet, ja tiedät tarkkaan, mitä kumppanille pitää tehdä ja sanoa. Jos huomaat, että kohde ei reagoi odotustesi mukaisesti, muutat taktiikkaa ja alat näytellä vaikeasti saavutettavaa. Yleensä tämä toimii toivotulla tavalla. Ihastuksesi kohde alkaa juosta sinun perässäsi.

Kesäkuu

Viime kesän pyörityksen jälkeen saatat kuvitella kaipaavasi rauhallisempaa menoa. Salaa sisimmässäsi kuitenkin tiedät, miten paljon nautit huimasta kiidosta ja yllättävistä käänteistä.On mahdollista, että olet löytänyt ihanteellisen kumppanin, jonka kanssa suunnittelet jo yhteistä tulevaisuutta. Jos näin on, paneudu siihen voimiasi säästelemättä. Samalla voit kuitenkin pitää myös vähän hauskaa. Halusit tai et, tästä kesästä ei tule puuttumaan menoa eikä meininkiä. Sukella rientoihin ja nauti elämästä täysin rinnoin. Joku intohimosi kohde saa sinut uurastamaan kokonaisvaltaisesti päivin öin. Se joku saa olla onnellinen, että on löytänyt tai on vasta löytämäisillään sinut omakseen.

Heinäkuu

Taianomaista kesäkuuta seuraa nyt hieman hiljaisempi heinäkuu. Kaiva esille kamerasi ja talleta muistot jaettaviksi ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Jos et vielä kirjoita päiväkirjaa, harkitse sen aloittamista. Tämä on varsin erikoislaatuinen kuukausi elämässäsi.
Joku sinuun ihastunut henkilö viestittää tunteistaan – mahdollisesti yhteisen ystävän kautta. Älä vastaa heti, vaikka hän tuntuisi kuinka varteenotettavalta. Tutustu häneen rauhassa ja ota selvää hänen perusarvoistaan. Ne ovat sinulle tärkeitä. Sinulta haetaan jatkuvasti apua ja kysytään neuvoja, ja voit luottaa näiden ihmisten vilpittömyyteen. Tiedossa on myös matka, joka edistää henkistä kasvuasi ja saa sinut luottamaan valitsemaasi polkuun.

Elokuu

Intuitiosi johdattaa sinut oikeaan paikkaan. Olet saattanut nähdä sen ohikulkumatkalla aikaisemmin. Ehkä olet lukenut siitä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Niin tai näin, kehityt henkisesti. Et välttämättä näe tulevaisuuteen, mutta tunnet oman sydämesi. Se on luontainen kyky ja etuoikeus.
Rakkaus merkitsee sinulle paljon muutakin kuin pelkkää seksiä. Älä silti unohda hauskanpidon tasapainottavaa vaikutusta vakavampaan puoleesi. Nauti elämästä ja heittäydy hauskanpitoon.

Parhaat kumppanit

Härkä, neitsyt ja kauris.

Kuumat deittailukaverit

Rapu ja kauris.

Lue myös:

Miten eri horoskooppimerkkien edustajat suutelevat?

Henkisen kasvun horoskooppi – näin kehität luonnettasi horoskooppimerkkisi mukaan

Erohoroskooppi kertoo, miksi exäsi ei ollut sinulle se oikea

X